Aktualności

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Restauracja FOUR w Krakowie zaprasza 10 listopada br. na inaugurację festiwalu Gęsina na Św. Marcina w postaci wyjątkowej degustacyjnej kolacji. Co czeka na gości tego wieczoru?

𝟔 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐨𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐜𝐲𝐣𝐧𝐞 – autorem dań jest Chef Tomasz Kowal i jego zespół z restauracji FOUR.

  • Domowe pieczywo z masłem
  • Pate z gęsich wątróbek, blin ziemniaczany , gruszka
  • Tatar z solonej gęsi
  • Flaczki z boczniaków, żołądki gęsie, bulion grzybowy , warzywa
  • Maczanka po krakowsku z gęsią , pampuch z truflą , pieczone jabłko
  • Deser
  • Wina

Restauracja FOUR zaprasza na wyjątkowe spotkanie kulinarne od godz. 18.00. O 18.30 rozpoczyna się muzyka na żywo – saksofon Michał Król. Serwis rozpocznie się o 19.00. Do każdego dania zostanie podany kieliszek wina z komentarzem o poszczególnych butelkach od Endorwina.

Koszt kolacji: 299 zł / osoba.

Rezerwacje: [email protected] / 789 317 375

KOLACJA DEGUSTACYJNA- Gęsina na Św. Marcina w restauracji FOUR | Facebook

Kolacja degustacyjna odbywa się w ramach Festiwalu Gęsina na Św. Marcina, który oficjalnie rozpoczyna się 11 listopada. Jak co roku w restauracji FOUR będzie można skosztować dań z gęsiną w roli głównej. Więcej informacji można szukać na profilu restauracji w mediach społecznościowych.

Facebookhttps://www.facebook.com/restauracjafour

Źródło: mat. org.

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Restauracja FOUR w Krakowie zaprasza 10 listopada br. na inaugurację festiwalu Gęsina na Św. Marcina w postaci wyjątkowej degustacyjnej kolacji. Co czeka na gości tego wieczoru?

𝟔 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐨𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐜𝐲𝐣𝐧𝐞 – autorem dań jest Chef Tomasz Kowal i jego zespół z restauracji FOUR.

  • Domowe pieczywo z masłem
  • Pate z gęsich wątróbek, blin ziemniaczany , gruszka
  • Tatar z solonej gęsi
  • Flaczki z boczniaków, żołądki gęsie, bulion grzybowy , warzywa
  • Maczanka po krakowsku z gęsią , pampuch z truflą , pieczone jabłko
  • Deser
  • Wina

Restauracja FOUR zaprasza na wyjątkowe spotkanie kulinarne od godz. 18.00. O 18.30 rozpoczyna się muzyka na żywo – saksofon Michał Król. Serwis rozpocznie się o 19.00. Do każdego dania zostanie podany kieliszek wina z komentarzem o poszczególnych butelkach od Endorwina.

Koszt kolacji: 299 zł / osoba.

Rezerwacje: [email protected] / 789 317 375

KOLACJA DEGUSTACYJNA- Gęsina na Św. Marcina w restauracji FOUR | Facebook

Kolacja degustacyjna odbywa się w ramach Festiwalu Gęsina na Św. Marcina, który oficjalnie rozpoczyna się 11 listopada. Jak co roku w restauracji FOUR będzie można skosztować dań z gęsiną w roli głównej. Więcej informacji można szukać na profilu restauracji w mediach społecznościowych.

Facebookhttps://www.facebook.com/restauracjafour

Źródło: mat. org.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kongres Szefów Kuchni 2022 już 12 października!

W branży HoReCa jest klimat na ekologiczne rozwiązania

Tak było na Przedsmaku Tygodnia Kuchni Polskiej

Znamy nazwiska finalistów Bocuse d’Or Poland 2023

Zmiany w dziale gastronomii w hotelu InterContinental Warszawa

W czerwcu hotele Campanile promują zrównoważoną gastronomię