Przepisy

Kulbin z lanymi ziemniakami ze szczypiorkiem, bigosem rybnym i kiszonym ogórkiem

COMBER Z JELENIA / PIECZONY ZIEMNIAK / POTRAWKA Z BOROWIKA / MARYNOWANY BURAK / KROKIET Z ŻURAWINĄ / SOS Z KAWA I BURAKIEM

SANDACZ ZE SPATZLAMI / PUREE Z KALAFIORA I MASŁA ORZECHOWEGO / KREWETKA / CHIPS Z KALAFIORA / BISQUE Z KREWETEK / OLIWA PIETRUSZKOWA / LIŚCIE NASTURCJI                            

SANDACZ, MAJONEZ ZE SZCZYPIORKU, CONFITOWANE WARZYWA, GROSZEK Z YUZU

WEGAŃSKI TUŃCZYK / WAKAMI / WASABI / PONZU

TATAR Z SARNY / GRZYBY SHIMEJI / MAJONEZ Z WĘDZONYCH WARZYW / CZERWONA CEBULA / CHRZAN / PUMPERNIKIEL / KOLENDRA  

CEVICHE Z ŁOSOSIA / PUMPERNIKIEL / GUACAMOLE / ŻELKA MANGO-MARAKUJA / OLIWA SZCZYPIORKOWA

PSTRĄG Z ZIELENICY / KURKI / GROSZEK CUKROWY / OLEJ POROWY

MUS Z TUŃCZYKA Z KREWETKAMI

POLĘDWICZKA Z SARNY

RYBA W GALARECIE Z MAJONEZEM KOPERKOWYM I DZIKĄ RUKOLĄ

Gęsina na św. Marcina od Grzegorza Gajdy, szefa kuchni w Novotel Poznań Centrum