...

Aktualności

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

24 czerwca w Chef’s Table odbędzie się wyjątkowa kolacja, w której dania przygotują Hela – zwyciężczyni programu Master Chef Junior i Ernest Jagodziński. Wszystko odbędzie się na oczach gości a do dań zostanie przygotowane specjalnie dobrane wino.

MENU

Amuse Bouche

Lekko opiekany tuńczyk/ pianka sojowa/ mango/ ogórek

Łosoś w sosie teriyaki / ziemniak puree/ kapusta pak choi

Butter chicken

Comber z jelenia / burak / sos winno-czekoladowy

Tapioka / banan / curry / sorbet z mango i marakui

Trener: Hela Kłobucka i Ernest Jagodziński

Data: 24.06.2022, godz. 19:00

Miejsce: Studio Kulinarne Chef’s Table by Ernest Jagodziński

City Park Poznań, ul. Wyspiańskiego 26, 60-751 Poznań

Czas: 3 godziny

Ilość miejsc: 16

Cena menu z pairingiem win: 299 zł

Zapisy: https://chefstable.com.pl/…/24-06-2022-kolacja…/

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

Kolacja degustacyjna Heli i Ernesta

24 czerwca w Chef’s Table odbędzie się wyjątkowa kolacja, w której dania przygotują Hela – zwyciężczyni programu Master Chef Junior i Ernest Jagodziński. Wszystko odbędzie się na oczach gości a do dań zostanie przygotowane specjalnie dobrane wino.

MENU

Amuse Bouche

Lekko opiekany tuńczyk/ pianka sojowa/ mango/ ogórek

Łosoś w sosie teriyaki / ziemniak puree/ kapusta pak choi

Butter chicken

Comber z jelenia / burak / sos winno-czekoladowy

Tapioka / banan / curry / sorbet z mango i marakui

Trener: Hela Kłobucka i Ernest Jagodziński

Data: 24.06.2022, godz. 19:00

Miejsce: Studio Kulinarne Chef’s Table by Ernest Jagodziński

City Park Poznań, ul. Wyspiańskiego 26, 60-751 Poznań

Czas: 3 godziny

Ilość miejsc: 16

Cena menu z pairingiem win: 299 zł

Zapisy: https://chefstable.com.pl/…/24-06-2022-kolacja…/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Sezonowa harmonia smaków. Restauracja Nova Wola prezentuje swoje nowe menu

Mleko. Zdrowe czy nie?

Piotr Rogowski i Paweł Gruba zapraszają na eksperckie wykłady podczas Targów POLAGRA

Cukiernia Sowa idzie z duchem czasu! Remodeling kolejnych lokali właśnie dobiegł końca

Wietnamska etykieta przy stole, czyli sztuka jedzenia z szacunkiem

Trzecia odsłona kolacji Grand Dinners już w maju

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.