Aktualności

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Już 21 czerwca o godz. 19.00 spotykamy się w ogrodzie Restauracji Sezony na kolacji degustacyjnej w stylu boho. Serwowane zostanie menu degustacyjne składające się z 7-miu dań, autorstwa Szefa Kuchni – Piotra Chodukiewicza. Całości dopełni wyśmienite wino. Przywitamy razem lato – przy wspólnym stole.

– Pomysł na tę kolację zrodził się jeszcze podczas pandemii. Marzyliśmy, by wspólnie celebrować chwile; Małe rzeczy, za którymi wszyscy tęskniliśmy tak bardzo… Dlatego z radością zapraszamy Was do wspólnego stołu, na przepyszne jedzenie i wino, wśród pięknych okoliczności przyrody! Niech te małe, wielkie sprawy wywołają uśmiech na naszych twarzach a nadchodzące lato przepełni nasze wnętrza – informują organizatorzy.

MENU

I bób / grzyby / Guanciale / smardze / żółtko

II szparagi / dashi / ikra pstrąga / cytryny

III tuńczyk / taco / sos mole / ponzu / zioła

IV makrela / mule / Gochujang

V rostbef Rubia Gallega / Pluma Iberica

predeser:  semifreddo 

VI tres leches / truskawka

VII petit four

Sezony. Restauracja i Hotel

ul. Topolowa 25
62-025 Trzek

7-mio daniowe menu degustacyjne 199 zł
Pairing win 99 zł

Rezerwacje: +48 61 10 10 417, [email protected]

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Sezony. Restauracja i Hotel: Przy Wspólnym Stole

Już 21 czerwca o godz. 19.00 spotykamy się w ogrodzie Restauracji Sezony na kolacji degustacyjnej w stylu boho. Serwowane zostanie menu degustacyjne składające się z 7-miu dań, autorstwa Szefa Kuchni – Piotra Chodukiewicza. Całości dopełni wyśmienite wino. Przywitamy razem lato – przy wspólnym stole.

– Pomysł na tę kolację zrodził się jeszcze podczas pandemii. Marzyliśmy, by wspólnie celebrować chwile; Małe rzeczy, za którymi wszyscy tęskniliśmy tak bardzo… Dlatego z radością zapraszamy Was do wspólnego stołu, na przepyszne jedzenie i wino, wśród pięknych okoliczności przyrody! Niech te małe, wielkie sprawy wywołają uśmiech na naszych twarzach a nadchodzące lato przepełni nasze wnętrza – informują organizatorzy.

MENU

I bób / grzyby / Guanciale / smardze / żółtko

II szparagi / dashi / ikra pstrąga / cytryny

III tuńczyk / taco / sos mole / ponzu / zioła

IV makrela / mule / Gochujang

V rostbef Rubia Gallega / Pluma Iberica

predeser:  semifreddo 

VI tres leches / truskawka

VII petit four

Sezony. Restauracja i Hotel

ul. Topolowa 25
62-025 Trzek

7-mio daniowe menu degustacyjne 199 zł
Pairing win 99 zł

Rezerwacje: +48 61 10 10 417, [email protected]

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”!

Polska organizuje eliminacje do Olimpiady w pizzy neapolitańskiej

5 dobrych powodów, by pożegnać się ze starym sprzętem kuchennym

World Class poszukuje barmańskiego mistrza Polski 2024

Co na Dzień Mamy 2024? Azjatyckie przyjemności!

Oto 10 nowych przykazań restauratora. Relacja prasowa Made For Restaurant Poznań