Aktualności

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Przedstawiamy nowe pismo skierowane do branży gastronomicznej, w którym najwybitniejsi eksperci dzielą się swoją wiedzą i poradami z zakresu zarządzania restauracją. Naszym celem jest wsparcie szefów kuchni i menedżerów restauracji w ich codziennej pracy. Redakcję tworzą pasjonaci chcący podzielić się tym, co według nich jest ważne dla branży.

„Restaurant Management” to magazyn o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. W czasopiśmie znajdziecie praktyczne wskazówki, jak zwiększyć rentowność restauracji, skuteczne rozwiązania w zakresie budowy karty menu oraz inspirujące przepisy szefów kuchni.

Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.

Portal restaurant-management.pl jest uzupełnieniem merytoryki czasopisma o codzienną dawkę newsów z branży gastronomicznej.

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Przedstawiamy nowe pismo skierowane do branży gastronomicznej, w którym najwybitniejsi eksperci dzielą się swoją wiedzą i poradami z zakresu zarządzania restauracją. Naszym celem jest wsparcie szefów kuchni i menedżerów restauracji w ich codziennej pracy. Redakcję tworzą pasjonaci chcący podzielić się tym, co według nich jest ważne dla branży.

„Restaurant Management” to magazyn o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. W czasopiśmie znajdziecie praktyczne wskazówki, jak zwiększyć rentowność restauracji, skuteczne rozwiązania w zakresie budowy karty menu oraz inspirujące przepisy szefów kuchni.

Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.

Portal restaurant-management.pl jest uzupełnieniem merytoryki czasopisma o codzienną dawkę newsów z branży gastronomicznej.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

AI wspiera czy zastępuje człowieka? Eksperci wskazali, jaka przyszłość czeka polską branżę food

Festiwal Czekolady WeForm

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Zmagania młodych kucharzy w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Bocuse d’Or Poland 2023 – ruszyły zgłoszenia!