AktualnościPorady branżowe

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

Dyrektywa Single Use Plastics (SUP) będzie miała ogromny wpływ na branżę gastronomiczną, gdyż wprowadzi nowe obowiązki związane z ochroną środowiska. Chcesz dowiedzieć się więcej? Pobierz bezpłatnego e-booka na stronie www.made2go.pl. Redakcja Restaurant Management z przyjemnością objęła patronat medialny nad projektem.

Na stronie www.made2go.pl możesz pobrać darmowy, edukacyjny ebook przygotowany przez zespół Interseroh dla właścicieli i menedżerów lokali gastronomicznych, kawiarni, restauracji, barów, food trucków.

W ebooku znajdziesz:

• nowe regulacje związane z Dyrektywą SUP,

• dobre praktyki w zakresie pakowania dań na wynos,

• informacje o edukacji ekologicznej klientów,

• informacje o zrównoważonym rozwoju w gastronomii.

Jakie korzyści daje Ci ebook?

  • Przygotujesz się do nadchodzących zmian z wyprzedzeniem.
  • Otrzymasz konkretne propozycje rozwiązań pojawiających się problemów.
  • Poznasz inne rozwiązania pomagające usprawnić działanie Twojego biznesu.

Dyrektywa Single Use Plastics to Dyrektywa Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2019/904 z dnia 5 czerwca 2019 r. w sprawie zmniejszenia wpływu niektórych produktów z tworzyw sztucznych na środowisko. Nie jest jeszcze znana dokładna data implementacji Dyrektywy w Polsce, natomiast jest już opublikowany projekt ustawy o zmianie ustawy o obowiązkach przedsiębiorców w zakresie gospodarowania niektórymi odpadami oraz o opłacie produktowej oraz niektórych innych ustaw (nr UC73). Więcej w ebooku!

Patronami ebooka są TooGoodToGo i magazyn Restaurant Management.

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

Dyrektywa Single Use Plastics (SUP) będzie miała ogromny wpływ na branżę gastronomiczną, gdyż wprowadzi nowe obowiązki związane z ochroną środowiska. Chcesz dowiedzieć się więcej? Pobierz bezpłatnego e-booka na stronie www.made2go.pl. Redakcja Restaurant Management z przyjemnością objęła patronat medialny nad projektem.

Na stronie www.made2go.pl możesz pobrać darmowy, edukacyjny ebook przygotowany przez zespół Interseroh dla właścicieli i menedżerów lokali gastronomicznych, kawiarni, restauracji, barów, food trucków.

W ebooku znajdziesz:

• nowe regulacje związane z Dyrektywą SUP,

• dobre praktyki w zakresie pakowania dań na wynos,

• informacje o edukacji ekologicznej klientów,

• informacje o zrównoważonym rozwoju w gastronomii.

Jakie korzyści daje Ci ebook?

  • Przygotujesz się do nadchodzących zmian z wyprzedzeniem.
  • Otrzymasz konkretne propozycje rozwiązań pojawiających się problemów.
  • Poznasz inne rozwiązania pomagające usprawnić działanie Twojego biznesu.

Dyrektywa Single Use Plastics to Dyrektywa Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2019/904 z dnia 5 czerwca 2019 r. w sprawie zmniejszenia wpływu niektórych produktów z tworzyw sztucznych na środowisko. Nie jest jeszcze znana dokładna data implementacji Dyrektywy w Polsce, natomiast jest już opublikowany projekt ustawy o zmianie ustawy o obowiązkach przedsiębiorców w zakresie gospodarowania niektórymi odpadami oraz o opłacie produktowej oraz niektórych innych ustaw (nr UC73). Więcej w ebooku!

Patronami ebooka są TooGoodToGo i magazyn Restaurant Management.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Przed nami Bocuse d’Or Polad 2021. Znamy nazwiska finalistów!

Sweettargi 2023 w Katowicach

W czerwcu hotele Campanile promują zrównoważoną gastronomię

Transgourmet Foodservice i Selgros ogłaszają plany rozwoju na 30. Targach HORECA® w Krakowie [VIDEO]

Restauracja Ermitaż z Krakowa: ponad połowa pracowników jest z nami od lat 90.

„SOS dla branży gastro” – 15 TIPS