Aktualności

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

IX edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego – Wielkopolski Kucharz Roku 2024

Restauracje już nie świecą pustkami. Chcąc przyciągnąć klientów, muszą świecić czystością!

Konferencja Grupy Hendi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Cykl edukacyjny „Ciao Italia” dla restauratorów

Kulinarne świętowanie niepodległości zakończone