...

Aktualności

Trendy 2024 w sektorze HoReCa. Trwają zapisy na VI spotkanie Food Working

Trendy 2024 w sektorze HoReCa. Trwają zapisy na VI spotkanie Food Working

Zbliża się pierwsze w nowym roku spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 15 lutego w Studiu Co Nieco eksperci zmierzą się z tematem trendów, które w najbliższych miesiącach czekają polski rynek HoReCa. Sprawdź, jak wziąć udział w bezpłatnym spotkaniu branżowym.

Przed nami kolejne spotkanie Food Working, organizowane przez agencję kreatywną Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą HoReCa dyskutować będą na temat zmian i trendów, które czekają rynek w 2024 roku. Panel dyskusyjny poprzedzą dodatkowo prelekcje wybranych ekspertów.

Wśród panelistów VI spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Aleksandra Dojnikowska – współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych: Bułkę przez Bibułkę, Pollypizza NEOpolitan oraz BAKEN.
  • Arkadiusz Domurad – Head Trainer Lavazza & Orbico z 14-letnim doświadczeniem.
  • Kinga Rylska – Head of Marketing Food Town w Fabryce Norblina.
  • Maciej Jarmoliński – Country Sales Manager Uber Eats.
  • Inderjit Manota – Executive Chef Warsaw Marriott Hotel.

Podczas spotkania odbędzie się także premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi polskimi ekspertami. Tematyka publikacji, podobnie jak spotkania branżowego, związana jest z trendami na rynku HoReCa. Uczestnicy spotkania Food Working będą mogli uzyskać bezpłatny dostęp do e-booka. Pozostali będą mogli nabyć publikację w cenie 29 złotych.

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 15 lutego 2024 r., w Studiu Co Nieco, na warszawskiej Pradze przy ul. Grochowskiej 278 lok. 303, obok Urzędu Dzielnicy. Wydarzenie potrwa od 18:00 do ok. 21:00.

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą HoReCa, jak i pasjonatów tematyki food, chcący zgłębić wiedzę na temat rozwoju rynku. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/.

Więcej informacji o projekcie Food and Design znaleźć można na stronie www.foodanddesign.pl.

Źródło: Agencja kreatywna Od kuchni

Trendy 2024 w sektorze HoReCa. Trwają zapisy na VI spotkanie Food Working

Trendy 2024 w sektorze HoReCa. Trwają zapisy na VI spotkanie Food Working

Zbliża się pierwsze w nowym roku spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 15 lutego w Studiu Co Nieco eksperci zmierzą się z tematem trendów, które w najbliższych miesiącach czekają polski rynek HoReCa. Sprawdź, jak wziąć udział w bezpłatnym spotkaniu branżowym.

Przed nami kolejne spotkanie Food Working, organizowane przez agencję kreatywną Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą HoReCa dyskutować będą na temat zmian i trendów, które czekają rynek w 2024 roku. Panel dyskusyjny poprzedzą dodatkowo prelekcje wybranych ekspertów.

Wśród panelistów VI spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Aleksandra Dojnikowska – współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych: Bułkę przez Bibułkę, Pollypizza NEOpolitan oraz BAKEN.
  • Arkadiusz Domurad – Head Trainer Lavazza & Orbico z 14-letnim doświadczeniem.
  • Kinga Rylska – Head of Marketing Food Town w Fabryce Norblina.
  • Maciej Jarmoliński – Country Sales Manager Uber Eats.
  • Inderjit Manota – Executive Chef Warsaw Marriott Hotel.

Podczas spotkania odbędzie się także premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi polskimi ekspertami. Tematyka publikacji, podobnie jak spotkania branżowego, związana jest z trendami na rynku HoReCa. Uczestnicy spotkania Food Working będą mogli uzyskać bezpłatny dostęp do e-booka. Pozostali będą mogli nabyć publikację w cenie 29 złotych.

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 15 lutego 2024 r., w Studiu Co Nieco, na warszawskiej Pradze przy ul. Grochowskiej 278 lok. 303, obok Urzędu Dzielnicy. Wydarzenie potrwa od 18:00 do ok. 21:00.

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą HoReCa, jak i pasjonatów tematyki food, chcący zgłębić wiedzę na temat rozwoju rynku. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/.

Więcej informacji o projekcie Food and Design znaleźć można na stronie www.foodanddesign.pl.

Źródło: Agencja kreatywna Od kuchni

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

RATIONAL ponownie zaprasza do sal pokazowych

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Kolacja degustacyjna w F…ing Delicious: Champagne Jean Michel x Tomasz Olewski

Pierwsza edycja Trophee Mille Polska 2023 za nami!

Wielokrotnie nagradzane bezpłatne szkolenie Tork VR CleanHands jest teraz jeszcze łatwiej dostępne dla użytkowników

Kulinarna przygoda, która rozgrzeje! Restauracja Nova Wola zaprezentowała jesienne nowości

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.