...

Aktualności

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

W dniu 11 stycznia 2022 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Polskiej Inicjatywy Kulinarnej w Studio kulinarne „Smak Kariery” Carrefour.

Zgodnie z planem zebranie rozpoczęło się o godzinie 10:00 od obrad dotychczasowego Zarządu za zamkniętymi drzwiami. Po dokonaniu wszystkich obowiązków administracyjnych rozpoczęła się część Sprawozdawcza, w której pierwszy głos zabrał były zarząd Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.

Po czterech latach owocnego działania wygasła kadencja dotychczasowego Zarządu. Przystąpiono do wyboru nowych Członków Zarządu. Rozpoczęto od przestawienia kandydata na Prezesa, którym był Michał Soliwoda. Zdecydowana większość uprawnionych do głosowania była za kandydaturą Nowego Prezesa oraz za wyborem Nowego Viceprezesa Artura Lenczewskiego.

Dodatkowo powołano Komisję Rewizyjna w składzie:

Krystian Sosnowski

Gieno Mientkiewicz

Fot.: Edward Trzeciakiewicz

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

W dniu 11 stycznia 2022 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Polskiej Inicjatywy Kulinarnej w Studio kulinarne „Smak Kariery” Carrefour.

Zgodnie z planem zebranie rozpoczęło się o godzinie 10:00 od obrad dotychczasowego Zarządu za zamkniętymi drzwiami. Po dokonaniu wszystkich obowiązków administracyjnych rozpoczęła się część Sprawozdawcza, w której pierwszy głos zabrał były zarząd Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.

Po czterech latach owocnego działania wygasła kadencja dotychczasowego Zarządu. Przystąpiono do wyboru nowych Członków Zarządu. Rozpoczęto od przestawienia kandydata na Prezesa, którym był Michał Soliwoda. Zdecydowana większość uprawnionych do głosowania była za kandydaturą Nowego Prezesa oraz za wyborem Nowego Viceprezesa Artura Lenczewskiego.

Dodatkowo powołano Komisję Rewizyjna w składzie:

Krystian Sosnowski

Gieno Mientkiewicz

Fot.: Edward Trzeciakiewicz

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Imponujące rezultaty w restauracji w 2024 roku. Zainwestuj w odpowiedni sprzęt

Początek nowej ery – RATIONAL wprowadza nową kategorię produktów. iHexagon gwarantuje najwyższą jakość potraw w najkrótszym czasie

iCareSystem AutoDose – nowy system mycia urządzeń konwekcyjno-parowych nablatowych iCombi Pro

Znamy uczestników, którzy pojadą na Olimpiadę Pizzy Neapolitańskiej

Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia” 2022 rozstrzygnięty

Kolacja charytatywna “Kucharze pomagają Ani”

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.