Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Ernestem Jagodzińskim

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem