Aktualności

Początek nowej ery: Rational przedstawia światową nowość online

Początek nowej ery: Rational przedstawia światową nowość online

W dniu 26 lutego o godz. 16:00 firma Rational po raz kolejny potwierdzi swoją siłę innowacji: Markus Paschmann, Chief Sales and Marketing Officer w Rational, wspólnie z pracownikami działu Badań i Rozwoju oraz zespołem projektowym, w ramach wydarzenia online odsłoni światową nowość.

Firma zapowiada, że pokaże coś, czego rynek jeszcze nie widział i obiecuje wprowadzić – jako uzupełnienie do iCombi i iVario – nową kategorię produktów. Markus Paschmann.

– Nowe urządzenie będzie szybsze, bardziej elastyczne i będzie potrafiło jeszcze więcej niż dotychczasowe – mówi Markus Paschmann.

Aby być jedną z pierwszych osób, które przekonają się, jak firma Rational ponownie zrewolucjonizuje świat profesjonalnych kuchni, zapraszamy do wzięcia udziału w bezpłatnej prezentacji w języku angielskim – z napisami w wielu innych językach: rat.ag/new-era

 

Anna Pycińska

Anna Pycińska

Początek nowej ery: Rational przedstawia światową nowość online

Początek nowej ery: Rational przedstawia światową nowość online

W dniu 26 lutego o godz. 16:00 firma Rational po raz kolejny potwierdzi swoją siłę innowacji: Markus Paschmann, Chief Sales and Marketing Officer w Rational, wspólnie z pracownikami działu Badań i Rozwoju oraz zespołem projektowym, w ramach wydarzenia online odsłoni światową nowość.

Firma zapowiada, że pokaże coś, czego rynek jeszcze nie widział i obiecuje wprowadzić – jako uzupełnienie do iCombi i iVario – nową kategorię produktów. Markus Paschmann.

– Nowe urządzenie będzie szybsze, bardziej elastyczne i będzie potrafiło jeszcze więcej niż dotychczasowe – mówi Markus Paschmann.

Aby być jedną z pierwszych osób, które przekonają się, jak firma Rational ponownie zrewolucjonizuje świat profesjonalnych kuchni, zapraszamy do wzięcia udziału w bezpłatnej prezentacji w języku angielskim – z napisami w wielu innych językach: rat.ag/new-era

 

Anna Pycińska

Anna Pycińska

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Od drukarni do kawiarni – Green Caffè Nero otwiera 10. kawiarnię w Krakowie

Wrocławska restauracja Craft z najwyższym wyróżnieniem w Poland 100 Best Restaurants 2025

4 pory roku: lato. Kolacja degustacyjna Roberta Muzyczuka i Dominika Duraja w restauracji Alto w Katowicach.

Kucharze pomagają! Wyjątkowa kolacja dla Tomka Jakubiaka

Volla Bar & Restaurant – nowa restauracja hotelu Leonardo Royal Warsaw

Konkurs Wielkopolski Kucharz Roku 2024. Doroczne święto kucharzy zbliża się wielkimi krokami!