...

Aktualności

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy nazwiska finalistów Bocuse d’Or Poland 2023

„Zetki” w restauracji

Cukiernia Sowa idzie z duchem czasu! Remodeling kolejnych lokali właśnie dobiegł końca

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

Inauguracja Katowickiego Klubu Kolacyjnego i wyjątkowy wieczór kulinarno-kulturalny

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.