Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.
Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Ciebie czeka?
- 3 tematyczne bloki live cooking
- 3 eksperckie debaty branżowe
- Stoiska targowe, gdzie porozmawiasz z ekspertami z branży
- 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku, którą przygotują:
– Paweł Kaczmarek – szef kuchni UFS, gospodarz festiwalu,– Janusz Garncarczyk – szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,– Kamil Tłuczek – zwycięzca polskiej selekcji Bocuse D’Or 2023, szef kuchni Hotel Grand **** Rzeszów, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,– Kamil Mateńka – Freelancer, Sous Chef Restauracja Epoka Warszawaoraz zagraniczny gość specjalny.
Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”. Więcej szczegółów zostanie ogłoszonych już wkrótce.
Uwaga! Do 31.03.2024 bilet złapiesz w cenie promocyjnej: 150 zł brutto za cały dzień.
Po tym terminie obowiązuje cena regularna: 180 zł brutto za cały dzień.
Zapraszamy do zakupu biletów na stronie: https://bit.ly/KupBiletNaFKM
*Bilet nie obejmuje zakwaterowania
Źródło: mat. org.