Aktualności

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

24 czerwca w Chef’s Table odbędzie się wyjątkowa kolacja, w której dania przygotują Hela – zwyciężczyni programu Master Chef Junior i Ernest Jagodziński. Wszystko odbędzie się na oczach gości a do dań zostanie przygotowane specjalnie dobrane wino.

MENU

Amuse Bouche

Lekko opiekany tuńczyk/ pianka sojowa/ mango/ ogórek

Łosoś w sosie teriyaki / ziemniak puree/ kapusta pak choi

Butter chicken

Comber z jelenia / burak / sos winno-czekoladowy

Tapioka / banan / curry / sorbet z mango i marakui

Trener: Hela Kłobucka i Ernest Jagodziński

Data: 24.06.2022, godz. 19:00

Miejsce: Studio Kulinarne Chef’s Table by Ernest Jagodziński

City Park Poznań, ul. Wyspiańskiego 26, 60-751 Poznań

Czas: 3 godziny

Ilość miejsc: 16

Cena menu z pairingiem win: 299 zł

Zapisy: https://chefstable.com.pl/…/24-06-2022-kolacja…/

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

24 czerwca w Chef’s Table odbędzie się wyjątkowa kolacja, w której dania przygotują Hela – zwyciężczyni programu Master Chef Junior i Ernest Jagodziński. Wszystko odbędzie się na oczach gości a do dań zostanie przygotowane specjalnie dobrane wino.

MENU

Amuse Bouche

Lekko opiekany tuńczyk/ pianka sojowa/ mango/ ogórek

Łosoś w sosie teriyaki / ziemniak puree/ kapusta pak choi

Butter chicken

Comber z jelenia / burak / sos winno-czekoladowy

Tapioka / banan / curry / sorbet z mango i marakui

Trener: Hela Kłobucka i Ernest Jagodziński

Data: 24.06.2022, godz. 19:00

Miejsce: Studio Kulinarne Chef’s Table by Ernest Jagodziński

City Park Poznań, ul. Wyspiańskiego 26, 60-751 Poznań

Czas: 3 godziny

Ilość miejsc: 16

Cena menu z pairingiem win: 299 zł

Zapisy: https://chefstable.com.pl/…/24-06-2022-kolacja…/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Drugi konkurs nominowany rozstrzygnięty. Znamy zwycięzców Kulinarnego Rajdu Mistrzów

Targi POLAGRA i KPP coraz bliżej!

Tomasz Łagowski pokazuje, jak osiągać najlepsze rezultaty z iCombi

Czy „ekologicznie” może być „ekonomicznie”? Webinar dla zarządzających gastronomią