...

Aktualności

GASTROTARGI SMAKKi 2024 przestrzenią biznesowego networkingu

GASTROTARGI SMAKKi 2024 przestrzenią biznesowego networkingu

Już niebawem odbędzie się druga edycja GASTROTARGÓW SMAKKi,  kluczowego biznesowego wydarzenia dedykowanego branży HoReCa. W ramach targów odbywać się będzie konferencja SMAKKi Invest Day, która stanowi zupełnie nową propozycję spotkania inwestorów, projektantów, wykonawców i dostawców rozwiązań dla gastronomii. O targach oraz oczekiwaniach wobec ich tegorocznej edycji rozmawiamy z Grzegorzem Braunem, koordynatorem sprzedaży w firmie KOMAT , która ponownie została Partnerem Strategicznym wydarzenia oraz Sponsorem Dnia Inwestora.

Dzień dobry! Firma KOMAT ponownie zdecydowała się wziąć udział w GASTROTARGACH SMAKKi. Tym razem pojawicie się Państwo dodatkowo w roli Sponsora konferencji SMAKKi Invest Day. Czy to oznacza, że ubiegłoroczna współpraca z organizatorami targów była dla Państwa owocna?

– Dzień dobry! Pierwsza edycja każdego wydarzenia ma to do siebie, że nie może spełnić oczekiwać wszystkich w 100%. Ważne jednak jest, aby wyciągać wnioski i to co wymaga poprawy – poprawić, a to, co okazuje się trafionym pomysłem – wzmocnić. To, co nas przekonało do udziału w targach w tym roku to właśnie to, że organizatorzy wsłuchali się w opinie zarówno wystawców jak i odwiedzających i zaproponowali imprezę, która w naszym przekonaniu, zmieni podejście do targów i zapewni obecność tych odwiedzających, na których nam szczególnie zależy. Czyli Klienta końcowego, do którego kierujemy naszą ofertę.

Ma Pan na myśli na przykład konferencję SMAKKi Invest Day?

– Między innymi. Dzień Inwestora to konferencja jakiej jeszcze podczas targów nie było. Spotkanie inwestorów, projektantów (w tym projektantów technologii), wykonawców i wreszcie producentów rozwiązań dla HoReCa to realna możliwość nawiązania współpracy biznesowej. Organizatorzy zadbali o zaproszenie przedstawicieli każdego etapu realizacji inwestycji tego typu nadając nawet szersze znaczenie słowu „gastronomia”. Uwzględnienie w niej również placówek żywienia zbiorowego typu kantyny pracownicze, stołówek oświatowych czy sieci handlowych otwiera szereg możliwości nawiązywania relacji.

Sponsoring SMAKKi Invest Day daje nam wyjątkową możliwość bezpośredniego kontaktu z inwestorami, projektantami i wykonawcami. To nie tylko platforma do wymiany wiedzy i doświadczeń, ale również do przedstawienia naszych najnowszych produktów i rozwiązań. Chcemy inspirować i edukować rynek, pokazując, jak nasze innowacje mogą przyczynić się do efektywności, estetyki i trwałości w projektowaniu i realizacji przestrzeni gastronomicznych. Generalnie targi obfitować będą w wydarzenia mocno przyciągające uwagę. Począwszy od pokazów, poprzez konkursy i mistrzostwa aż do tego, co prezentować będą na swoich stoiskach wystawcy.

A co zaprezentuje firma KOMAT?

– Na pewno przedstawimy nasze najnowsze propozycje, a wśród nich: mobilne bufety, na których całą dobę (śniadania, lunche, kolacje) w wyjątkowy sposób serwować można przeróżne potrawy. W przypadku bufetów grzewczych istnieje możliwość zastosowania płyty indukcyjnej, co skutkuje znacznymi oszczędnościami energii. Natomiast bufety chłodnicze działają na ekologicznym czynniku chłodniczym R290; oraz wielofunkcyjne bary mobilne. Te bary wyróżniają się najwyższym standardem wykonania oraz nowoczesną estetyką i technologią. Doskonale sprawdzą się na imprezach plenerowych – mają lekką konstrukcję i są łatwe w przemieszczaniu. A skoro mowa o barach to na naszym stoisku nie zabraknie  rozmaitych koktajli, które zaserwuje znakomity The Barman, czyli Konrad Banaszak.

Czego KOMAT spodziewa się po tegorocznej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi i SMAKKi Invest Day?

– Mamy nadzieję, że tegoroczna edycja przyciągnie wielu klientów, którzy będą mieli możliwość zapoznania się na naszymi produktami i rozwiązaniami. Bardzo liczymy na to, że SMAKKi Invest Day staną się imprezą cykliczną, dzięki której nawiązane na niej relacje biznesowe skutkować będą rozwojem polskiej gastronomii.

Dziękujemy za rozmowę i do zobaczenia na GASTROTARGACH SMAKKi.

– Dziękuję również i zapraszam do Warszawy w dniach od 20 do 22 marca.

