Aktualności

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

F…ing Delicious czerwiec rozpoczyna z przytupem. Okazji do świętowania będzie wiele – przede wszystkim trzecie urodziny restauracji. Wyjątkowa kolacja degustacyjna odbędzie się w czwartek, 2 czerwca o godz. 19.00. Goście skosztują 6-cio daniowego menu od szefa kuchni Tomasza Olewskiego i jego teamu. Wszystko w towarzystwie wyselekcjonowanych win od Republiki Win i Weingut Nägelsförst.

– Jako, że uwielbiamy inspirować, bawimy się formą i stawiamy na wielowymiarowy artyzm, kolaborujemy z Poznańskimi Artystami. Tym razem będzie to tajemniczy i intrygujący NORIAKI. Co nas łączy? Skąd ten pomysł? Równolegle nadajemy rytm miastu, wyznaczamy kierunki i jesteśmy swoistym bodźcem dla innych (artystów, restauracji). Kochamy, to, co robimy, a nasza “praca” daje nam codzienne spełnienie i satysfakcję. Wspólnie z NORIAKI stworzyliśmy limitowaną edycję win, nacechowaną jego pracami, energią i światłem miasta. które będą już niebawem dostępne w naszej restauracji. Seria trzech win, trzech etykiet, trzech smaków, którymi podzielimy się z Wami już 2 czerwca. Zapraszamy Was serdecznie na wydarzenie, w którym smaki, muzyka, światła i sztuka będą się wzajemnie przenikać, czyniąc ten wieczór mega zapamiętywalnym – czytamy na stronie wydarzenia na Facebooku.

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

F…ing Delicious czerwiec rozpoczyna z przytupem. Okazji do świętowania będzie wiele – przede wszystkim trzecie urodziny restauracji. Wyjątkowa kolacja degustacyjna odbędzie się w czwartek, 2 czerwca o godz. 19.00. Goście skosztują 6-cio daniowego menu od szefa kuchni Tomasza Olewskiego i jego teamu. Wszystko w towarzystwie wyselekcjonowanych win od Republiki Win i Weingut Nägelsförst.

– Jako, że uwielbiamy inspirować, bawimy się formą i stawiamy na wielowymiarowy artyzm, kolaborujemy z Poznańskimi Artystami. Tym razem będzie to tajemniczy i intrygujący NORIAKI. Co nas łączy? Skąd ten pomysł? Równolegle nadajemy rytm miastu, wyznaczamy kierunki i jesteśmy swoistym bodźcem dla innych (artystów, restauracji). Kochamy, to, co robimy, a nasza “praca” daje nam codzienne spełnienie i satysfakcję. Wspólnie z NORIAKI stworzyliśmy limitowaną edycję win, nacechowaną jego pracami, energią i światłem miasta. które będą już niebawem dostępne w naszej restauracji. Seria trzech win, trzech etykiet, trzech smaków, którymi podzielimy się z Wami już 2 czerwca. Zapraszamy Was serdecznie na wydarzenie, w którym smaki, muzyka, światła i sztuka będą się wzajemnie przenikać, czyniąc ten wieczór mega zapamiętywalnym – czytamy na stronie wydarzenia na Facebooku.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 

Biała Kolacja w ogrodzie Borecznej

Woda na przystawkę, ziemia jako danie główne i powietrze na deser? Kulinarny Puchar Polski idzie na żywioł

Transport żywności kurierem to usługa. DPD partnerem GASTROTARGÓW SMAKKi 2023

Bocuse d’Or. Aplikuj do Kulinarnej Ligi Mistrzów

Business lunch – najsmaczniejszy sposób na relacje w biznesie