...

Videoblog

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video
Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie dzieli się zaskakującym przepisem na wegańskiego tuńczyka w sosie sojowym, occie ryżowym i trawą cytrynową.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Tomaszem Purolem

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Ernestem Jagodzińskim

Przepis na deser z cukierni GARDENcity

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.