Aktualności

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Wielkanoc na talerzu! Restauracja Nova Wola zaprezentowała sezonowe nowości

Zwycięstwo, tytuł Archimagirusa i nominacja do finału Kulinarnego Puchary Polski

Business lunch – najsmaczniejszy sposób na relacje w biznesie

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

W czerwcu hotele Campanile promują zrównoważoną gastronomię