GASTROTARGI SMAKKi przestrzenią biznesowego networkingu
Bar Komat

Źródło: GASTROTARGI SMAKKi

GASTROTARGI SMAKKi 2024 przestrzenią biznesowego networkingu

GASTROTARGI SMAKKi 2024 przestrzenią biznesowego networkingu

Już niebawem odbędzie się druga edycja GASTROTARGÓW SMAKKi,  kluczowego biznesowego wydarzenia dedykowanego branży HoReCa. W ramach targów odbywać się będzie konferencja SMAKKi Invest Day, która stanowi zupełnie nową propozycję spotkania inwestorów, projektantów, wykonawców i dostawców rozwiązań dla gastronomii. O targach oraz oczekiwaniach wobec ich tegorocznej edycji rozmawiamy z Grzegorzem Braunem, koordynatorem sprzedaży w firmie KOMAT , która ponownie została Partnerem Strategicznym wydarzenia oraz Sponsorem Dnia Inwestora.

Dzień dobry! Firma KOMAT ponownie zdecydowała się wziąć udział w GASTROTARGACH SMAKKi. Tym razem pojawicie się Państwo dodatkowo w roli Sponsora konferencji SMAKKi Invest Day. Czy to oznacza, że ubiegłoroczna współpraca z organizatorami targów była dla Państwa owocna?

– Dzień dobry! Pierwsza edycja każdego wydarzenia ma to do siebie, że nie może spełnić oczekiwać wszystkich w 100%. Ważne jednak jest, aby wyciągać wnioski i to co wymaga poprawy – poprawić, a to, co okazuje się trafionym pomysłem – wzmocnić. To, co nas przekonało do udziału w targach w tym roku to właśnie to, że organizatorzy wsłuchali się w opinie zarówno wystawców jak i odwiedzających i zaproponowali imprezę, która w naszym przekonaniu, zmieni podejście do targów i zapewni obecność tych odwiedzających, na których nam szczególnie zależy. Czyli Klienta końcowego, do którego kierujemy naszą ofertę.

Ma Pan na myśli na przykład konferencję SMAKKi Invest Day?

– Między innymi. Dzień Inwestora to konferencja jakiej jeszcze podczas targów nie było. Spotkanie inwestorów, projektantów (w tym projektantów technologii), wykonawców i wreszcie producentów rozwiązań dla HoReCa to realna możliwość nawiązania współpracy biznesowej. Organizatorzy zadbali o zaproszenie przedstawicieli każdego etapu realizacji inwestycji tego typu nadając nawet szersze znaczenie słowu „gastronomia”. Uwzględnienie w niej również placówek żywienia zbiorowego typu kantyny pracownicze, stołówek oświatowych czy sieci handlowych otwiera szereg możliwości nawiązywania relacji.

Sponsoring SMAKKi Invest Day daje nam wyjątkową możliwość bezpośredniego kontaktu z inwestorami, projektantami i wykonawcami. To nie tylko platforma do wymiany wiedzy i doświadczeń, ale również do przedstawienia naszych najnowszych produktów i rozwiązań. Chcemy inspirować i edukować rynek, pokazując, jak nasze innowacje mogą przyczynić się do efektywności, estetyki i trwałości w projektowaniu i realizacji przestrzeni gastronomicznych. Generalnie targi obfitować będą w wydarzenia mocno przyciągające uwagę. Począwszy od pokazów, poprzez konkursy i mistrzostwa aż do tego, co prezentować będą na swoich stoiskach wystawcy.

A co zaprezentuje firma KOMAT?

– Na pewno przedstawimy nasze najnowsze propozycje, a wśród nich: mobilne bufety, na których całą dobę (śniadania, lunche, kolacje) w wyjątkowy sposób serwować można przeróżne potrawy. W przypadku bufetów grzewczych istnieje możliwość zastosowania płyty indukcyjnej, co skutkuje znacznymi oszczędnościami energii. Natomiast bufety chłodnicze działają na ekologicznym czynniku chłodniczym R290; oraz wielofunkcyjne bary mobilne. Te bary wyróżniają się najwyższym standardem wykonania oraz nowoczesną estetyką i technologią. Doskonale sprawdzą się na imprezach plenerowych – mają lekką konstrukcję i są łatwe w przemieszczaniu. A skoro mowa o barach to na naszym stoisku nie zabraknie  rozmaitych koktajli, które zaserwuje znakomity The Barman, czyli Konrad Banaszak.

Czego KOMAT spodziewa się po tegorocznej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi i SMAKKi Invest Day?

– Mamy nadzieję, że tegoroczna edycja przyciągnie wielu klientów, którzy będą mieli możliwość zapoznania się na naszymi produktami i rozwiązaniami. Bardzo liczymy na to, że SMAKKi Invest Day staną się imprezą cykliczną, dzięki której nawiązane na niej relacje biznesowe skutkować będą rozwojem polskiej gastronomii.

Dziękujemy za rozmowę i do zobaczenia na GASTROTARGACH SMAKKi.

– Dziękuję również i zapraszam do Warszawy w dniach od 20 do 22 marca.

GASTROTARGI SMAKKi przestrzenią biznesowego networkingu
Bar Komat

Źródło: GASTROTARGI SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Paweł Żebro nowym Szefem Kuchni restauracji hotelu Hampton by Hilton Krakow Airport

Kulinarne show podczas Festiwalu Czekolady

Czy „ekologicznie” może być „ekonomicznie”? Webinar dla zarządzających gastronomią

Winterhalter przedstawia: nowe zmywarki tunelowe z Serii MT. Najlepsza decyzja na dziś i na jutro!

Rozwój i równowaga ze szczyptą emocji. POLAGRA już w środę!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.