Aktualności

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Marina Gaj rozpoczyna 2023 rok z nowymi kulinarnymi propozycjami. 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się niezapomniany wieczór z trzema mistrzami kuchni: Dawidem Łagowskim, Pawłem Wiatrowskim i Łukaszem Kijakiem. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Trzej mistrzowie kuchni i trzy różne spojrzenia na smak, wine paring, muzyka na żywo oraz tradycyjnie niespodzianka dla wszystkich uczestników wydarzenia. Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj zapowiada się niesamowicie – bilety rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Już 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szef kuchni Dawid Łagowski oraz jego zastępcy Paweł Wiatrowski i Łukasz Kijak. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Marina Gaj rozpoczyna 2023 rok z nowymi kulinarnymi propozycjami. 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się niezapomniany wieczór z trzema mistrzami kuchni: Dawidem Łagowskim, Pawłem Wiatrowskim i Łukaszem Kijakiem. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Trzej mistrzowie kuchni i trzy różne spojrzenia na smak, wine paring, muzyka na żywo oraz tradycyjnie niespodzianka dla wszystkich uczestników wydarzenia. Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj zapowiada się niesamowicie – bilety rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Już 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szef kuchni Dawid Łagowski oraz jego zastępcy Paweł Wiatrowski i Łukasz Kijak. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Bocuse d’Or Poland 2023 już za tydzień na Targach Horeca!

Wyzwanie w profesjonalnych kuchniach: dużo potrzeb, mało miejsca

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

Kuchnia roślinna odpowiedzią na potrzeby klienta i częścią zielonej transformacji

Trwają intensywne przygotowania Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy do Olimpiady Kulinarnej IKA 2024

Nowość w ofercie Instytutu Kulinarnego Transgourmet! Szkolenie dla przyszłych sędziów w konkursach kulinarnych