Videoblog

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video
Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 1)

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka