Aktualności

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

Nadchodząca edycja GASTROTARGÓW SMAKKi zapowiada się najbardziej smacznym i obfitującym w niezapomniane pokazy kulinarne wydarzeniem biznesowym branży HoReCa. Organizatorzy oraz wystawcy zadbali o to, aby te trzy dni obfitowały w niezapomniane doznania. Niewątpliwie jedną z najbardziej zaskakujących informacji było potwierdzenie obecności firmy GRAFEN na SMAKKach, która zaprosi swoich gości do podróży kulinarnej od Japonii przez Włochy aż do Polski, a wszystko to w obecności najlepszych Szefów Kuchni.
O przygotowaniach do targów rozmawiamy z Radosławem Nowaczykiem, Szefem Działu Zakupów i Rozwoju Biznesu w GRAFEN Europe.

Obecność firmy GRAFEN na targach dla branży HoReCa organizowanych w Polsce mogła być dla niektórych zaskoczeniem. Skąd decyzja o udziale w GASTROTARGACH SMAKKi?

– Targi HoReCa są dla nas doskonałą okazją do zaprezentowania oferty naszej firmy. Marka GRAFEN kojarzona jest z jakością i profesjonalizmem. Chcemy brać udział w imprezach, które charakteryzują się tym samym. SMAKKi są takim właśnie miejscem. Przygotowujemy wydarzenie, które jest czymś więcej, niż tylko udziałem w targach.

Chcemy, aby odwiedzający nasze stoisko zapoznali się z ofertą firmy, ale również doświadczyli niezapomnianych kulinarnych atrakcji. Dlatego przygotowaliśmy trzy specjalne strefy: Sushi, Pizzy i restauracyjną Przemysława Klimy, dzięki któremu nasi goście poczują się jak w dwugwiazdkowej restauracji.  Jestem przekonany, że wszystkie pokazy będą niezwykle atrakcyjne.

Wiemy już, że jednym z Szefów Kuchni przygotowującym dania będzie sam Przemysław Klima. Kogo jeszcze spotkamy na Państwa stoisku?

– W Strefie Sushi będziemy mieli zaszczyt gościć Pawła Trzaskowskiego, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Pokazy Sushi MasterClass będą nie tylko prezentacją jego umiejętności, ale także okazją do zobaczenia, jak nowoczesne japońskie roboty Suzumo mogą wspierać szefów kuchni w ich pracy.

W strefie Pizzy  naszymi gwiazdami będą Andrzej Pietrzyk, Gabriele Baldi i Pasquale Moro. Będzie to wyjątkowa podróż po kuchni włoskiej, gdzie zaprezentujemy zaawansowane funkcje pieców i urządzeń do pizzy Moretti Forni.

Państwa przygotowania zasługują na uznanie. A jakie są wasze oczekiwania co do targów?

– Naszym celem jest zainspirowanie restauratorów i szefów kuchni do eksplorowania nowych możliwości technologicznych w gastronomii. Mamy nadzieję, że te targi będą okazją do nawiązania nowych kontaktów biznesowych i wymiany doświadczeń.

Dziękujemy za rozmowę i życzymy owocnych spotkań na SMAKKach.

– Dziękuję! Zapraszamy wszystkich miłośników dobrej kuchni i najlepszego sprzętu do odwiedzenia naszego stoiska. Do zobaczenia w Warszawie w dniach od 20 do 22 marca 2024, w halach EXPO XXI.

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

Źródło: SMAKKi

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

Nadchodząca edycja GASTROTARGÓW SMAKKi zapowiada się najbardziej smacznym i obfitującym w niezapomniane pokazy kulinarne wydarzeniem biznesowym branży HoReCa. Organizatorzy oraz wystawcy zadbali o to, aby te trzy dni obfitowały w niezapomniane doznania. Niewątpliwie jedną z najbardziej zaskakujących informacji było potwierdzenie obecności firmy GRAFEN na SMAKKach, która zaprosi swoich gości do podróży kulinarnej od Japonii przez Włochy aż do Polski, a wszystko to w obecności najlepszych Szefów Kuchni.
O przygotowaniach do targów rozmawiamy z Radosławem Nowaczykiem, Szefem Działu Zakupów i Rozwoju Biznesu w GRAFEN Europe.

Obecność firmy GRAFEN na targach dla branży HoReCa organizowanych w Polsce mogła być dla niektórych zaskoczeniem. Skąd decyzja o udziale w GASTROTARGACH SMAKKi?

– Targi HoReCa są dla nas doskonałą okazją do zaprezentowania oferty naszej firmy. Marka GRAFEN kojarzona jest z jakością i profesjonalizmem. Chcemy brać udział w imprezach, które charakteryzują się tym samym. SMAKKi są takim właśnie miejscem. Przygotowujemy wydarzenie, które jest czymś więcej, niż tylko udziałem w targach.

Chcemy, aby odwiedzający nasze stoisko zapoznali się z ofertą firmy, ale również doświadczyli niezapomnianych kulinarnych atrakcji. Dlatego przygotowaliśmy trzy specjalne strefy: Sushi, Pizzy i restauracyjną Przemysława Klimy, dzięki któremu nasi goście poczują się jak w dwugwiazdkowej restauracji.  Jestem przekonany, że wszystkie pokazy będą niezwykle atrakcyjne.

Wiemy już, że jednym z Szefów Kuchni przygotowującym dania będzie sam Przemysław Klima. Kogo jeszcze spotkamy na Państwa stoisku?

– W Strefie Sushi będziemy mieli zaszczyt gościć Pawła Trzaskowskiego, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Pokazy Sushi MasterClass będą nie tylko prezentacją jego umiejętności, ale także okazją do zobaczenia, jak nowoczesne japońskie roboty Suzumo mogą wspierać szefów kuchni w ich pracy.

W strefie Pizzy  naszymi gwiazdami będą Andrzej Pietrzyk, Gabriele Baldi i Pasquale Moro. Będzie to wyjątkowa podróż po kuchni włoskiej, gdzie zaprezentujemy zaawansowane funkcje pieców i urządzeń do pizzy Moretti Forni.

Państwa przygotowania zasługują na uznanie. A jakie są wasze oczekiwania co do targów?

– Naszym celem jest zainspirowanie restauratorów i szefów kuchni do eksplorowania nowych możliwości technologicznych w gastronomii. Mamy nadzieję, że te targi będą okazją do nawiązania nowych kontaktów biznesowych i wymiany doświadczeń.

Dziękujemy za rozmowę i życzymy owocnych spotkań na SMAKKach.

– Dziękuję! Zapraszamy wszystkich miłośników dobrej kuchni i najlepszego sprzętu do odwiedzenia naszego stoiska. Do zobaczenia w Warszawie w dniach od 20 do 22 marca 2024, w halach EXPO XXI.

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

Źródło: SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie już za tydzień!

MAKRO Polska dołączyło do grona członków Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego

iVario od RATIONAL: prawdziwy przełom w kuchni w restauracji

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa podsumowują obsługę letnich festiwali. Liczby robią wrażenie!

Znamy trzeciego finalistę 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski

W poszukiwaniu restauracyjnego GENIUS LOCI