...

Paweł Kaczmarek

Regionalny szef kuchni w Unilever Food Solutions

Doradca kulinarny, promotor regionalnych produktów, członek Śląsko Jurajskiego Stowarzyszenia Qulinarnego. W wolnej chwili spędza czas z rodziną najchętniej uprawiając gastro turystykę.

Artykuły autora

Pieczone ziemniaki z matjasem i burakami

Żeberka teriyaki / cukinia w tempurze / sałata z wasabi

YAKITORI Z ANTRYKOTU, DEMI GLACE Z SHOYU KOJI, KROKIETY Z FIOLETOWEGO ZIEMNIAKA, EDAMAME

SANDACZ, MAJONEZ ZE SZCZYPIORKU, CONFITOWANE WARZYWA, GROSZEK Z YUZU

Topinambur z kurkami

Porady na udane smażenie

Testować, próbować, smakować, czyli kilka słów o kuchni roślinnej

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.