...

Aktualności

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

Concordia Taste wśród najlepszych restauracji w Europie

„The Guardian”, jeden z największych, najbardziej cenionych i wiarygodnych dzienników w Wielkiej Brytanii, ocenił, że Concordia Taste to w tym roku jedna z najlepszych restauracji w Europie. Warto podkreślić, że to jedyny lokal z Polski, który znalazł się w tym zestawieniu.

Concordia Taste to nowoczesna restauracja w centrum Poznania, z lokalnym menu, unikalnym wnętrzem i polskim designem. Została zaaranżowania w ponad 100-letnim wnętrzu, a jej nieprzeciętny wystrój oczarowuje gości i sprawia, że chętnie do nas wracają. Postindustrialna aranżacja stanowi wyjątkowe tło zarówno dla rodzinnych posiłków, jak i spotkań z przyjaciółmi lub biznesowych obiadów.

Szefem kuchni jest Adam Adamczyk, który kładzie nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają mu na stworzenie  dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Dla Adama największym i najlepszym źródłem inspiracji oraz pomysłów jest natura, która  zachwyca, wzrusza, fascynuje i jest niewyczerpanym źródłem piękna.

Fot.: Concordia Taste

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Orson Hejnowicz w nowej roli szefa kuchni i dyrektora hotelu Grape

Wielkopolski Kucharz Roku 2023. Zaproszenie dla kucharzy z całej Polski!

Restauratorzy wesprą dzieci z Polski i Ukrainy – teraz każdy może pomóc razem z nimi!

Poczuć się jak w Azji. Karnawałowa kolacja w nowej restauracji w centrum Warszawy

Jakub Żymelski i Bartosz Zajdel mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny!

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.