...

Aktualności

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

W Poznaniu szykuje się otwarcie idealnego miejsca na warsztaty, eventy i sesje zdjęciowe. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już za chwilę zaproszą do swojego Studia Kulinarnego i Restauracji Pop up.

– Stworzyliśmy miejsce dla wszystkich, dla których kuchnia to więcej niż gotowanie. Kuchnia to drugi człowiek, to relacje, emocje i tworzenie więzi. My tak czujemy. Przy wspólnym stole dzielimy się z Wami doświadczeniem i wiedzą, celebrujemy życie dając Wam chwile, które pozostaną na długo w Waszej pamięci. Chef’s Table to miejsce dla Wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodzińscy.

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy, właściciele restauracji „Autentyk – kuchnia i ludzie” na gastronomii znają się, jak mało kto. Aleksandra od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Wcześniej pracowała m.in. w IBB Andersia Hotel w Poznaniu, restauracji Cucina, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji.

Ernest Jagodziński swoje doświadczenie zdobywał m.in.  w restauracji Sens i hotelu Intercontinental, Westin Warsaw, restauracji Cucina. W 2005 wygrał konkurs Martell – konkurs kulinarny młodych talentów. W 2017 r. został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra. W listopadzie 2018 r. reprezentował Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu. W 2019 r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.

Więcej informacji o Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

FB: Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Insta: Chefstablebyernest

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

W Poznaniu szykuje się otwarcie idealnego miejsca na warsztaty, eventy i sesje zdjęciowe. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już za chwilę zaproszą do swojego Studia Kulinarnego i Restauracji Pop up.

– Stworzyliśmy miejsce dla wszystkich, dla których kuchnia to więcej niż gotowanie. Kuchnia to drugi człowiek, to relacje, emocje i tworzenie więzi. My tak czujemy. Przy wspólnym stole dzielimy się z Wami doświadczeniem i wiedzą, celebrujemy życie dając Wam chwile, które pozostaną na długo w Waszej pamięci. Chef’s Table to miejsce dla Wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodzińscy.

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy, właściciele restauracji „Autentyk – kuchnia i ludzie” na gastronomii znają się, jak mało kto. Aleksandra od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Wcześniej pracowała m.in. w IBB Andersia Hotel w Poznaniu, restauracji Cucina, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji.

Ernest Jagodziński swoje doświadczenie zdobywał m.in.  w restauracji Sens i hotelu Intercontinental, Westin Warsaw, restauracji Cucina. W 2005 wygrał konkurs Martell – konkurs kulinarny młodych talentów. W 2017 r. został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra. W listopadzie 2018 r. reprezentował Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu. W 2019 r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.

Więcej informacji o Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

FB: Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Insta: Chefstablebyernest

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Sprowadzanie szefa kuchni z zagranicy. Co warto o tym wiedzieć?

Prosto z Polski, czyli nowa filozofia restauracji Concordia Taste

Bocuse d’Or Poland ON TOUR 2022 za nami!

W Kielcach odbyły się Mistrzostwa Polski Szkół Gastronomicznych

Food Working #6: Eksperci wskazali trendy, które będą gwarancją sukcesu w 2024 roku

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.