Aktualności

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowa fabryka i 50 tysięcy iVario: Rational Wittenheim SAS celebruje sukces

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel

Mleko. Zdrowe czy nie?

Znamy zwycięzcę Bocuse d’Or Europe 2022

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie. Z wizytą u Wojciecha Wojtkowiaka, szefa kuchni Indian Steak