Aktualności

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Szef Jakub Kasprzak jako zwycięzca polskiej selekcji 2021 będzie ponownie reprezentował Polskę w europejskiej selekcji Bocuse d’Or. Już w marcu w stolicy Węgier powalczy o Grande Finale w Lyonie.

Przedstawiamy oficjalny skład Team Poland Europe 2022:

  • Szef Jakub Kasprzak – candidate
  • Dawid Cieśliński – commis
  • Szef Adam Chrząstowski – president / jury member
  • Szef Tomasz Grabski – I coach
  • Szef Jarek Kin – II coach
  • Dorota Karwacka – promotion manager

Na początku grudnia, Jakub rozpoczął już treningi z nowym składem trenerów, pomocnikiem, z którym zdobył złoto w Krakowie i przez najbliższe miesiące będzie przygotowywał się, aby rywalizować z najlepszymi w Europie. Całość przygotowań i koordynację wyjazdu do Budapesztu będzie koordynował Adam Chrząstowski, Head Chef Akademy Bocuse d’Or Polska, a nad promocją, dokumentacją i terminami będzie czuwała Dorota Karwacka.

www.bocusedorpoland.pl

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Szef Jakub Kasprzak jako zwycięzca polskiej selekcji 2021 będzie ponownie reprezentował Polskę w europejskiej selekcji Bocuse d’Or. Już w marcu w stolicy Węgier powalczy o Grande Finale w Lyonie.

Przedstawiamy oficjalny skład Team Poland Europe 2022:

  • Szef Jakub Kasprzak – candidate
  • Dawid Cieśliński – commis
  • Szef Adam Chrząstowski – president / jury member
  • Szef Tomasz Grabski – I coach
  • Szef Jarek Kin – II coach
  • Dorota Karwacka – promotion manager

Na początku grudnia, Jakub rozpoczął już treningi z nowym składem trenerów, pomocnikiem, z którym zdobył złoto w Krakowie i przez najbliższe miesiące będzie przygotowywał się, aby rywalizować z najlepszymi w Europie. Całość przygotowań i koordynację wyjazdu do Budapesztu będzie koordynował Adam Chrząstowski, Head Chef Akademy Bocuse d’Or Polska, a nad promocją, dokumentacją i terminami będzie czuwała Dorota Karwacka.

www.bocusedorpoland.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Michelin Grand Dinners za nami!

Nowy Szef Kuchni Scandinavia Resort w Zatorze. Powrót Scandi Restaurant już 14 kwietnia

Dawid Klimaniec i Restauracja Tygiel świętują swoje oficjalne otwarcie w najbliższy weekend!

McDonald’s zamyka rosyjskie restauracje

No Mince marki The Vegetarian Butcher wygrywa w plebiscycie Roślinnie Jemy

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin