Videoblog

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video
Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Chefs Academy 2021

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 2)