Szef kuchni w Scandi Restaurant w Scandinavia Resort. Absolwent krakowskiej szkoły gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach” oraz w restauracji Ponidzie w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój” w Busko-Zdroju. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości z zagranicy. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, z tytułem „Mistrz” w zawodzie kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne różnych kuchni świata. Był szefem kuchni w Zamku Królewskim w Niepołomicach i restauracji Wierzynek w Krakowie.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.