Składniki (3 szt. 18 cm średnicy):
Kruszonka
Masa serowa
Sposób przygotowania:
Kruszonka
Połączyć wszystkie składniki mieszając do uzyskania kruszonki. Wykładać do formy 150 g na 1szt. Piec w 180 g stopniach Celsjusza 15-20 minut.
Masa serowa
Masło roztopić. Pozostałe składniki połączyć ze sobą. Blendować na gładką masę. Następnie wlać masło i dalej blendować. Odpiekać w 100 stopniach przez 120 min.
Fot.: nowe.menu
Udostępnij!
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.