...

Aktualności

#1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego (fotorelacja)

#1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego (fotorelacja)

W hotelu Skipper odbyło się #1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego. Zgotujmy im lepszą przyszłość. Wspierajmy projekt PaKa, który pomaga dzieciakom w tarapatach.

Hotel Skipper wspiera projekt Paka

Inicjatywa, aby zorganizować taki projekt wyszła od Krystiana Sosnowskiego, szefa kuchni Hotelu Skipper w Rewie. 12 stycznia 2024 r. o godz. 17.00 rozpoczęło się wyjątkowe spotkanie kulinarne, które poprowadził Paweł Gruba. Nie zabrakło oczywiście licytacji na rzecz Fundacji.

Kolację charytatywną specjalnie dla darczyńców przygotowali znakomici szefowie kuchni: Patryk Galewski, Jakub Steuermark, Sebastian Cichy, Diana Volokhowa, Dominik Karpik, Michał Soliwoda, gospodarz Krystian Sosnowski.

O odpowiedni dobór win zadbał sommelier Grzegorz Bilot. Serwis perfekcyjnie realizowali uczniowie ze szkoły im. Hipolita Roszczynialskiego w Rumii w asyście kelnerów naszego hotelu.

W związku z organizacją tej wspaniałej inicjatywy udało się zebrać 77 tys. zł na konto Fundacji ks. Kaczkowskiego i projekt PaKa.

Źródło: Hotel Skipper

Fot.: Edward Trzeciakiewicz, Good Lookin Food

#1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego (fotorelacja)

#1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego (fotorelacja)

W hotelu Skipper odbyło się #1 charytatywne Garowanie dla Fundacji Ks. Jana Kaczkowskiego. Zgotujmy im lepszą przyszłość. Wspierajmy projekt PaKa, który pomaga dzieciakom w tarapatach.

Hotel Skipper wspiera projekt Paka

Inicjatywa, aby zorganizować taki projekt wyszła od Krystiana Sosnowskiego, szefa kuchni Hotelu Skipper w Rewie. 12 stycznia 2024 r. o godz. 17.00 rozpoczęło się wyjątkowe spotkanie kulinarne, które poprowadził Paweł Gruba. Nie zabrakło oczywiście licytacji na rzecz Fundacji.

Kolację charytatywną specjalnie dla darczyńców przygotowali znakomici szefowie kuchni: Patryk Galewski, Jakub Steuermark, Sebastian Cichy, Diana Volokhowa, Dominik Karpik, Michał Soliwoda, gospodarz Krystian Sosnowski.

O odpowiedni dobór win zadbał sommelier Grzegorz Bilot. Serwis perfekcyjnie realizowali uczniowie ze szkoły im. Hipolita Roszczynialskiego w Rumii w asyście kelnerów naszego hotelu.

W związku z organizacją tej wspaniałej inicjatywy udało się zebrać 77 tys. zł na konto Fundacji ks. Kaczkowskiego i projekt PaKa.

Źródło: Hotel Skipper

Fot.: Edward Trzeciakiewicz, Good Lookin Food

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kulinarne świętowanie niepodległości zakończone

Uczestnicy drugiej edycji Mistrzostw Polski w Dziczyźnie na start!

Nowe obostrzenia od 1 grudnia

Farutex prezentuje Trendbook Horeca 2023

W czerwcu hotele Campanile promują zrównoważoną gastronomię

Jerzy Pasikowski przewodniczącym jury III Mistrzostw Polski w Dziczyźnie!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.