...

Aktualności

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Zakończenie lata z F…ing Delicious. Dekonstrukcja dań kuchni wielkopolskiej

Kolacja według Trylogii Henryka Sienkiewicza. Szefowie kuchni gotują dla WOŚP!

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® – spotkania, wiedza, kontakty

Rzeszów i Lublin na mapie Sushi Master Class! To ostatnia okazja, by poznać innowację branży sushi

Wzrost płacy minimalnej a biznes sezonowy. Jak przedsiębiorcy radzą sobie z rosnącymi kosztami zatrudnienia?

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.