Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Przepis na deser z cukierni GARDENcity

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica