Aktualności

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nie zmieniamy receptur ulubionych dań – zawsze mają ten sam pyszny smak!

Pierogarnia Stary Młyn otwiera nową restaurację we Wrocławiu!

Polska wieprzowina jest produktem dla każdego

Brodziak Live Shooting – Kolacja Degustacyjna w F…ing Delicious

World Cocktail Championship – Mistrzostwa Polski w kategorii klasycznej

Michelin Grand Dinners za nami!