Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 2)

Chefs Academy 2021

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)