Już niebawem branża HoReCa spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Organizatorzy mocno zwracają uwagę na biznesowy charakter tego wydarzania. Tegorocznej edycji towarzyszyć będzie wyjątkowa konferencja SMAKKi Ivest Day, podczas której o wyzwaniach (również projektowych i realizacyjnych) dyskutować będą projektanci i dostawcy technologii, wykonawcy oraz inwestorzy. Jednym z uczestników tej konferencji będzie Arndt Manter, Dyrektor Zarządzający Produktem w firmie WELBILT DEUTSCHLAND GMBH, który kieruje marką CONVOTHERM. Dzisiaj rozmawiamy z nim o tym dlaczego firma Welbilt pojawi się na GASTROTARGACH SMAKKi.
Firma Welbilt znana jest jako producent i dostawca wyposażenia do szeroko pojętej gastronomii. Najbardziej znane są Państwa piece konwekcyjno-parowe Convotherm. Czy to właśnie ten produkt zdominuje GASTROTARGI SMAKKi 2024?
– Zdominuje rynek, czego jestem pewien ale frytownice, grille, piece hybrydowe będzie można obejrzeć na stoisku , które poprowadzi nasz dystrybutor – firma Koree sp. z o.o. – zapraszam!
Szykujecie Państwo specjalne atrakcje na targi? Czego możemy się spodziewać odwiedzając stoisko firmy Welbilt?
– Gwiazdą targów będzie nasz Corporate Chef, który powie Wam jak ważna dzisiaj jest technologia cyfrowa wspierająca pracę w każdej kuchni – zjecie croissanta wypieczonego przez robota!
Zostaliście Państwo również Sponsorem konferencji SMAKKi Invest Day. Macie Państwo w związku z nią jakieś szczególne oczekiwania?
– Nie jesteśmy tylko sponsorem, jesteśmy twórcą wydarzenia na, którym pokażemy jak uczący się piec konwekcyjnno-parowy zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną.
Dziękujemy za rozmowę. Do zobaczenia na targach!
Źródło: SMAKKi