To ostatnie miasta na mapie Sushi Master Class! Zapraszamy wszystkich specjalistów z rzeszowskiej i lubelskiej branży gastronomicznej do wzięcia udziału w ostatnich spotkaniach z cyklu profesjonalnych szkoleń dla biznesu sushi. Podczas bezpłatnych warsztatów Grafen Europe – dystrybutor najwyższej jakości sprzętu Suzumo – zaprezentuje nie tylko sztukę japońskiej kuchni, ale i nowe możliwości technologiczne dla jej rozwoju.
Wydarzenia Sushi Master Class odbyły się już w 10 miastach Polski, przyszedł czas także na Rzeszów i Lublin. Spotkanie dla branżystów prowadzone będą przez jednego z najlepszych szefów sushi w Polsce – Pawła Trzaskowskiego, trenera kulinarnego, wykładowcę czołowych szkół gotowania, od 19 lat związanego zawodowo z gastronomią. W 2017 roku wszedł on do finału Mistrzostw Świata Sushi World Sushi Cup Japan, jest też finalistką polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015. W 2019 roku dołączył do grona 50 najlepszych szefów kuchni w Polsce. Paweł Trzaskowski to także seminarzysta World Sushi Skills Institute i All Japan Sushi Association. Posiada ,,czarny pas‘’ sushi – Certyfikat Kuro-obi zdobyty w Tokyo. W pracy łączy tradycyjną szkołę Edomae ze współczesnymi trendami kulinarnymi.
Inspirujące spotkanie pozwoli przybliżyć historię sushi czy filozofię potrawy, ale też udowodni, jak łatwo rozwinąć biznes, wprowadzając nowe rozwiązania inwestycyjne. Szef kuchni podczas spotkania wskaże narzędzia, które optymalizują zaplecze techniczne, a tym samym zwiększają jego efektywność nawet czterokrotnie. Sushi Master Class to też świetna okazja do degustacji i poznania efektownych form podania dania.
Marka Grafen wraz z Pawłem Trzaskowskim i partnerem spotkania – dystrybutorem i importerem artykułów spożywczych Kuchnie Świata, zapraszają do:
- Apart Hotelu 12, przy ul. Podpromie 12 w Rzeszowie już 29 listopada o 11:00
- Hotelu pod Kasztanami przy ul. Krężnickiej 96A w Lublinie już 1 grudnia o 11:00.
Decyduje kolejność zgłoszeń. Więcej informacji i darmowe zapisy: https://grafen.com/sushi-master-class/