...

Aktualności

Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA**** przechodzi spektakularną metamorfozę!

Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA**** przechodzi spektakularną metamorfozę!

Restauracja Ferula, znana i ceniona przez lata przez swoich gości za wyjątkowe dania i niepowtarzalną atmosferę, przechodzi gruntowny remont, który obiecuje przynieść rewolucję w sposobie serwowania i przygotowywania dań. Szef Kuchni, Kamil Wyka, od dłuższego czasu marzył o wprowadzeniu zmian w tym miejscu.

– Cały czas wprowadzaliśmy nowości i próbowaliśmy zaskakiwać naszych gości. Tym razem, wspólnie z właścicielami obiektu, szykujemy prawdziwą niespodziankę – mówi Kamil Wyka.

A co konkretnie kryje się za tą tajemniczą niespodzianką? Otóż restauracja Ferula została przekształcona w lokal z otwartą kuchnią, co oznacza, że goście będą mieli okazję obserwować kucharzy przy pracy nad potrawami. Co więcej, sam Szef Kuchni, Kamil Wyka, będzie osobiście serwować dania do stolików, co zapewni jeszcze bardziej intymne i niezapomniane wrażenia kulinarne.

– My nigdy nie stoimy w miejscu – chcemy zmieniać się dla naszych gości, ale równocześnie tworzyć inspirujące miejsca, w których mogą rozwijać się takie talenty jak Kamil Wyka i jego team. Cieszę się, bo mogłam się też wykazać w projektowaniu wnętrza restauracji – czekam na Wasze opinie – wyjaśnia Joanna Preisner, właścicielka Hotelu Bacówka Radawa & SPA.

Nową odsłonę Restauracji Ferula będziecie mogli podziwiać już od grudnia. Serdecznie zapraszamy Was na wyjątkową kolację degustacyjną, która zaplanowana jest na 9 grudnia 2023 roku. Oprócz menu skomponowanego przez Szefa Kuchni specjalnie na tę okazję, będziecie mogli delektować się selekcją win przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Nie możemy się doczekać, aby podzielić się tym wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym z naszymi gośćmi. Przyjdźcie i dołączcie do nas, by razem odkrywać tę nową, fascynującą odsłonę Restauracji Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA****!

Źródło: Bacówka Radawa & SPA

Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA**** przechodzi spektakularną metamorfozę!

Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA**** przechodzi spektakularną metamorfozę!

Restauracja Ferula, znana i ceniona przez lata przez swoich gości za wyjątkowe dania i niepowtarzalną atmosferę, przechodzi gruntowny remont, który obiecuje przynieść rewolucję w sposobie serwowania i przygotowywania dań. Szef Kuchni, Kamil Wyka, od dłuższego czasu marzył o wprowadzeniu zmian w tym miejscu.

– Cały czas wprowadzaliśmy nowości i próbowaliśmy zaskakiwać naszych gości. Tym razem, wspólnie z właścicielami obiektu, szykujemy prawdziwą niespodziankę – mówi Kamil Wyka.

A co konkretnie kryje się za tą tajemniczą niespodzianką? Otóż restauracja Ferula została przekształcona w lokal z otwartą kuchnią, co oznacza, że goście będą mieli okazję obserwować kucharzy przy pracy nad potrawami. Co więcej, sam Szef Kuchni, Kamil Wyka, będzie osobiście serwować dania do stolików, co zapewni jeszcze bardziej intymne i niezapomniane wrażenia kulinarne.

– My nigdy nie stoimy w miejscu – chcemy zmieniać się dla naszych gości, ale równocześnie tworzyć inspirujące miejsca, w których mogą rozwijać się takie talenty jak Kamil Wyka i jego team. Cieszę się, bo mogłam się też wykazać w projektowaniu wnętrza restauracji – czekam na Wasze opinie – wyjaśnia Joanna Preisner, właścicielka Hotelu Bacówka Radawa & SPA.

Nową odsłonę Restauracji Ferula będziecie mogli podziwiać już od grudnia. Serdecznie zapraszamy Was na wyjątkową kolację degustacyjną, która zaplanowana jest na 9 grudnia 2023 roku. Oprócz menu skomponowanego przez Szefa Kuchni specjalnie na tę okazję, będziecie mogli delektować się selekcją win przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Nie możemy się doczekać, aby podzielić się tym wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym z naszymi gośćmi. Przyjdźcie i dołączcie do nas, by razem odkrywać tę nową, fascynującą odsłonę Restauracji Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA****!

Źródło: Bacówka Radawa & SPA

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Charytatywny Długi Stół z PositiveWays

No Mince marki The Vegetarian Butcher wygrywa w plebiscycie Roślinnie Jemy

POLAGRA – podsumowanie edycji 2021

Tork Biobased ma pomóc firmom w osiąganiu celów zrównoważonego rozwoju bez utraty wydajności

Posmakuj Kraków! Nowy przewodnik po kulinarnej mapie miasta!

Trwają intensywne przygotowania Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy do Olimpiady Kulinarnej IKA 2024

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.