AktualnościProdukty

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Ciągłe braki kadrowe, ograniczona przestrzeń, rosnące wymagania klientów, ciągle zmieniające się menu – restauracje stają przed licznymi wyzwaniami, których rozwiązanie wymaga całkowitego przemyślenia. Rational, specjalista od przygotowywania gorących potraw, nieustannie obserwuje i bada możliwości, jak inaczej może wyglądać kuchnia restauracyjna. Rezultatem jest iVario, który składa się z dwóch kadzi, pracuje z ciepłem kontaktowym i może zastąpić kuchenkę, garnek, patelnię, frytownicę, płytę grillową, makaroniarkę czy szybkowar.

– iVario Pro 2-X i iVario 2-XS są często porównywane do pieca, którego funkcje są nieustannie rozwijane – wyjaśnia Anna Pycińska, z RATIONAL. – I może zastąpić również wiele innych urządzeń w kuchni.

Ale to nie wszystko. Przede wszystkim chodzi tu o rezultat, czyli jakość jedzenia, który jest taki, jak sobie zaplanowaliśmy. iVario posiada precyzyjny system zarządzania temperaturą, który nie tylko szybko się nagrzewa, ale dzięki dokładnym czujnikom natychmiast wie, kiedy należy obniżyć temperaturę. Dzięki tej prędkości połączonej z precyzją nawet delikatne potrawy, takie jak pudding ryżowy czy budyń, nie przypalają się ani nie kipią. Aby zapewnić pożądaną jakość przez cały czas, funkcja iCookingSuite zapewnia ciągłe monitorowanie i stałe wsparcie w produkcji żywności.

– Wszystko można regulować za pomocą jednego przycisku – dodaje Anna Pycińska.

Użytkownik musi interweniować tylko wtedy, gdy iVario wyemituje sygnał dźwiękowy, aby na przykład obrócić stek. iVario dba o to, aby indywidualne specyfikacje były realizowane dokładnie i rzetelnie, a jedzenie było traktowane w najlepszy możliwy sposób – w końcu każdy szef kuchni ma pewne wyobrażenie o smaku, wyglądzie i konsystencji swojego dania. A te mogą być teraz produkowane w sposób niezawodny i powtarzalny w dowolnym momencie.

Ciągły niedobór wykwalifikowanych pracowników, ograniczona przestrzeń, rosnące wymagania klientów i szybkie zmiany menu to wyzwania, którym z przyjemnością podejmujemy się już dzisiaj. Kuchnia jest teraz nowoczesna, wygodna i efektywna.

Więcej informacji: https://www.rational-online.com/pl_pl/ivario-xs/
Facebook: http://facebook.com/RATIONAL.POL
Twitter: http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube: http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Ciągłe braki kadrowe, ograniczona przestrzeń, rosnące wymagania klientów, ciągle zmieniające się menu – restauracje stają przed licznymi wyzwaniami, których rozwiązanie wymaga całkowitego przemyślenia. Rational, specjalista od przygotowywania gorących potraw, nieustannie obserwuje i bada możliwości, jak inaczej może wyglądać kuchnia restauracyjna. Rezultatem jest iVario, który składa się z dwóch kadzi, pracuje z ciepłem kontaktowym i może zastąpić kuchenkę, garnek, patelnię, frytownicę, płytę grillową, makaroniarkę czy szybkowar.

– iVario Pro 2-X i iVario 2-XS są często porównywane do pieca, którego funkcje są nieustannie rozwijane – wyjaśnia Anna Pycińska, z RATIONAL. – I może zastąpić również wiele innych urządzeń w kuchni.

Ale to nie wszystko. Przede wszystkim chodzi tu o rezultat, czyli jakość jedzenia, który jest taki, jak sobie zaplanowaliśmy. iVario posiada precyzyjny system zarządzania temperaturą, który nie tylko szybko się nagrzewa, ale dzięki dokładnym czujnikom natychmiast wie, kiedy należy obniżyć temperaturę. Dzięki tej prędkości połączonej z precyzją nawet delikatne potrawy, takie jak pudding ryżowy czy budyń, nie przypalają się ani nie kipią. Aby zapewnić pożądaną jakość przez cały czas, funkcja iCookingSuite zapewnia ciągłe monitorowanie i stałe wsparcie w produkcji żywności.

– Wszystko można regulować za pomocą jednego przycisku – dodaje Anna Pycińska.

Użytkownik musi interweniować tylko wtedy, gdy iVario wyemituje sygnał dźwiękowy, aby na przykład obrócić stek. iVario dba o to, aby indywidualne specyfikacje były realizowane dokładnie i rzetelnie, a jedzenie było traktowane w najlepszy możliwy sposób – w końcu każdy szef kuchni ma pewne wyobrażenie o smaku, wyglądzie i konsystencji swojego dania. A te mogą być teraz produkowane w sposób niezawodny i powtarzalny w dowolnym momencie.

Ciągły niedobór wykwalifikowanych pracowników, ograniczona przestrzeń, rosnące wymagania klientów i szybkie zmiany menu to wyzwania, którym z przyjemnością podejmujemy się już dzisiaj. Kuchnia jest teraz nowoczesna, wygodna i efektywna.

Więcej informacji: https://www.rational-online.com/pl_pl/ivario-xs/
Facebook: http://facebook.com/RATIONAL.POL
Twitter: http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube: http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Jakub Kasprzak zwycięzcą Bocuse d’Or Poland 2021! Zobacz fotorelację

Restauracja Pod Drewnianym Bocianem: dzisiaj jeden lokal to zdecydowanie za mało

„Smaki Galicji” rozstrzygnięte. Konkurs wyłonił kolejnych finalistów Kulinarnego Pucharu Polski

Kolacja według Trylogii Henryka Sienkiewicza. Szefowie kuchni gotują dla WOŚP!

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie. Z wizytą u Wojciecha Wojtkowiaka, szefa kuchni Indian Steak

Świąteczny Stół Pajacyka