Aktualności

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie

Już 16 września w krakowskiej restauracji Biała Róża odbędzie się druga z cyklu kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour, której gospodarzem będzie szef kuchni Łukasz Cichy, brązowy medalista polskiej selekcji 2021.

Wraz z Łukaszem kolację przygotują jego kulinarni przyjaciele, których miał przyjemność spotkać na swojej zawodowej drodze, a są nimi: szef Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland, Marcin Sołtys, szef kuchni Filipa 18 Food Wine Art oraz Grzegorz Fic, szef kuchni Restauracji Albertina. Kolacja Bocuse d’Or on Tour będzie również okazją do świętowania 10 rocznicy pracy szefa Łukasza w restauracji Biała Róża w Krakowie. Zapowiada się zatem wspaniały wieczór, pełen kulinarnych ciekawostek i niezapomnianych emocji.

Bocuse d’Or Poland On Tour z pewnością będzie doskonałą okazją do obcowania nie tylko ze świetną kuchnią, polskimi produktami, ale i znakomitymi szefami kuchni, którzy poprowadzą Gości przez wyjątkowo wyrafinowane smaki. Specjalnie na tę okazję skomponowane 5 daniowe menu będzie świetnym pretekstem do spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.

Zaproszenia na kolację dostępne bezpośrednio w restauracji Biała Róża. Tel.: 12 421 51 90

Jesień zapowiada się naprawdę ciekawie!

Rzeszów będzie kolejnym przystankiem kulinarnej podróży Bocuse d’Or Poland on Tour, a dokładnie Restauracja Patio w Rzeszowie, gdzie szefem kuchni jest Kamil Tłuczek, srebrny medalista polskiej selekcji Bocuse d’Or Poland 2021. 17 września, szef Kamil w towarzystwie, Adama Chrząstowskiego Head Chefa Akademii Bocuse d’Or Poland i Sebastiana Klamki finalisty krajowej selekcji 2021, przygotuje fantastyczną, pełną niespodzianek kolację ON TOUR.

– Cieszy mnie niezmiernie, że projekt On Tour spotyka się z dużym zainteresowaniem Gości. W Rzeszowie, będzie to już trzecia odsłona tego cyklu, dzięki któremu możemy przybliżyć markę Bocuse d’Or i pokazać młodych, zdolnych szefów kuchni – finalistów naszego konkursu oraz zaproponować wyjątkowe polskie smaki w niecodziennych odsłonach – powiedział Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland.

Wszystkich miłośników dobrej kuchni zachęcamy do udziału w tym wydarzeniu, które będzie wyjątkowe pod wieloma względami, zapewni je autorskie menu specjalnie skomponowane na tą okazję, niecodzienny skład szefów kuchni, który je przygotuje oraz wiele wspaniałych emocji, które będą im towarzyszyć.

Rezerwacje i zakup biletów można dokonać bezpośrednio w restauracji Patio lub telefonicznie: 17 250 00 799, albo mailowo: [email protected]

Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland

Partnerzy wydarzenia: Restauracja Biała Róża, Restauracja Patio, Mowi, Churchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian

***

Bocuse d’Or to najbardziej prestiżowy konkurs kulinarny na świecie, który odbywa się przed publicznością i jest prezentacją najnowszych światowych trendów kulinarnych. W konkursie kładzie się duży nacisk na kreatywność, technikę, smak oraz teksturę. Bocuse d’Or ma na celu promowanie i rozwijanie młodych talentów w kraju i poza jego granicami, promowanie różnorodności dziedzictwa kulinarnego oraz polskiej gastronomii jak również zwiększenie świadomości kulinarnej kucharzy i szefów kuchni. Finał konkursu Bocuse d’Or odbywa się co dwa lata w samym sercu Sirha, profesjonalnych targów w Lyonie poświęconych gastronomii.

Bocuse d’Or Poland On Tour to autorski projekt Akademii Bocuse d’Or Poland, który ma na celu przybliżyć szerokiej publiczności markę Bocuse d’Or, sylwetki finalistów konkursu, propagowanie polskiej kuchni, współpracę z wyjątkowymi restauracjami oraz obcowanie z autorytetami polskiej sceny kulinarnej.

www.bocusedorpoland.pl

Tekst: Smarten PR – oficjalny przedstawiciel marki Bocuse d’Or w Polsce

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie

Już 16 września w krakowskiej restauracji Biała Róża odbędzie się druga z cyklu kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour, której gospodarzem będzie szef kuchni Łukasz Cichy, brązowy medalista polskiej selekcji 2021.

