Aktualności

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Marek Pruśniewski z branżą gastronomiczną związany jest nieprzerwalnie od 26 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał od podstaw w różnych obszarach HoReCa.

Pracował m. in.  jako: Kierownik Restauracji, Kierownik Gastronomii, Dyrektor Marketingu, F&B Outlet Menager w takich obiektach jak: Warsaw Marriott Hotel, Centrum Finansowe Puławska,  MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe.

Jako Dyrektor Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. realizacja planów budżetowych, kontrola kosztów i jakości usług,  współtworzenie budżetu oraz nadzór nad jego realizacją w zakresie sprzedaży, zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® powrót w wielkim stylu

Trwają ostatnie przygotowania do konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

iVario w gastronomii: Produkcja bez kompromisów

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Restauratorzy wesprą dzieci z Polski i Ukrainy – teraz każdy może pomóc razem z nimi!

Burger King otwiera pierwszą bezmięsną restaurację