Videoblog

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video
Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Chefs Academy 2022

Chefs Academy 2021

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!