Aktualności

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Już 21 czerwca o godz. 19.00 spotykamy się w ogrodzie Restauracji Sezony na kolacji degustacyjnej w stylu boho. Serwowane zostanie menu degustacyjne składające się z 7-miu dań, autorstwa Szefa Kuchni – Piotra Chodukiewicza. Całości dopełni wyśmienite wino. Przywitamy razem lato – przy wspólnym stole.

– Pomysł na tę kolację zrodził się jeszcze podczas pandemii. Marzyliśmy, by wspólnie celebrować chwile; Małe rzeczy, za którymi wszyscy tęskniliśmy tak bardzo… Dlatego z radością zapraszamy Was do wspólnego stołu, na przepyszne jedzenie i wino, wśród pięknych okoliczności przyrody! Niech te małe, wielkie sprawy wywołają uśmiech na naszych twarzach a nadchodzące lato przepełni nasze wnętrza – informują organizatorzy.

MENU

I bób / grzyby / Guanciale / smardze / żółtko

II szparagi / dashi / ikra pstrąga / cytryny

III tuńczyk / taco / sos mole / ponzu / zioła

IV makrela / mule / Gochujang

V rostbef Rubia Gallega / Pluma Iberica

predeser:  semifreddo 

VI tres leches / truskawka

VII petit four

Sezony. Restauracja i Hotel

ul. Topolowa 25
62-025 Trzek

7-mio daniowe menu degustacyjne 199 zł
Pairing win 99 zł

Rezerwacje: +48 61 10 10 417, [email protected]

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Już 21 czerwca o godz. 19.00 spotykamy się w ogrodzie Restauracji Sezony na kolacji degustacyjnej w stylu boho. Serwowane zostanie menu degustacyjne składające się z 7-miu dań, autorstwa Szefa Kuchni – Piotra Chodukiewicza. Całości dopełni wyśmienite wino. Przywitamy razem lato – przy wspólnym stole.

– Pomysł na tę kolację zrodził się jeszcze podczas pandemii. Marzyliśmy, by wspólnie celebrować chwile; Małe rzeczy, za którymi wszyscy tęskniliśmy tak bardzo… Dlatego z radością zapraszamy Was do wspólnego stołu, na przepyszne jedzenie i wino, wśród pięknych okoliczności przyrody! Niech te małe, wielkie sprawy wywołają uśmiech na naszych twarzach a nadchodzące lato przepełni nasze wnętrza – informują organizatorzy.

MENU

I bób / grzyby / Guanciale / smardze / żółtko

II szparagi / dashi / ikra pstrąga / cytryny

III tuńczyk / taco / sos mole / ponzu / zioła

IV makrela / mule / Gochujang

V rostbef Rubia Gallega / Pluma Iberica

predeser:  semifreddo 

VI tres leches / truskawka

VII petit four

Sezony. Restauracja i Hotel

ul. Topolowa 25
62-025 Trzek

7-mio daniowe menu degustacyjne 199 zł
Pairing win 99 zł

Rezerwacje: +48 61 10 10 417, [email protected]

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Dominik Duraj nowym szefem kuchni Restauracji Mona. Chefem Patronem jest Kurt Scheller

Sery i Wino w Hotelu Skipper

Kongres Szefów Kuchni 2021 – zobacz relację

Jak wprowadzić do codziennej działalności restauracji usługę dania na wynos i w dostawie?

Biznesowy/e SOS dla polskiej gastronomii, by wzmocnić smak, emocje i radość życia

Coca-Cola zawiesza działalność w Rosji