...

Aktualności

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Polskie wina górą! Targi WINO są najlepszym na to dowodem

Inauguracja Katowickiego Klubu Kolacyjnego i wyjątkowy wieczór kulinarno-kulturalny

Sprawiedliwy handel kawą chcą połączyć z nowoczesną technologią. Columbus Polska SA zapowiada crowdfunding

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023. Dołącz do spotkania branży!

Kto zostanie „Kucharzem ze Złota”? Już jutro finał konkursu Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.