Videoblog

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video
Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Nowe smaki w Novotel Poznań Centrum – rozmowa z Grzegorzem Gajdą

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Przepis na deser z cukierni GARDENcity