...

Aktualności

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

29 września w restauracji Rokitnik odbędzie się uroczysta, pięciosetowa kolacja degustacyjna “Trufle w Rokitniku”, w której istotną rolę odgrywać będą właśnie te dwa niezwykłe składniki. Tematyka tej wyjątkowej kolacji powstała przy współpracy z Willą Win, znanej nie tylko z doskonałych win, ale również trufli od Giuliano Tartufi. Temat kolacji „Trufle w Rokitniku” stanowi nie tylko ciekawą grę słów, lecz także połączenie smaków trufli z charakterystycznym aromatem rokitnika.

Gościem specjalnym szefa kuchni, Pawła Stępnia, będzie Wojciech “‘Carlos” Wojtkowiak, znakomity szef kuchni Willi Win oraz ambasador certyfikatu jakości QAFP. Podczas kolacji zostaną podane dania mięsne i rybne, a ryby zostaną dostarczone przez partnera kolacji – Gospodarstwo Rybackie Zielenica.

Każda potrawa wzbogacona zostanie starannie dobranym winem od Willi Win, które podkreśli wyjątkowy charakter każdej potrawy. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie Łukasz Okuniewicz, doświadczony kelner znany z programu telewizyjnego Hell’s Kitchen. Poza nieoczywistymi smakami, nie zabraknie kameralnego klimatu i wspaniałej atmosfery.

Cena: 320 zł / osoba

Cena zawiera:
• pięciosetową kolację,
• wine pairing – wino dobierane do aromatów konkretnego dania od partnera wydarzenia Willi Win,
 • opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu,
 • muzykę na żywo w wykonaniu Eweliny Boguckiej, ćwierćfinalistki VII edycji programu “The Voice of Poland”,

• słodką niespodziankę dla gości na wynos.

Termin: 29 września, godz. 19:00

Rezerwacje: [email protected] / 511 187 023

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

Szykuje się wyjątkowe wydarzenie na kulinarnej mapie Pomorza

29 września w restauracji Rokitnik odbędzie się uroczysta, pięciosetowa kolacja degustacyjna “Trufle w Rokitniku”, w której istotną rolę odgrywać będą właśnie te dwa niezwykłe składniki. Tematyka tej wyjątkowej kolacji powstała przy współpracy z Willą Win, znanej nie tylko z doskonałych win, ale również trufli od Giuliano Tartufi. Temat kolacji „Trufle w Rokitniku” stanowi nie tylko ciekawą grę słów, lecz także połączenie smaków trufli z charakterystycznym aromatem rokitnika.

Gościem specjalnym szefa kuchni, Pawła Stępnia, będzie Wojciech “‘Carlos” Wojtkowiak, znakomity szef kuchni Willi Win oraz ambasador certyfikatu jakości QAFP. Podczas kolacji zostaną podane dania mięsne i rybne, a ryby zostaną dostarczone przez partnera kolacji – Gospodarstwo Rybackie Zielenica.

Każda potrawa wzbogacona zostanie starannie dobranym winem od Willi Win, które podkreśli wyjątkowy charakter każdej potrawy. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie Łukasz Okuniewicz, doświadczony kelner znany z programu telewizyjnego Hell’s Kitchen. Poza nieoczywistymi smakami, nie zabraknie kameralnego klimatu i wspaniałej atmosfery.

Cena: 320 zł / osoba

Cena zawiera:
• pięciosetową kolację,
• wine pairing – wino dobierane do aromatów konkretnego dania od partnera wydarzenia Willi Win,
 • opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu,
 • muzykę na żywo w wykonaniu Eweliny Boguckiej, ćwierćfinalistki VII edycji programu “The Voice of Poland”,

• słodką niespodziankę dla gości na wynos.

Termin: 29 września, godz. 19:00

Rezerwacje: [email protected] / 511 187 023

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

HEINZ Selection Finals (fotorelacja)

Wielkopolski Kucharz Roku 2023 – lista uczestników i skład jurorów

Proste Historie z wegańską pizzą

Kulinarny Rajd Mistrzów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022. Ruszyła rejestracja!

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.