...

Aktualności

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowe, sezonowe smaki w menu Novej Woli. W roli głównej – grzyby!

Znamy trzeciego finalistę 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski

Nowa fabryka i 50 tysięcy iVario: Rational Wittenheim SAS celebruje sukces

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

Food and Design startuje ze szkoleniami dla branży spożywczej i HoReCa

Japońskie smaki na warsztatach kulinarnych Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.