Aktualności

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

W piątek, 5 maja w Restauracji Arłamów odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Dwaj wybitni szefowie kuchni przygotują niezwykłą kulinarną ucztę. Piotr Porada i Bogumił Przybylak zapraszają na sześciodaniową kolację degustacyjną „Wschód vs Zachód”!

Na kolacji zostaną zaprezentowane tradycyjne smaki z dwóch regionów Polski – Podkarpacia i Wielkopolski. Kolację poprowadzą znakomici szefowie kuchni, Wschód reprezentować będzie Piotr Porada – Hotel Arłamów, a Zachód Bogumił Przybylak – Młyńska 12 (Poznań). Sześciodaniowe menu to zestawienie podkarpackich i wielkopolskich dań, w którym tradycja kulinarna przeplata się z nowatorskimi trendami.

Data: 5 maja

Godzina: 19:00 

Miejsce: Restauracja Arłamów

Cena kolacji: 329 PLN/ os.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Restauracja Złoty Groń – nowe menu, nowa odsłona, nowy design!

Bez fosforanów, jak zawsze dokładne: tabletki myjące Rational Active Green do pieców konwekcyjno-parowych iCombi Pro i Classic

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Znamy zwycięzcę Bocuse d’Or Poland 2023!

Sukces jubileuszowej edycji targów HORECA® i ENOEXPO®

Food Working #6: Eksperci wskazali trendy, które będą gwarancją sukcesu w 2024 roku