Już 21 czerwca o godz. 19.00 spotykamy się w ogrodzie Restauracji Sezony na kolacji degustacyjnej w stylu boho. Serwowane zostanie menu degustacyjne składające się z 7-miu dań, autorstwa Szefa Kuchni – Piotra Chodukiewicza. Całości dopełni wyśmienite wino. Przywitamy razem lato – przy wspólnym stole.
– Pomysł na tę kolację zrodził się jeszcze podczas pandemii. Marzyliśmy, by wspólnie celebrować chwile; Małe rzeczy, za którymi wszyscy tęskniliśmy tak bardzo… Dlatego z radością zapraszamy Was do wspólnego stołu, na przepyszne jedzenie i wino, wśród pięknych okoliczności przyrody! Niech te małe, wielkie sprawy wywołają uśmiech na naszych twarzach a nadchodzące lato przepełni nasze wnętrza – informują organizatorzy.
MENU
I bób / grzyby / Guanciale / smardze / żółtko
II szparagi / dashi / ikra pstrąga / cytryny
III tuńczyk / taco / sos mole / ponzu / zioła
IV makrela / mule / Gochujang
V rostbef Rubia Gallega / Pluma Iberica
predeser: semifreddo
VI tres leches / truskawka
VII petit four
Sezony. Restauracja i Hotel
ul. Topolowa 25
62-025 Trzek
7-mio daniowe menu degustacyjne 199 zł
Pairing win 99 zł
Rezerwacje: +48 61 10 10 417, [email protected]