Aktualności

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Już w 1 kwietnia w White Marlin odbędzie się kolacja degustacyjna przygotowana przez nowego szefa kuchni. Został nim Tomasz Purol, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF.

Już niebawem w karcie White Marlin zagoszczą nowości przygotowanego przez nowego szefa kuchni – Tomasza Purola. Pierwsi goście będą mogli poznać wspaniały smak dań już 1 kwietnia podczas kolacji degustacyjnej. Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie: https://whitemarlin.pl/premiera/.

Tomasz Purol posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od ponad 20 lat w różnych miejscach w Polsce, m.in. w: Park Hotelu w Poznaniu i Szczecinie, poznańskim Hotelu Brovaria, hotelu Remes w Opalenicy, hotelu Best Western Symfonia w Osjakowie, restauracji Concordia Taste w Poznaniu, poznańskim hotelu Blow UP Hall 5050 i innych. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. Posiadacz złotego medalu, który zdobył w Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech w 2000 roku oraz dwóch brązowych medali występując w Reprezentacji Narodowej na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2002 roku oraz na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2012 roku. Na małym ekranie Tomek zadebiutował w pięknym stylu zwyciężając V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku. W 2016 roku powrócił do telewizji i wystąpił w roli mentora gwiazd w jesiennej odsłonie programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”. W 2021 roku był szefem kuchni w PiliPili Anna of Zanzibar.

Fot.: White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Już w 1 kwietnia w White Marlin odbędzie się kolacja degustacyjna przygotowana przez nowego szefa kuchni. Został nim Tomasz Purol, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF.

Już niebawem w karcie White Marlin zagoszczą nowości przygotowanego przez nowego szefa kuchni – Tomasza Purola. Pierwsi goście będą mogli poznać wspaniały smak dań już 1 kwietnia podczas kolacji degustacyjnej. Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie: https://whitemarlin.pl/premiera/.

Tomasz Purol posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od ponad 20 lat w różnych miejscach w Polsce, m.in. w: Park Hotelu w Poznaniu i Szczecinie, poznańskim Hotelu Brovaria, hotelu Remes w Opalenicy, hotelu Best Western Symfonia w Osjakowie, restauracji Concordia Taste w Poznaniu, poznańskim hotelu Blow UP Hall 5050 i innych. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. Posiadacz złotego medalu, który zdobył w Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech w 2000 roku oraz dwóch brązowych medali występując w Reprezentacji Narodowej na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2002 roku oraz na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2012 roku. Na małym ekranie Tomek zadebiutował w pięknym stylu zwyciężając V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku. W 2016 roku powrócił do telewizji i wystąpił w roli mentora gwiazd w jesiennej odsłonie programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”. W 2021 roku był szefem kuchni w PiliPili Anna of Zanzibar.

Fot.: White Marlin

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Tork Biobased ma pomóc firmom w osiąganiu celów zrównoważonego rozwoju bez utraty wydajności

Yammy – smak sukcesu w gastronomii

Kolejne kolacje Bocuse d’Or Poland on Tour za nami!

Konferencja MADE FOR Restaurant: Hedoniści przejmują rynek gastro

30. edycja targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Wyzwanie w profesjonalnych kuchniach: dużo potrzeb, mało miejsca