Aktualności

Konkurs Arte Culinaria Italiana 2024 – regulamin

Konkurs Arte Culinaria Italiana 2024 – regulamin

15-17 marca 2024 r.  w Mikołajkach odbędzie się XVII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana”. Tym razem konkurs odbędzie się w Mikołajkach w malowniczym Hotelu Robert’s Port Lake Resort & SPA ****, który jest współorganizatorem tej edycji. Nasza redakcja objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

Arte Culinaria Italiana 2024

Konkurs włoskiej sztuki kulinarnej to jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych odbywających się w Polsce, a uczestnicy konkursu to kucharze z wielu najlepszych i uznawanych restauracji i hoteli z całej Polski.

Podczas konkursu spotkają się największe autorytety kulinarne w Polsce, młodzi adepci sztuki kulinarnej, znane gwiazdy telewizyjne oraz pasjonaci kuchni włoskiej . Konkurs ten służy promocji obiektów hotelarsko-gastronomicznych związanych z kuchnią i kulturą włoską oraz prezentacji firm oferujących wysoko jakościowe produkty.

Autorem, pomysłodawcą  i organizatorem konkursu jest Giancarlo Russo – znany włoski szef kuchni, restaurator i autorytet z zakresu kuchni włoskiej w Polsce. Oficjalny kucharz Episkopatu Polski przygotowujący dania m.in. dla Jana Pawła II i Benedykta XVI oraz delegacji z Watykanu podczas pielgrzymek do Polski.

Regulamin profesjonalisci 2024 (1)

DANE – arkusz zgłoszeniowy 2024

DANIE GŁÓWNE- receptura 2024

MAKARON- receptura 2024

OSWIADCZENIE Profesjonaliści 2024

Źródło: Arte Culinaria Italiana

Konkurs Arte Culinaria Italiana 2024 – regulamin

Konkurs Arte Culinaria Italiana 2024 – regulamin

15-17 marca 2024 r.  w Mikołajkach odbędzie się XVII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana”. Tym razem konkurs odbędzie się w Mikołajkach w malowniczym Hotelu Robert’s Port Lake Resort & SPA ****, który jest współorganizatorem tej edycji. Nasza redakcja objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

Arte Culinaria Italiana 2024

Konkurs włoskiej sztuki kulinarnej to jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych odbywających się w Polsce, a uczestnicy konkursu to kucharze z wielu najlepszych i uznawanych restauracji i hoteli z całej Polski.

Podczas konkursu spotkają się największe autorytety kulinarne w Polsce, młodzi adepci sztuki kulinarnej, znane gwiazdy telewizyjne oraz pasjonaci kuchni włoskiej . Konkurs ten służy promocji obiektów hotelarsko-gastronomicznych związanych z kuchnią i kulturą włoską oraz prezentacji firm oferujących wysoko jakościowe produkty.

Autorem, pomysłodawcą  i organizatorem konkursu jest Giancarlo Russo – znany włoski szef kuchni, restaurator i autorytet z zakresu kuchni włoskiej w Polsce. Oficjalny kucharz Episkopatu Polski przygotowujący dania m.in. dla Jana Pawła II i Benedykta XVI oraz delegacji z Watykanu podczas pielgrzymek do Polski.

Regulamin profesjonalisci 2024 (1)

DANE – arkusz zgłoszeniowy 2024

DANIE GŁÓWNE- receptura 2024

MAKARON- receptura 2024

OSWIADCZENIE Profesjonaliści 2024

Źródło: Arte Culinaria Italiana

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Paweł Żebro nowym Szefem Kuchni restauracji hotelu Hampton by Hilton Krakow Airport

Konferencja MADE FOR Restaurant: Hedoniści przejmują rynek gastro

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

Nowo otwarte Bistro Młyn w samym sercu gdańskiej Wyspy Spichrzów

Przemysław Klima o meandrach posiadania dwóch gwiazdek Michelin i współpracy z firmą Grafen

„World of Coffee 2022” – tym razem w Mediolanie. Focus na wodę!