...

Aktualności

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Transgourmet Foodservice i Selgros ogłaszają plany rozwoju na 30. Targach HORECA® w Krakowie [VIDEO]

Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain otwiera nowe punkty w stolicy

Poland 100 Best Restaurants

Konferencja MADE FOR Restaurant: Hedoniści przejmują rynek gastro

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

Wyzwanie oszczędzanie

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.