F…ing Delicious czerwiec rozpoczyna z przytupem. Okazji do świętowania będzie wiele – przede wszystkim trzecie urodziny restauracji. Wyjątkowa kolacja degustacyjna odbędzie się w czwartek, 2 czerwca o godz. 19.00. Goście skosztują 6-cio daniowego menu od szefa kuchni Tomasza Olewskiego i jego teamu. Wszystko w towarzystwie wyselekcjonowanych win od Republiki Win i Weingut Nägelsförst.
– Jako, że uwielbiamy inspirować, bawimy się formą i stawiamy na wielowymiarowy artyzm, kolaborujemy z Poznańskimi Artystami. Tym razem będzie to tajemniczy i intrygujący NORIAKI. Co nas łączy? Skąd ten pomysł? Równolegle nadajemy rytm miastu, wyznaczamy kierunki i jesteśmy swoistym bodźcem dla innych (artystów, restauracji). Kochamy, to, co robimy, a nasza “praca” daje nam codzienne spełnienie i satysfakcję. Wspólnie z NORIAKI stworzyliśmy limitowaną edycję win, nacechowaną jego pracami, energią i światłem miasta. które będą już niebawem dostępne w naszej restauracji. Seria trzech win, trzech etykiet, trzech smaków, którymi podzielimy się z Wami już 2 czerwca. Zapraszamy Was serdecznie na wydarzenie, w którym smaki, muzyka, światła i sztuka będą się wzajemnie przenikać, czyniąc ten wieczór mega zapamiętywalnym – czytamy na stronie wydarzenia na Facebooku.