Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb i owoców morza według cenionego szefa kuchni.
Menu:
- Brzytwy pieczone / fenkuł
- Marynowane przegrzebki
- Curry z małżą i krewetką
- Tuńczyk salsa mango / langustynka
- Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
- Deser
- Pokaz niespodzianka
Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00
Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób
Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).
Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408