Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Przepis na deser z cukierni GARDENcity

Nowe smaki w Novotel Poznań Centrum – rozmowa z Grzegorzem Gajdą

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Ernestem Jagodzińskim

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica