...

Aktualności

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Ciebie czeka?

  • 3 tematyczne bloki live cooking
  • 3 eksperckie debaty branżowe
  • Stoiska targowe, gdzie porozmawiasz z ekspertami z branży
  • 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku, którą przygotują:
    Paweł Kaczmarek – szef kuchni UFS, gospodarz festiwalu,
    Janusz Garncarczyk – szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,
    Kamil Tłuczek – zwycięzca polskiej selekcji Bocuse D’Or 2023, szef kuchni Hotel Grand **** Rzeszów, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,
    Kamil Mateńka – Freelancer, Sous Chef Restauracja Epoka Warszawa
    oraz zagraniczny gość specjalny.

 

Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”. Więcej szczegółów zostanie ogłoszonych już wkrótce.

Uwaga! Do 31.03.2024 bilet złapiesz w cenie promocyjnej: 150 zł brutto za cały dzień.
Po tym terminie obowiązuje cena regularna: 180 zł brutto za cały dzień.

Zapraszamy do zakupu biletów na stronie: https://bit.ly/KupBiletNaFKM
*Bilet nie obejmuje zakwaterowania

Źródło: mat. org.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Ciebie czeka?

  • 3 tematyczne bloki live cooking
  • 3 eksperckie debaty branżowe
  • Stoiska targowe, gdzie porozmawiasz z ekspertami z branży
  • 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku, którą przygotują:
    Paweł Kaczmarek – szef kuchni UFS, gospodarz festiwalu,
    Janusz Garncarczyk – szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,
    Kamil Tłuczek – zwycięzca polskiej selekcji Bocuse D’Or 2023, szef kuchni Hotel Grand **** Rzeszów, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,
    Kamil Mateńka – Freelancer, Sous Chef Restauracja Epoka Warszawa
    oraz zagraniczny gość specjalny.

 

Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”. Więcej szczegółów zostanie ogłoszonych już wkrótce.

Uwaga! Do 31.03.2024 bilet złapiesz w cenie promocyjnej: 150 zł brutto za cały dzień.
Po tym terminie obowiązuje cena regularna: 180 zł brutto za cały dzień.

Zapraszamy do zakupu biletów na stronie: https://bit.ly/KupBiletNaFKM
*Bilet nie obejmuje zakwaterowania

Źródło: mat. org.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Ecolab wprowadza innowacyjny środek do ręcznego mycia i dezynfekcji naczyń

Nowość w ofercie Instytutu Kulinarnego Transgourmet! Szkolenie dla przyszłych sędziów w konkursach kulinarnych

Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek

Znamy laureatów 2. edycji konkursu KULINARNY PUCHAR Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego

Oto 10 nowych przykazań restauratora. Relacja prasowa Made For Restaurant Poznań

Najlepszy barista 2024 roku

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.