Aktualności

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Już w 1 kwietnia w White Marlin odbędzie się kolacja degustacyjna przygotowana przez nowego szefa kuchni. Został nim Tomasz Purol, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF.

Już niebawem w karcie White Marlin zagoszczą nowości przygotowanego przez nowego szefa kuchni – Tomasza Purola. Pierwsi goście będą mogli poznać wspaniały smak dań już 1 kwietnia podczas kolacji degustacyjnej. Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie: https://whitemarlin.pl/premiera/.

Tomasz Purol posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od ponad 20 lat w różnych miejscach w Polsce, m.in. w: Park Hotelu w Poznaniu i Szczecinie, poznańskim Hotelu Brovaria, hotelu Remes w Opalenicy, hotelu Best Western Symfonia w Osjakowie, restauracji Concordia Taste w Poznaniu, poznańskim hotelu Blow UP Hall 5050 i innych. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. Posiadacz złotego medalu, który zdobył w Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech w 2000 roku oraz dwóch brązowych medali występując w Reprezentacji Narodowej na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2002 roku oraz na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2012 roku. Na małym ekranie Tomek zadebiutował w pięknym stylu zwyciężając V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku. W 2016 roku powrócił do telewizji i wystąpił w roli mentora gwiazd w jesiennej odsłonie programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”. W 2021 roku był szefem kuchni w PiliPili Anna of Zanzibar.

Fot.: White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Tomasz Purol nowym szefem kuchni w White Marlin

Już w 1 kwietnia w White Marlin odbędzie się kolacja degustacyjna przygotowana przez nowego szefa kuchni. Został nim Tomasz Purol, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF.

Już niebawem w karcie White Marlin zagoszczą nowości przygotowanego przez nowego szefa kuchni – Tomasza Purola. Pierwsi goście będą mogli poznać wspaniały smak dań już 1 kwietnia podczas kolacji degustacyjnej. Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie: https://whitemarlin.pl/premiera/.

Tomasz Purol posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od ponad 20 lat w różnych miejscach w Polsce, m.in. w: Park Hotelu w Poznaniu i Szczecinie, poznańskim Hotelu Brovaria, hotelu Remes w Opalenicy, hotelu Best Western Symfonia w Osjakowie, restauracji Concordia Taste w Poznaniu, poznańskim hotelu Blow UP Hall 5050 i innych. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. Posiadacz złotego medalu, który zdobył w Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech w 2000 roku oraz dwóch brązowych medali występując w Reprezentacji Narodowej na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2002 roku oraz na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2012 roku. Na małym ekranie Tomek zadebiutował w pięknym stylu zwyciężając V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku. W 2016 roku powrócił do telewizji i wystąpił w roli mentora gwiazd w jesiennej odsłonie programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”. W 2021 roku był szefem kuchni w PiliPili Anna of Zanzibar.

Fot.: White Marlin

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Z pasji do gotowania. Kinga Karasińska i Janusz Garncarczyk otworzyli studio kulinarne Cook Nook

Mistrzostwa Wine + Dessert: nowy konkurs dla sommelierów i cukierników

Znamy zwycięzcę Bocuse d’Or Europe 2022

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

Tomasz Olewski nowym szefem kuchni F…ing Delicious

Jakub Kasprzak zwycięzcą Bocuse d’Or Poland 2021! Zobacz fotorelację