Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Przepis na deser z cukierni GARDENcity

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka