24 czerwca w Chef’s Table odbędzie się wyjątkowa kolacja, w której dania przygotują Hela – zwyciężczyni programu Master Chef Junior i Ernest Jagodziński. Wszystko odbędzie się na oczach gości a do dań zostanie przygotowane specjalnie dobrane wino.
MENU
Amuse Bouche
Lekko opiekany tuńczyk/ pianka sojowa/ mango/ ogórek
Łosoś w sosie teriyaki / ziemniak puree/ kapusta pak choi
Butter chicken
Comber z jelenia / burak / sos winno-czekoladowy
Tapioka / banan / curry / sorbet z mango i marakui
Trener: Hela Kłobucka i Ernest Jagodziński
Data: 24.06.2022, godz. 19:00
Miejsce: Studio Kulinarne Chef’s Table by Ernest Jagodziński
City Park Poznań, ul. Wyspiańskiego 26, 60-751 Poznań
Czas: 3 godziny
Ilość miejsc: 16
Cena menu z pairingiem win: 299 zł