Aktualności

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Już niebawem branża HoReCa spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Organizatorzy mocno zwracają uwagę na biznesowy charakter tego wydarzania. Tegorocznej edycji towarzyszyć będzie wyjątkowa konferencja SMAKKi Ivest Day, podczas której o wyzwaniach (również projektowych i realizacyjnych) dyskutować będą projektanci i dostawcy technologii, wykonawcy oraz inwestorzy. Jednym z uczestników tej konferencji będzie Arndt Manter, Dyrektor Zarządzający Produktem w firmie WELBILT DEUTSCHLAND GMBH, który kieruje marką CONVOTHERM. Dzisiaj rozmawiamy z nim o tym dlaczego firma Welbilt pojawi się na GASTROTARGACH SMAKKi.

Firma Welbilt znana jest jako producent i dostawca wyposażenia do szeroko pojętej gastronomii. Najbardziej znane są Państwa piece konwekcyjno-parowe Convotherm. Czy to właśnie ten produkt zdominuje GASTROTARGI SMAKKi 2024?

– Zdominuje rynek, czego jestem pewien ale frytownice, grille, piece hybrydowe będzie można obejrzeć na stoisku , które poprowadzi nasz dystrybutor – firma Koree sp. z o.o. – zapraszam!

Szykujecie Państwo specjalne atrakcje na targi? Czego możemy się spodziewać odwiedzając stoisko firmy Welbilt?

– Gwiazdą targów będzie nasz Corporate Chef, który powie Wam jak ważna dzisiaj jest technologia cyfrowa wspierająca pracę w każdej kuchni – zjecie croissanta wypieczonego przez robota!

Zostaliście Państwo również Sponsorem konferencji SMAKKi Invest Day. Macie Państwo w związku z nią jakieś szczególne oczekiwania?

– Nie jesteśmy tylko sponsorem, jesteśmy twórcą wydarzenia na, którym pokażemy jak uczący się piec konwekcyjnno-parowy zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną.

Dziękujemy za rozmowę. Do zobaczenia na targach!

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Źródło: SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Już niebawem branża HoReCa spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Organizatorzy mocno zwracają uwagę na biznesowy charakter tego wydarzania. Tegorocznej edycji towarzyszyć będzie wyjątkowa konferencja SMAKKi Ivest Day, podczas której o wyzwaniach (również projektowych i realizacyjnych) dyskutować będą projektanci i dostawcy technologii, wykonawcy oraz inwestorzy. Jednym z uczestników tej konferencji będzie Arndt Manter, Dyrektor Zarządzający Produktem w firmie WELBILT DEUTSCHLAND GMBH, który kieruje marką CONVOTHERM. Dzisiaj rozmawiamy z nim o tym dlaczego firma Welbilt pojawi się na GASTROTARGACH SMAKKi.

Firma Welbilt znana jest jako producent i dostawca wyposażenia do szeroko pojętej gastronomii. Najbardziej znane są Państwa piece konwekcyjno-parowe Convotherm. Czy to właśnie ten produkt zdominuje GASTROTARGI SMAKKi 2024?

– Zdominuje rynek, czego jestem pewien ale frytownice, grille, piece hybrydowe będzie można obejrzeć na stoisku , które poprowadzi nasz dystrybutor – firma Koree sp. z o.o. – zapraszam!

Szykujecie Państwo specjalne atrakcje na targi? Czego możemy się spodziewać odwiedzając stoisko firmy Welbilt?

– Gwiazdą targów będzie nasz Corporate Chef, który powie Wam jak ważna dzisiaj jest technologia cyfrowa wspierająca pracę w każdej kuchni – zjecie croissanta wypieczonego przez robota!

Zostaliście Państwo również Sponsorem konferencji SMAKKi Invest Day. Macie Państwo w związku z nią jakieś szczególne oczekiwania?

– Nie jesteśmy tylko sponsorem, jesteśmy twórcą wydarzenia na, którym pokażemy jak uczący się piec konwekcyjnno-parowy zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną.

Dziękujemy za rozmowę. Do zobaczenia na targach!

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Źródło: SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wielokrotnie nagradzane bezpłatne szkolenie Tork VR CleanHands jest teraz jeszcze łatwiej dostępne dla użytkowników

Cleaning Expo 2023 – święto branży utrzymania czystości

Smakowity biznes, czyli co się działo na targach POLAGRA 2023

Znamy zwycięzców konkursu Czas na rybę!

3. edycja Dnia Śledzia w hotelu Skipper

Trzecia odsłona kolacji Grand Dinners już w maju