Aktualności

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Sery i Wino w Hotelu Skipper

Restauracja Pod Drewnianym Bocianem: dzisiaj jeden lokal to zdecydowanie za mało

Nowy Szef Cukierni w Airport Hotel Okęcie

4 pory roku: lato. Kolacja degustacyjna Roberta Muzyczuka i Dominika Duraja w restauracji Alto w Katowicach.

Nowy Szef Kuchni Scandinavia Resort w Zatorze. Powrót Scandi Restaurant już 14 kwietnia

Mycie pieca konwekcyjno-parowego–z myślą o środowisku