Videoblog

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video
Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Niezwykłe miejsce nad Jeziorem Pątnowskim – rozmowa z Maciejem Zaradzkim

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 2)

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem