Aktualności

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Już niebawem branża HoReCa spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Organizatorzy mocno zwracają uwagę na biznesowy charakter tego wydarzania. Tegorocznej edycji towarzyszyć będzie wyjątkowa konferencja SMAKKi Ivest Day, podczas której o wyzwaniach (również projektowych i realizacyjnych) dyskutować będą projektanci i dostawcy technologii, wykonawcy oraz inwestorzy. Jednym z uczestników tej konferencji będzie Arndt Manter, Dyrektor Zarządzający Produktem w firmie WELBILT DEUTSCHLAND GMBH, który kieruje marką CONVOTHERM. Dzisiaj rozmawiamy z nim o tym dlaczego firma Welbilt pojawi się na GASTROTARGACH SMAKKi.

Firma Welbilt znana jest jako producent i dostawca wyposażenia do szeroko pojętej gastronomii. Najbardziej znane są Państwa piece konwekcyjno-parowe Convotherm. Czy to właśnie ten produkt zdominuje GASTROTARGI SMAKKi 2024?

– Zdominuje rynek, czego jestem pewien ale frytownice, grille, piece hybrydowe będzie można obejrzeć na stoisku , które poprowadzi nasz dystrybutor – firma Koree sp. z o.o. – zapraszam!

Szykujecie Państwo specjalne atrakcje na targi? Czego możemy się spodziewać odwiedzając stoisko firmy Welbilt?

– Gwiazdą targów będzie nasz Corporate Chef, który powie Wam jak ważna dzisiaj jest technologia cyfrowa wspierająca pracę w każdej kuchni – zjecie croissanta wypieczonego przez robota!

Zostaliście Państwo również Sponsorem konferencji SMAKKi Invest Day. Macie Państwo w związku z nią jakieś szczególne oczekiwania?

– Nie jesteśmy tylko sponsorem, jesteśmy twórcą wydarzenia na, którym pokażemy jak uczący się piec konwekcyjnno-parowy zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną.

Dziękujemy za rozmowę. Do zobaczenia na targach!

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Źródło: SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Już niebawem branża HoReCa spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Organizatorzy mocno zwracają uwagę na biznesowy charakter tego wydarzania. Tegorocznej edycji towarzyszyć będzie wyjątkowa konferencja SMAKKi Ivest Day, podczas której o wyzwaniach (również projektowych i realizacyjnych) dyskutować będą projektanci i dostawcy technologii, wykonawcy oraz inwestorzy. Jednym z uczestników tej konferencji będzie Arndt Manter, Dyrektor Zarządzający Produktem w firmie WELBILT DEUTSCHLAND GMBH, który kieruje marką CONVOTHERM. Dzisiaj rozmawiamy z nim o tym dlaczego firma Welbilt pojawi się na GASTROTARGACH SMAKKi.

Firma Welbilt znana jest jako producent i dostawca wyposażenia do szeroko pojętej gastronomii. Najbardziej znane są Państwa piece konwekcyjno-parowe Convotherm. Czy to właśnie ten produkt zdominuje GASTROTARGI SMAKKi 2024?

– Zdominuje rynek, czego jestem pewien ale frytownice, grille, piece hybrydowe będzie można obejrzeć na stoisku , które poprowadzi nasz dystrybutor – firma Koree sp. z o.o. – zapraszam!

Szykujecie Państwo specjalne atrakcje na targi? Czego możemy się spodziewać odwiedzając stoisko firmy Welbilt?

– Gwiazdą targów będzie nasz Corporate Chef, który powie Wam jak ważna dzisiaj jest technologia cyfrowa wspierająca pracę w każdej kuchni – zjecie croissanta wypieczonego przez robota!

Zostaliście Państwo również Sponsorem konferencji SMAKKi Invest Day. Macie Państwo w związku z nią jakieś szczególne oczekiwania?

– Nie jesteśmy tylko sponsorem, jesteśmy twórcą wydarzenia na, którym pokażemy jak uczący się piec konwekcyjnno-parowy zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną.

Dziękujemy za rozmowę. Do zobaczenia na targach!

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Źródło: SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Trzecie warsztaty Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere: słodkie arcydzieła

Ruszyły zgłoszenia do nowego konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

GASTROTARGI SMAKKi 2024. DBL – Wspieranie Ekologii i Pasji Kulinarnej

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Znamy trzeciego finalistę 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski

Nowe zmywarki Winterhalter w Domu Pielgrzyma w Licheniu