Aktualności

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Stwory morskie Wojciecha Harapkiewicza. Szkolenie dla profesjonalistów

Dziamski Food Content Studio zaprasza na pięć godzin szkolenia z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni Restauracji Boreczna w Michałkowej. Wydarzenie skierowane jest do kucharzy profesjonalnych, którzy poznają zaskakujący sposób przyrządzenie ryb  i owoców morza  według cenionego szefa kuchni.

Menu:

  • Brzytwy pieczone / fenkuł
  • Marynowane przegrzebki
  • Curry z małżą i krewetką
  • Tuńczyk salsa mango / langustynka
  • Teryna halibut / łosoś / sos skorupiakowy
  • Deser
  • Pokaz niespodzianka

Temat: Ryby i owoce morza
Termin: 18.03.2022 r., godz. 09.00 – 14.00

Cena: 490 zł
Ilość miejsc: 14 osób

Gdzie: Dziamski Food Content Studio, Galeria Malta, Ul. Maltańska 1, 1. piętro, obok TK MAXX, darmowy parking (fioletowy).

Zapisy: [email protected], tel. 502 025 408 

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Meidan Siboni – kulinarny autorytet japońskiej precyzji – autorem menu w Panorama Sky Bar

Kulinarny Rajd Mistrzów 2023

Dołącz do międzynarodowej elity! 2. edycja konkursu HEINZ Selection

Kongres Szefów Kuchni 2021

Znamy uczestników konkursu “Czas na rybę!”

Wielkopolski Kucharz Roku 2024. Ostatnia szansa na zgłoszenie!