Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.
Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.
Tomasz Zdrenka, szef kuchni Międzynarodowych Targów Poznańskich i Jakub Walczak, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski, przygotowali na przystawkę małże św. Jakuba oraz danie główne – comber z jelenia.
Udostępnij!
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.