Dawid Łagowski, szef kuchni w Ilonn Hotel przygotował propozycję na kolację: krewetki z chorizo, szpinakiem, kolendrą i czosnkiem.
Dawid Łagowski, szef kuchni w Ilonn Hotel przygotował propozycję na kolację: krewetki z chorizo, szpinakiem, kolendrą i czosnkiem.
Dawid Łagowski, szef kuchni w Ilonn Hotel przygotował propozycję na kolację: krewetki z chorizo, szpinakiem, kolendrą i czosnkiem.
Udostępnij!
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.