Aktualności

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

Przed nami kolejne, a jednocześnie ostatnie przed wakacjami spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 25 maja w Studiu Od kuchni na warszawskiej Pradze eksperci zmierzą się z tematem mięsa przyszłości. Czy Polacy będą wierni tradycji, roślinnym zamiennikom lub przekonają się do mięsa komórkowego? Sprawdź, jak wziąć udział w spotkaniu!

Zbliża się kolejne spotkanie Food Working, organizowane pod skrzydłami agencji kreatywnej Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą food będą dyskutować na bardzo gorący w ostatnim czasie temat – przyszłości mięsa. Twórcy projektu Food and Design, w ramach którego odbywają się cykliczne spotkania Food Working, postanowili wziąć pod lupę status rynku mięsa tradycyjnego, roślinnego, a także potencjał, jaki drzemie w mięsie komórkowym, określanym przez wielu mięsem przyszłości. Panel dyskusyjny poprzedzą prelekcje wybranych ekspertów.

Wśród panelistów IV spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Wiesław Macherzyński, COO –  LabFarm,
  • Agnieszka Szymecka-Wesołowska, wspólnik i współzałożyciel – Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego,
  • Marcin Tischner, Corporate Engagement & Sustainability Specialist – ProVeg Polska

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 25 maja 2023 r., w siedzibie agencji Od kuchni na warszawskiej Pradze. Wydarzenie potrwa od 18:00 do 22:00. Będzie to ostatni Food Working przed przerwą wakacyjną.

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą food, jak i pasjonatów chcący zgłębić wiedzę na temat przyszłości jedzenia, rynku FMCG czy HoReCa.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/. Liczba miejsc jest ograniczona.

Więcej informacji o projekcie na: www.foodanddesign.pl

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

IV spotkanie Food Working: „Mięso przyszłości. Tradycyjne, roślinne, a może komórkowe? Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach?”

Przed nami kolejne, a jednocześnie ostatnie przed wakacjami spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 25 maja w Studiu Od kuchni na warszawskiej Pradze eksperci zmierzą się z tematem mięsa przyszłości. Czy Polacy będą wierni tradycji, roślinnym zamiennikom lub przekonają się do mięsa komórkowego? Sprawdź, jak wziąć udział w spotkaniu!

Zbliża się kolejne spotkanie Food Working, organizowane pod skrzydłami agencji kreatywnej Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą food będą dyskutować na bardzo gorący w ostatnim czasie temat – przyszłości mięsa. Twórcy projektu Food and Design, w ramach którego odbywają się cykliczne spotkania Food Working, postanowili wziąć pod lupę status rynku mięsa tradycyjnego, roślinnego, a także potencjał, jaki drzemie w mięsie komórkowym, określanym przez wielu mięsem przyszłości. Panel dyskusyjny poprzedzą prelekcje wybranych ekspertów.

Wśród panelistów IV spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Wiesław Macherzyński, COO –  LabFarm,
  • Agnieszka Szymecka-Wesołowska, wspólnik i współzałożyciel – Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego,
  • Marcin Tischner, Corporate Engagement & Sustainability Specialist – ProVeg Polska

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 25 maja 2023 r., w siedzibie agencji Od kuchni na warszawskiej Pradze. Wydarzenie potrwa od 18:00 do 22:00. Będzie to ostatni Food Working przed przerwą wakacyjną.

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą food, jak i pasjonatów chcący zgłębić wiedzę na temat przyszłości jedzenia, rynku FMCG czy HoReCa.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/. Liczba miejsc jest ograniczona.

Więcej informacji o projekcie na: www.foodanddesign.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Poznaliśmy laureatów II edycji konkursu Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego

Nowe obostrzenia od 1 grudnia

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

Kulinarne świętowanie niepodległości zakończone

Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie już za tydzień!

Winiarskie przedwiośnie w klimatycznym wnętrzu