Aktualności

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Sery i Wino w Hotelu Skipper

12 listopada odbędzie się kolejna edycja spotkania Sery i Wino w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper.

Spotkanie z degustacją poprowadzi szef kuchni Krystian Sosnowski, a towarzyszyć mu będzie nieoceniony “seroznawca” Gieno Mientkiewicz. Opowieści o winach snuł będzie Grzegorz Billot, a słynny Tomasz Strubiński z Kaszubskiej Kozy zdradzi tajemnice smaku koziej rury.

W tym czasie goście będą smakować wyśmienitych serów, popijając idealnie dobranym winem – słuchając z zainteresowaniem naszych mistrzów.

Organizatorzy zapraszają do rezerwacji miejsc – liczba osób jest ograniczona. Wymagana przedpłata.
Koszt: 2 os. 169 zł / 1 os. 99 zł.
Rezerwacje telefoniczne: 882-516-076 lub 538-329-393

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Nespresso Momento Coffee & Milk odpowiedzią na potrzeby najbardziej wymagających wielbicieli kawy

Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

Smaczny karnawał dookoła świata. Jak kulinarnie celebrować ten czas?

Zmiany w dziale gastronomii w hotelu InterContinental Warszawa

Festiwal Kawowych SMAKKów – wejdź do świata kawy