...

Aktualności

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

29 września w restauracji Rokitnik odbędzie się uroczysta, pięciosetowa kolacja degustacyjna “Trufle w Rokitniku”, w której istotną rolę odgrywać będą właśnie te dwa niezwykłe składniki. Tematyka tej wyjątkowej kolacji powstała przy współpracy z Willą Win, znanej nie tylko z doskonałych win, ale również trufli od Giuliano Tartufi. Temat kolacji „Trufle w Rokitniku” stanowi nie tylko ciekawą grę słów, lecz także połączenie smaków trufli z charakterystycznym aromatem rokitnika.

Gościem specjalnym szefa kuchni, Pawła Stępnia, będzie Wojciech “‘Carlos” Wojtkowiak, znakomity szef kuchni Willi Win oraz ambasador certyfikatu jakości QAFP. Podczas kolacji zostaną podane dania mięsne i rybne, a ryby zostaną dostarczone przez partnera kolacji – Gospodarstwo Rybackie Zielenica.

Każda potrawa wzbogacona zostanie starannie dobranym winem od Willi Win, które podkreśli wyjątkowy charakter każdej potrawy. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie Łukasz Okuniewicz, doświadczony kelner znany z programu telewizyjnego Hell’s Kitchen. Poza nieoczywistymi smakami, nie zabraknie kameralnego klimatu i wspaniałej atmosfery.

Cena: 320 zł / osoba

Cena zawiera:
• pięciosetową kolację,
• wine pairing – wino dobierane do aromatów konkretnego dania od partnera wydarzenia Willi Win,
 • opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu,
 • muzykę na żywo w wykonaniu Eweliny Boguckiej, ćwierćfinalistki VII edycji programu “The Voice of Poland”,

• słodką niespodziankę dla gości na wynos.

Termin: 29 września, godz. 19:00

Rezerwacje: [email protected] / 511 187 023

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

29 września w restauracji Rokitnik odbędzie się uroczysta, pięciosetowa kolacja degustacyjna “Trufle w Rokitniku”, w której istotną rolę odgrywać będą właśnie te dwa niezwykłe składniki. Tematyka tej wyjątkowej kolacji powstała przy współpracy z Willą Win, znanej nie tylko z doskonałych win, ale również trufli od Giuliano Tartufi. Temat kolacji „Trufle w Rokitniku” stanowi nie tylko ciekawą grę słów, lecz także połączenie smaków trufli z charakterystycznym aromatem rokitnika.

Gościem specjalnym szefa kuchni, Pawła Stępnia, będzie Wojciech “‘Carlos” Wojtkowiak, znakomity szef kuchni Willi Win oraz ambasador certyfikatu jakości QAFP. Podczas kolacji zostaną podane dania mięsne i rybne, a ryby zostaną dostarczone przez partnera kolacji – Gospodarstwo Rybackie Zielenica.

Każda potrawa wzbogacona zostanie starannie dobranym winem od Willi Win, które podkreśli wyjątkowy charakter każdej potrawy. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie Łukasz Okuniewicz, doświadczony kelner znany z programu telewizyjnego Hell’s Kitchen. Poza nieoczywistymi smakami, nie zabraknie kameralnego klimatu i wspaniałej atmosfery.

Cena: 320 zł / osoba

Cena zawiera:
• pięciosetową kolację,
• wine pairing – wino dobierane do aromatów konkretnego dania od partnera wydarzenia Willi Win,
 • opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu,
 • muzykę na żywo w wykonaniu Eweliny Boguckiej, ćwierćfinalistki VII edycji programu “The Voice of Poland”,

• słodką niespodziankę dla gości na wynos.

Termin: 29 września, godz. 19:00

Rezerwacje: [email protected] / 511 187 023

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kulinarny Ogień – gotowanie dla Fundacji Kobieca Przystań

Całe życie poświęcił herbacie, pozostawiając po sobie trwałe dziedzictwo – żegnamy Merrilla J. Fernando, założyciela marki Dilmah

Winiarskie przedwiośnie w klimatycznym wnętrzu

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

Kulinarny Rajd Mistrzów 2023

Znamy skład uczestników VIII edycji konkursu Wielkopolski Kucharz Roku 2023

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.