Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Chefs Academy 2021

Chefs Academy 2022

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka