...

Porady branżowe

Mięsa wolnogotowane

W dobie rosnących kosztów energii, pracy i surowców oraz deficytu wykwalifikowanej kadry oferujemy doskonałe, gotowe mięsa, przygotowane w technologii sous-vide, w profesjonalnych warunkach zakładu produkcyjnego i w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne. Kruche, soczyste. rozpływające się w ustach w dedykowanych sosach smakowych oraz sauté, pakowane są w pakiety o różnej gramaturze. Pozwalają one wykorzystać taką ilość, jaka w danym dniu jest potrzebna. Wygodne przechowywanie w warunkach chłodniczych zapewnia trwałość produktów do 3 miesięcy.

MOGUNTIA FOOD POLSKA

ul. Nektarowa 20, 62-002 Suchy Las, Jelonek

www.moguntia.pl

Mięsa wolnogotowane

W dobie rosnących kosztów energii, pracy i surowców oraz deficytu wykwalifikowanej kadry oferujemy doskonałe, gotowe mięsa, przygotowane w technologii sous-vide, w profesjonalnych warunkach zakładu produkcyjnego i w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne. Kruche, soczyste. rozpływające się w ustach w dedykowanych sosach smakowych oraz sauté, pakowane są w pakiety o różnej gramaturze. Pozwalają one wykorzystać taką ilość, jaka w danym dniu jest potrzebna. Wygodne przechowywanie w warunkach chłodniczych zapewnia trwałość produktów do 3 miesięcy.

MOGUNTIA FOOD POLSKA

ul. Nektarowa 20, 62-002 Suchy Las, Jelonek

www.moguntia.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Karnawał trwa – najbardziej kolorowe i szalone przepisy z całego świata

Zwiększenie sprzedaży wody przy okazji sprzedaży wina – czy to możliwe?

Od A do Z, czyli jak zorganizować imprezę

W drodze po marzenia – rozmowa z Aleksandrą i Ernestem Jagodzińskimi

Regulacje prawne w ograniczeniu prowadzenia działalności gospodarczej branży gastronomii

Comfort food. Zaproś gościa w sentymentalną podróż

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.