Aktualności

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Marina Gaj rozpoczyna 2023 rok z nowymi kulinarnymi propozycjami. 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się niezapomniany wieczór z trzema mistrzami kuchni: Dawidem Łagowskim, Pawłem Wiatrowskim i Łukaszem Kijakiem. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Trzej mistrzowie kuchni i trzy różne spojrzenia na smak, wine paring, muzyka na żywo oraz tradycyjnie niespodzianka dla wszystkich uczestników wydarzenia. Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj zapowiada się niesamowicie – bilety rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Już 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szef kuchni Dawid Łagowski oraz jego zastępcy Paweł Wiatrowski i Łukasz Kijak. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj

Marina Gaj rozpoczyna 2023 rok z nowymi kulinarnymi propozycjami. 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się niezapomniany wieczór z trzema mistrzami kuchni: Dawidem Łagowskim, Pawłem Wiatrowskim i Łukaszem Kijakiem. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Trzej mistrzowie kuchni i trzy różne spojrzenia na smak, wine paring, muzyka na żywo oraz tradycyjnie niespodzianka dla wszystkich uczestników wydarzenia. Noworoczna kolacja degustacyjna w Marinie Gaj zapowiada się niesamowicie – bilety rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Już 20 stycznia o godz. 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szef kuchni Dawid Łagowski oraz jego zastępcy Paweł Wiatrowski i Łukasz Kijak. Spotkanie poprowadzi Paweł Gruba.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Violife najlepszą wegańską alternatywą sera na świecie

Tork Biobased ma pomóc firmom w osiąganiu celów zrównoważonego rozwoju bez utraty wydajności

Czysty sukces! Winterhalter Polska podsumowuje targi SMAKKi Gastrotargi

Znamy nazwiska finalistów Bocuse d’Or Poland 2023

Życie wraca na Bazar Różyckiego, czyli otwarcie OFF Brzeska

Winiarskie przedwiośnie w klimatycznym wnętrzu