...

Aktualności

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Przedstawiamy nowe pismo skierowane do branży gastronomicznej, w którym najwybitniejsi eksperci dzielą się swoją wiedzą i poradami z zakresu zarządzania restauracją. Naszym celem jest wsparcie szefów kuchni i menedżerów restauracji w ich codziennej pracy. Redakcję tworzą pasjonaci chcący podzielić się tym, co według nich jest ważne dla branży.

„Restaurant Management” to magazyn o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. W czasopiśmie znajdziecie praktyczne wskazówki, jak zwiększyć rentowność restauracji, skuteczne rozwiązania w zakresie budowy karty menu oraz inspirujące przepisy szefów kuchni.

Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.

Portal restaurant-management.pl jest uzupełnieniem merytoryki czasopisma o codzienną dawkę newsów z branży gastronomicznej.

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

„Restaurant Management” dla branży gastronomicznej

Przedstawiamy nowe pismo skierowane do branży gastronomicznej, w którym najwybitniejsi eksperci dzielą się swoją wiedzą i poradami z zakresu zarządzania restauracją. Naszym celem jest wsparcie szefów kuchni i menedżerów restauracji w ich codziennej pracy. Redakcję tworzą pasjonaci chcący podzielić się tym, co według nich jest ważne dla branży.

„Restaurant Management” to magazyn o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. W czasopiśmie znajdziecie praktyczne wskazówki, jak zwiększyć rentowność restauracji, skuteczne rozwiązania w zakresie budowy karty menu oraz inspirujące przepisy szefów kuchni.

Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.

Portal restaurant-management.pl jest uzupełnieniem merytoryki czasopisma o codzienną dawkę newsów z branży gastronomicznej.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Czy Polska ma szansę stać się europejskim hubem w kategorii mięsa przyszłości?

Lemoniada niejedno ma imię – azjatycki sposób na orzeźwienie

Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain otwiera nowe punkty w stolicy

Za nami finał Konkursu Kulinarnego Transgourmet i Selgros dla Uczniów Szkół Gastronomicznych

Festiwalowy Konkurs Kuchmistrzów – Tutej na śledzia

Trwają ostatnie przygotowania do konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.