Aktualności

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

W dniu 11 stycznia 2022 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Polskiej Inicjatywy Kulinarnej w Studio kulinarne „Smak Kariery” Carrefour.

Zgodnie z planem zebranie rozpoczęło się o godzinie 10:00 od obrad dotychczasowego Zarządu za zamkniętymi drzwiami. Po dokonaniu wszystkich obowiązków administracyjnych rozpoczęła się część Sprawozdawcza, w której pierwszy głos zabrał były zarząd Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.

Po czterech latach owocnego działania wygasła kadencja dotychczasowego Zarządu. Przystąpiono do wyboru nowych Członków Zarządu. Rozpoczęto od przestawienia kandydata na Prezesa, którym był Michał Soliwoda. Zdecydowana większość uprawnionych do głosowania była za kandydaturą Nowego Prezesa oraz za wyborem Nowego Viceprezesa Artura Lenczewskiego.

Dodatkowo powołano Komisję Rewizyjna w składzie:

Krystian Sosnowski

Gieno Mientkiewicz

Fot.: Edward Trzeciakiewicz

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

Michał Soliwoda nowym Prezes Polskiej Inicjatywy Kulinarnej

W dniu 11 stycznia 2022 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Polskiej Inicjatywy Kulinarnej w Studio kulinarne „Smak Kariery” Carrefour.

Zgodnie z planem zebranie rozpoczęło się o godzinie 10:00 od obrad dotychczasowego Zarządu za zamkniętymi drzwiami. Po dokonaniu wszystkich obowiązków administracyjnych rozpoczęła się część Sprawozdawcza, w której pierwszy głos zabrał były zarząd Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.

Po czterech latach owocnego działania wygasła kadencja dotychczasowego Zarządu. Przystąpiono do wyboru nowych Członków Zarządu. Rozpoczęto od przestawienia kandydata na Prezesa, którym był Michał Soliwoda. Zdecydowana większość uprawnionych do głosowania była za kandydaturą Nowego Prezesa oraz za wyborem Nowego Viceprezesa Artura Lenczewskiego.

Dodatkowo powołano Komisję Rewizyjna w składzie:

Krystian Sosnowski

Gieno Mientkiewicz

Fot.: Edward Trzeciakiewicz

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Kolacja na Szczycie Góry

Ecolab wprowadza innowacyjny środek do ręcznego mycia i dezynfekcji naczyń

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

W branży HoReCa jest klimat na ekologiczne rozwiązania

Luzowanie obostrzeń. Wracają targi i konferencje