Aktualności

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

W Poznaniu szykuje się otwarcie idealnego miejsca na warsztaty, eventy i sesje zdjęciowe. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już za chwilę zaproszą do swojego Studia Kulinarnego i Restauracji Pop up.

– Stworzyliśmy miejsce dla wszystkich, dla których kuchnia to więcej niż gotowanie. Kuchnia to drugi człowiek, to relacje, emocje i tworzenie więzi. My tak czujemy. Przy wspólnym stole dzielimy się z Wami doświadczeniem i wiedzą, celebrujemy życie dając Wam chwile, które pozostaną na długo w Waszej pamięci. Chef’s Table to miejsce dla Wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodzińscy.

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy, właściciele restauracji „Autentyk – kuchnia i ludzie” na gastronomii znają się, jak mało kto. Aleksandra od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Wcześniej pracowała m.in. w IBB Andersia Hotel w Poznaniu, restauracji Cucina, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji.

Ernest Jagodziński swoje doświadczenie zdobywał m.in.  w restauracji Sens i hotelu Intercontinental, Westin Warsaw, restauracji Cucina. W 2005 wygrał konkurs Martell – konkurs kulinarny młodych talentów. W 2017 r. został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra. W listopadzie 2018 r. reprezentował Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu. W 2019 r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.

Więcej informacji o Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

FB: Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Insta: Chefstablebyernest

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

W Poznaniu szykuje się otwarcie idealnego miejsca na warsztaty, eventy i sesje zdjęciowe. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już za chwilę zaproszą do swojego Studia Kulinarnego i Restauracji Pop up.

– Stworzyliśmy miejsce dla wszystkich, dla których kuchnia to więcej niż gotowanie. Kuchnia to drugi człowiek, to relacje, emocje i tworzenie więzi. My tak czujemy. Przy wspólnym stole dzielimy się z Wami doświadczeniem i wiedzą, celebrujemy życie dając Wam chwile, które pozostaną na długo w Waszej pamięci. Chef’s Table to miejsce dla Wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodzińscy.

Aleksandra i Ernest Jagodzińscy, właściciele restauracji „Autentyk – kuchnia i ludzie” na gastronomii znają się, jak mało kto. Aleksandra od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii. Wcześniej pracowała m.in. w IBB Andersia Hotel w Poznaniu, restauracji Cucina, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji.

Ernest Jagodziński swoje doświadczenie zdobywał m.in.  w restauracji Sens i hotelu Intercontinental, Westin Warsaw, restauracji Cucina. W 2005 wygrał konkurs Martell – konkurs kulinarny młodych talentów. W 2017 r. został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra. W listopadzie 2018 r. reprezentował Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu. W 2019 r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.

Więcej informacji o Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

FB: Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Insta: Chefstablebyernest

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Znamy laureatów konkursu o Złoty Medal Grupy MTP na targach POLAGRA 2021

Kulinarni mistrzowie Polski w dziczyźnie 2021 wyłonieni!

Festiwal Czekolady WeForm

Restauracje już nie świecą pustkami. Chcąc przyciągnąć klientów, muszą świecić czystością!

Przed nami Bocuse d’Or Polad 2021. Znamy nazwiska finalistów!

Tork Biobased ma pomóc firmom w osiąganiu celów zrównoważonego rozwoju bez utraty wydajności