Aktualności

Great Chefs 2023 – jedyny i niepowtarzalny kalendarz!

Great Chefs 2023 – jedyny i niepowtarzalny kalendarz!

Po pięciu latach powrócił na rynek HoReCa kalendarz agencji Smarten PR z szefami kuchni. Tym razem pomysłodawcy projektu pokusili się o jego międzynarodowy charakter. Bowiem na kartach kalendarza znaleźli się zarówno polscy jak i zagraniczni szefowie kuchni, w tym z restauracji oznaczonych gwiazdkami Michelin. Bez wątpienia to pierwszy w Polsce i na świecie internacjonalny kalendarz, na którego łamach zagościły szczególne osobowości związane z gastronomią.

Kalendarz Great Chefs 2023 jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, przede wszystkim z uwagi na osoby, które w nim wystąpiły oraz wspaniałe, artystyczne zdjęcia, wykonane w bliskim kadrze, na których zagościło 11 nieprzeciętnych szefów kuchni, autorytety polskiej i światowej sceny kulinarnej oraz pomysłodawca tego wytwornego projektu.

Kalendarz wydany jest w eleganckiej formie i z pewnością zawieszony na niejednej ścianie będzie przez 12 miesięcy sztuką samą w sobie.

Great Chefs 2023 jest kolejnym projektem agencji Smarten PR łączący rodzimych szefów kuchni z zagranicznymi kolegami po fachu, a zarazem promujący ich restauracje i polską turystykę kulinarną poza granicami naszego kraju.

Kalendarz nie jest produktem komercyjnym, trafi do szkół gastronomicznych, szefów kuchni, restauracji, hoteli i partnerów w całej Polsce, a część jego nakładu zostanie przeznaczona na cele charytatywne.

Szefowie kuchni to wspaniali ludzie, którzy codziennie podejmują wyzwania, łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując swoja rodzimą kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy. Dlatego jest ważne, by doceniać ich pracę i spojrzeć na nich z innej perspektywy, tu bardzo stylowej, gdyż Panowie prezentują się naprawdę szykownie.

Autorem zdjęć jest Michał Hawliczek.

Partnerzy kalendarza: Fine Dine, Plastmet, Bocuse d’Or Poland, Grand Dinners

Great Chefs 2023 – jedyny i niepowtarzalny kalendarz!

Great Chefs 2023 – jedyny i niepowtarzalny kalendarz!

Po pięciu latach powrócił na rynek HoReCa kalendarz agencji Smarten PR z szefami kuchni. Tym razem pomysłodawcy projektu pokusili się o jego międzynarodowy charakter. Bowiem na kartach kalendarza znaleźli się zarówno polscy jak i zagraniczni szefowie kuchni, w tym z restauracji oznaczonych gwiazdkami Michelin. Bez wątpienia to pierwszy w Polsce i na świecie internacjonalny kalendarz, na którego łamach zagościły szczególne osobowości związane z gastronomią.

Kalendarz Great Chefs 2023 jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, przede wszystkim z uwagi na osoby, które w nim wystąpiły oraz wspaniałe, artystyczne zdjęcia, wykonane w bliskim kadrze, na których zagościło 11 nieprzeciętnych szefów kuchni, autorytety polskiej i światowej sceny kulinarnej oraz pomysłodawca tego wytwornego projektu.

Kalendarz wydany jest w eleganckiej formie i z pewnością zawieszony na niejednej ścianie będzie przez 12 miesięcy sztuką samą w sobie.

Great Chefs 2023 jest kolejnym projektem agencji Smarten PR łączący rodzimych szefów kuchni z zagranicznymi kolegami po fachu, a zarazem promujący ich restauracje i polską turystykę kulinarną poza granicami naszego kraju.

Kalendarz nie jest produktem komercyjnym, trafi do szkół gastronomicznych, szefów kuchni, restauracji, hoteli i partnerów w całej Polsce, a część jego nakładu zostanie przeznaczona na cele charytatywne.

Szefowie kuchni to wspaniali ludzie, którzy codziennie podejmują wyzwania, łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując swoja rodzimą kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy. Dlatego jest ważne, by doceniać ich pracę i spojrzeć na nich z innej perspektywy, tu bardzo stylowej, gdyż Panowie prezentują się naprawdę szykownie.

Autorem zdjęć jest Michał Hawliczek.

Partnerzy kalendarza: Fine Dine, Plastmet, Bocuse d’Or Poland, Grand Dinners

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kolacja charytatywna w White Marlin. Gościem specjalnym będzie Tomasz Purol

Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel

Międzynarodowy Dzień Herbaty – okazja, by stać się świadomym herbacianym odkrywcą

Konferencja Made For Restaurant – edycja hedoniści

Festiwal Celebracje & Degustacje. „Wszyscy do stołu!”

Uczestnicy drugiej edycji Mistrzostw Polski w Dziczyźnie na start!