Przepisy

HALIBUT Z KRUSZONKĄ ZIOŁOWĄ / PUREE Z BATATA Z MASCARPONE / BROKUŁ / MUS Z PIETRUSZKI Z MASŁEM ORZECHOWYM / SOS MUŚLINOWY

SANDACZ / PUREE PIETRUSZKOWE / SOS SZAFRANOWO-CYTRYNOWY / KURKI / BÓB / MŁODY GROSZEK / CUKINIA

Żeberka teriyaki / cukinia w tempurze / sałata z wasabi

Risotto z perliczką

Okoń morski, fondue pomidorowe z żółtą cukinią, soliród, kremowy sos z oliwą koperkową

Drożdżówka z rabarbarem i lodami lawendowymi

SZYNKA A’LA SALTIMBOCCA

YAKITORI Z ANTRYKOTU, DEMI GLACE Z SHOYU KOJI, KROKIETY Z FIOLETOWEGO ZIEMNIAKA, EDAMAME

POLĘDWICA Z DORSZA ZAWIJANA W PANCETTĘ

KULBIN Z LANYMI ZIEMNIAKAMI ZE SZCZYPIORKIEM, BIGOSEM RYBNYM I KISZONYM OGÓRKIEM

COMBER Z JELENIA / PIECZONY ZIEMNIAK / POTRAWKA Z BOROWIKA / MARYNOWANY BURAK / KROKIET Z ŻURAWINĄ / SOS Z KAWA I BURAKIEM

SANDACZ ZE SPATZLAMI / PUREE Z KALAFIORA I MASŁA ORZECHOWEGO / KREWETKA / CHIPS Z KALAFIORA / BISQUE Z KREWETEK / OLIWA PIETRUSZKOWA / LIŚCIE NASTURCJI