Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.
Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.
Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.
Udostępnij!
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.