Videoblog

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video
Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Nowe smaki w Novotel Poznań Centrum – rozmowa z Grzegorzem Gajdą

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku