Aktualności

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

Wieczór trzech zmysłów: wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowa fabryka i 50 tysięcy iVario: Rational Wittenheim SAS celebruje sukces

Rusza kolejna edycja konkursu Transgourmet i Selgros dla młodych kucharzy

Nowa fala, czyli jak serwować prawdziwie dobrą kawę

Wyzwanie oszczędzanie

Jakub Żymelski i Bartosz Zajdel mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny!

Sushi Master Class 2023 w kolejnych miastach Polski