...

Aktualności

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów wraz z wydarzeniami towarzyszącymi to największe w Polsce spotkanie edukacyjne dla gastronomii. W tegorocznym programie przewidziano 24 wystąpienia z udziałem 42 ekspertów. Spotkanie odbędzie się 12 października 2022 w EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Redakcja Restaurant Management objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów jest też istotnym miejscem prezentacji oferty najważniejszych i najciekawszych dostawców HoReCa. W jego trakcie swoją ofertę zaprezentuje 70 wyselekcjonowanych firm. Organizatorzy spodziewają się gościć nawet do 2 tysięcy uczestników. Do udziału w kongresie zaproszeni są szefowie kuchni, restauratorzy i kucharze. Dla nich udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

W trakcie edycji 2022 na scenie głównej wysłuchasz:

  • Przemysław Klima – Droga do doskonałości.
  • Jarosław Walczyk – Zarządzanie zespołem, czyli jak być w kuchni liderem i autorytetem?
  • Sławomir Głomski – Food cost bez tajemnic. Jak o połowę zredukować straty w restauracji?
  • Monika Biblis – Kuchnia i filozofia Pięciu Przemian.
  • Krzysztof Szulborski – Eko-moc czy eko-bzdury, czyli wszystko co szef kuchni powinien wiedzieć o żywność ekologicznej.
  • Jakub Jaworski – Unikamy wege wpadek, czyli kiedy dania roślinne w karcie podnoszą popularność restauracji?
  • Marcin Dyrda – Ponadprzeciętny serwis w obsłudze sali. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego?
  • Wojciech Harapkiewicz – Tworzenie karty na podstawie analizy kosztów. Negocjacje z dostawcami.
  • Wioleta Bielecka i Agnieszka Mazurek – Greenology, czyli dieta roślinna w menu szefa kuchni.
  • Katarzyna Cienka – Sami możemy wiele, RAZEM WSZYSTKO. Prawdziwa historia sukcesu restauracji, którą nagle opuścił szef kuchni.
  • Andrzej Kruczyński – Wygrywają odważni. Nie bój się niepowodzeń.
  • Angelika Borysiak – Dobre sposoby na złe opinie, czyli jak (nie) odpowiadać na recenzje w internecie.

Więcej informacji oraz panel rejestracyjny można znaleźć na stronie www.kongresszefowkuchni.pl.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów wraz z wydarzeniami towarzyszącymi to największe w Polsce spotkanie edukacyjne dla gastronomii. W tegorocznym programie przewidziano 24 wystąpienia z udziałem 42 ekspertów. Spotkanie odbędzie się 12 października 2022 w EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Redakcja Restaurant Management objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów jest też istotnym miejscem prezentacji oferty najważniejszych i najciekawszych dostawców HoReCa. W jego trakcie swoją ofertę zaprezentuje 70 wyselekcjonowanych firm. Organizatorzy spodziewają się gościć nawet do 2 tysięcy uczestników. Do udziału w kongresie zaproszeni są szefowie kuchni, restauratorzy i kucharze. Dla nich udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

W trakcie edycji 2022 na scenie głównej wysłuchasz:

  • Przemysław Klima – Droga do doskonałości.
  • Jarosław Walczyk – Zarządzanie zespołem, czyli jak być w kuchni liderem i autorytetem?
  • Sławomir Głomski – Food cost bez tajemnic. Jak o połowę zredukować straty w restauracji?
  • Monika Biblis – Kuchnia i filozofia Pięciu Przemian.
  • Krzysztof Szulborski – Eko-moc czy eko-bzdury, czyli wszystko co szef kuchni powinien wiedzieć o żywność ekologicznej.
  • Jakub Jaworski – Unikamy wege wpadek, czyli kiedy dania roślinne w karcie podnoszą popularność restauracji?
  • Marcin Dyrda – Ponadprzeciętny serwis w obsłudze sali. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego?
  • Wojciech Harapkiewicz – Tworzenie karty na podstawie analizy kosztów. Negocjacje z dostawcami.
  • Wioleta Bielecka i Agnieszka Mazurek – Greenology, czyli dieta roślinna w menu szefa kuchni.
  • Katarzyna Cienka – Sami możemy wiele, RAZEM WSZYSTKO. Prawdziwa historia sukcesu restauracji, którą nagle opuścił szef kuchni.
  • Andrzej Kruczyński – Wygrywają odważni. Nie bój się niepowodzeń.
  • Angelika Borysiak – Dobre sposoby na złe opinie, czyli jak (nie) odpowiadać na recenzje w internecie.

Więcej informacji oraz panel rejestracyjny można znaleźć na stronie www.kongresszefowkuchni.pl.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® tu chce się wracać!

Grzybobranie dla Gastronomii

Właściciel Pierogarni Stary Młyn w Interii Biznes: Podnosimy się po pandemii, ale przed nami bardzo trudna zima

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!

Kurt Scheller na czele jury 2. edycji Mistrzostw Polski w Dziczyźnie

Kadra Narodowa Polskich Kucharzy startuje w Kulinarnym Pucharze Świata

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.