Wraz z Łukaszem kolację przygotują jego kulinarni przyjaciele, których miał przyjemność spotkać na swojej zawodowej drodze, a są nimi: szef Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland, Marcin Sołtys, szef kuchni Filipa 18 Food Wine Art oraz Grzegorz Fic, szef kuchni Restauracji Albertina. Kolacja Bocuse d’Or on Tour będzie również okazją do świętowania 10 rocznicy pracy szefa Łukasza w restauracji Biała Róża w Krakowie. Zapowiada się zatem wspaniały wieczór, pełen kulinarnych ciekawostek i niezapomnianych emocji.

Bocuse d’Or Poland On Tour z pewnością będzie doskonałą okazją do obcowania nie tylko ze świetną kuchnią, polskimi produktami, ale i znakomitymi szefami kuchni, którzy poprowadzą Gości przez wyjątkowo wyrafinowane smaki. Specjalnie na tę okazję skomponowane 5 daniowe menu będzie świetnym pretekstem do spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.

Zaproszenia na kolację dostępne bezpośrednio w restauracji Biała Róża. Tel.: 12 421 51 90

Jesień zapowiada się naprawdę ciekawie!

Rzeszów będzie kolejnym przystankiem kulinarnej podróży Bocuse d’Or Poland on Tour, a dokładnie Restauracja Patio w Rzeszowie, gdzie szefem kuchni jest Kamil Tłuczek, srebrny medalista polskiej selekcji Bocuse d’Or Poland 2021. 17 września, szef Kamil w towarzystwie, Adama Chrząstowskiego Head Chefa Akademii Bocuse d’Or Poland i Sebastiana Klamki finalisty krajowej selekcji 2021, przygotuje fantastyczną, pełną niespodzianek kolację ON TOUR.

– Cieszy mnie niezmiernie, że projekt On Tour spotyka się z dużym zainteresowaniem Gości. W Rzeszowie, będzie to już trzecia odsłona tego cyklu, dzięki któremu możemy przybliżyć markę Bocuse d’Or i pokazać młodych, zdolnych szefów kuchni – finalistów naszego konkursu oraz zaproponować wyjątkowe polskie smaki w niecodziennych odsłonach – powiedział Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland.

Wszystkich miłośników dobrej kuchni zachęcamy do udziału w tym wydarzeniu, które będzie wyjątkowe pod wieloma względami, zapewni je autorskie menu specjalnie skomponowane na tą okazję, niecodzienny skład szefów kuchni, który je przygotuje oraz wiele wspaniałych emocji, które będą im towarzyszyć.

Rezerwacje i zakup biletów można dokonać bezpośrednio w restauracji Patio lub telefonicznie: 17 250 00 799, albo mailowo: [email protected]

Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland

Partnerzy wydarzenia: Restauracja Biała Róża, Restauracja Patio, Mowi, Churchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian

***

Bocuse d’Or to najbardziej prestiżowy konkurs kulinarny na świecie, który odbywa się przed publicznością i jest prezentacją najnowszych światowych trendów kulinarnych. W konkursie kładzie się duży nacisk na kreatywność, technikę, smak oraz teksturę. Bocuse d’Or ma na celu promowanie i rozwijanie młodych talentów w kraju i poza jego granicami, promowanie różnorodności dziedzictwa kulinarnego oraz polskiej gastronomii jak również zwiększenie świadomości kulinarnej kucharzy i szefów kuchni. Finał konkursu Bocuse d’Or odbywa się co dwa lata w samym sercu Sirha, profesjonalnych targów w Lyonie poświęconych gastronomii.

Bocuse d’Or Poland On Tour to autorski projekt Akademii Bocuse d’Or Poland, który ma na celu przybliżyć szerokiej publiczności markę Bocuse d’Or, sylwetki finalistów konkursu, propagowanie polskiej kuchni, współpracę z wyjątkowymi restauracjami oraz obcowanie z autorytetami polskiej sceny kulinarnej.

www.bocusedorpoland.pl

Tekst: Smarten PR – oficjalny przedstawiciel marki Bocuse d’Or w Polsce

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Konferencja MADE FOR Restaurant – Responsibility już 28 marca!

POLAGRA 2022: oto najważniejsze informacje

Brak wykwalifikowanych pracowników w hotelarstwie: Nowe rozwiązania są poszukiwane

Koncert charytatywny. Świat Gastronomii na rzecz Ukrainy!

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Bez fosforanów, jak zawsze dokładne: tabletki myjące Rational Active Green do pieców konwekcyjno-parowych iCombi Pro i Classic