...

Aktualności

Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

W restauracji Bukszpryt odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne pod hasłem: „#1Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego. Zgotujmy im lepszą przyszłość. Wspierajmy Projekt PaKa, który pomaga dzieciakom w tarapatach”.

Restauracja Bukszpryt w hotelu Skipper rozpocznie nowy rok niesamowitym spotkaniem kulinarnym. 12 stycznia 2024 r. odbędzie się kolacja charytatywna, którą specjalnie dla darczyńców przygotują najznamienitsi szefowie kuchni: Patryk Galewski, Jakub Steuermark, Sebastian Cichy, Diana Volokhowa, Dominik Karpik, Michał Soliwoda, gospodarz Krystian Sosnowski. Kolację poprowadzi Paweł Gruba. O odpowiedni dobór win zadba sommelier Grzegorz Bilot.

Organizatorzy gwarantują najwyższą jakość każdego z 8 serwowanych dań, możliwość wzięcia udziału w licytacjach i mnóstwo niezapomnianych atrakcji i niespodzianek. Całkowita kwota pochodząca ze sprzedaży zaproszeń – cegiełek zasili konto Fundacja im. Ks. Jana Kaczkowskiego.

Zachęcamy do obserwowania profilu hotelu Skipper na Facebooku: https://www.facebook.com/skipperhotel.

Kontakt: Marta Kurgan 882 341 555 / Agnieszka Wyszyńska 882 341 556.

Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

W restauracji Bukszpryt odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne pod hasłem: „#1Charytatywne Garowanie dla Fundacji księdza Kaczkowskiego. Zgotujmy im lepszą przyszłość. Wspierajmy Projekt PaKa, który pomaga dzieciakom w tarapatach”.

Restauracja Bukszpryt w hotelu Skipper rozpocznie nowy rok niesamowitym spotkaniem kulinarnym. 12 stycznia 2024 r. odbędzie się kolacja charytatywna, którą specjalnie dla darczyńców przygotują najznamienitsi szefowie kuchni: Patryk Galewski, Jakub Steuermark, Sebastian Cichy, Diana Volokhowa, Dominik Karpik, Michał Soliwoda, gospodarz Krystian Sosnowski. Kolację poprowadzi Paweł Gruba. O odpowiedni dobór win zadba sommelier Grzegorz Bilot.

Organizatorzy gwarantują najwyższą jakość każdego z 8 serwowanych dań, możliwość wzięcia udziału w licytacjach i mnóstwo niezapomnianych atrakcji i niespodzianek. Całkowita kwota pochodząca ze sprzedaży zaproszeń – cegiełek zasili konto Fundacja im. Ks. Jana Kaczkowskiego.

Zachęcamy do obserwowania profilu hotelu Skipper na Facebooku: https://www.facebook.com/skipperhotel.

Kontakt: Marta Kurgan 882 341 555 / Agnieszka Wyszyńska 882 341 556.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy zwycięzcę Bocuse d’Or Europe 2022

Jakub Kasprzak zwycięzcą Bocuse d’Or Poland 2021! Zobacz fotorelację

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Targi POLAGRA i KPP coraz bliżej!

Sos demi glace z dziczyzny. Nowość od Lasu-Kalisz!

Druga odsłona kolacji Grand Dinners za nami!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.