...

Videoblog

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video
Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Nowe smaki w Novotel Poznań Centrum – rozmowa z Grzegorzem Gajdą

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Ernestem Jagodzińskim

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.