Aktualności

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Ciebie czeka?

  • 3 tematyczne bloki live cooking
  • 3 eksperckie debaty branżowe
  • Stoiska targowe, gdzie porozmawiasz z ekspertami z branży
  • 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku, którą przygotują:
    Paweł Kaczmarek – szef kuchni UFS, gospodarz festiwalu,
    Janusz Garncarczyk – szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,
    Kamil Tłuczek – zwycięzca polskiej selekcji Bocuse D’Or 2023, szef kuchni Hotel Grand **** Rzeszów, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,
    Kamil Mateńka – Freelancer, Sous Chef Restauracja Epoka Warszawa
    oraz zagraniczny gość specjalny.

 

Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”. Więcej szczegółów zostanie ogłoszonych już wkrótce.

Uwaga! Do 31.03.2024 bilet złapiesz w cenie promocyjnej: 150 zł brutto za cały dzień.
Po tym terminie obowiązuje cena regularna: 180 zł brutto za cały dzień.

Zapraszamy do zakupu biletów na stronie: https://bit.ly/KupBiletNaFKM
*Bilet nie obejmuje zakwaterowania

Źródło: mat. org.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Ciebie czeka?

  • 3 tematyczne bloki live cooking
  • 3 eksperckie debaty branżowe
  • Stoiska targowe, gdzie porozmawiasz z ekspertami z branży
  • 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku, którą przygotują:
    Paweł Kaczmarek – szef kuchni UFS, gospodarz festiwalu,
    Janusz Garncarczyk – szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,
    Kamil Tłuczek – zwycięzca polskiej selekcji Bocuse D’Or 2023, szef kuchni Hotel Grand **** Rzeszów, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,
    Kamil Mateńka – Freelancer, Sous Chef Restauracja Epoka Warszawa
    oraz zagraniczny gość specjalny.

 

Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”. Więcej szczegółów zostanie ogłoszonych już wkrótce.

Uwaga! Do 31.03.2024 bilet złapiesz w cenie promocyjnej: 150 zł brutto za cały dzień.
Po tym terminie obowiązuje cena regularna: 180 zł brutto za cały dzień.

Zapraszamy do zakupu biletów na stronie: https://bit.ly/KupBiletNaFKM
*Bilet nie obejmuje zakwaterowania

Źródło: mat. org.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Restauracja Bella Storia z Wrocławia: zaufanie gości zdobyliśmy ciężką pracą

Poczuć się jak w Azji. Karnawałowa kolacja w nowej restauracji w centrum Warszawy

Restauracja Nova Wola prezentuje jesienną odsłonę swojego menu

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

Rzeszów i Lublin na mapie Sushi Master Class! To ostatnia okazja, by poznać innowację branży sushi

Lemoniada niejedno ma imię – azjatycki sposób na orzeźwienie