Aktualności

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Restauracja FOUR w Krakowie zaprasza 10 listopada br. na inaugurację festiwalu Gęsina na Św. Marcina w postaci wyjątkowej degustacyjnej kolacji. Co czeka na gości tego wieczoru?

𝟔 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐨𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐜𝐲𝐣𝐧𝐞 – autorem dań jest Chef Tomasz Kowal i jego zespół z restauracji FOUR.

  • Domowe pieczywo z masłem
  • Pate z gęsich wątróbek, blin ziemniaczany , gruszka
  • Tatar z solonej gęsi
  • Flaczki z boczniaków, żołądki gęsie, bulion grzybowy , warzywa
  • Maczanka po krakowsku z gęsią , pampuch z truflą , pieczone jabłko
  • Deser
  • Wina

Restauracja FOUR zaprasza na wyjątkowe spotkanie kulinarne od godz. 18.00. O 18.30 rozpoczyna się muzyka na żywo – saksofon Michał Król. Serwis rozpocznie się o 19.00. Do każdego dania zostanie podany kieliszek wina z komentarzem o poszczególnych butelkach od Endorwina.

Koszt kolacji: 299 zł / osoba.

Rezerwacje: [email protected] / 789 317 375

KOLACJA DEGUSTACYJNA- Gęsina na Św. Marcina w restauracji FOUR | Facebook

Kolacja degustacyjna odbywa się w ramach Festiwalu Gęsina na Św. Marcina, który oficjalnie rozpoczyna się 11 listopada. Jak co roku w restauracji FOUR będzie można skosztować dań z gęsiną w roli głównej. Więcej informacji można szukać na profilu restauracji w mediach społecznościowych.

Facebookhttps://www.facebook.com/restauracjafour

Źródło: mat. org.

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Gęsina na Św. Marcina. Kolacja degustacyjna w restauracji FOUR

Restauracja FOUR w Krakowie zaprasza 10 listopada br. na inaugurację festiwalu Gęsina na Św. Marcina w postaci wyjątkowej degustacyjnej kolacji. Co czeka na gości tego wieczoru?

𝟔 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐨𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐜𝐲𝐣𝐧𝐞 – autorem dań jest Chef Tomasz Kowal i jego zespół z restauracji FOUR.

  • Domowe pieczywo z masłem
  • Pate z gęsich wątróbek, blin ziemniaczany , gruszka
  • Tatar z solonej gęsi
  • Flaczki z boczniaków, żołądki gęsie, bulion grzybowy , warzywa
  • Maczanka po krakowsku z gęsią , pampuch z truflą , pieczone jabłko
  • Deser
  • Wina

Restauracja FOUR zaprasza na wyjątkowe spotkanie kulinarne od godz. 18.00. O 18.30 rozpoczyna się muzyka na żywo – saksofon Michał Król. Serwis rozpocznie się o 19.00. Do każdego dania zostanie podany kieliszek wina z komentarzem o poszczególnych butelkach od Endorwina.

Koszt kolacji: 299 zł / osoba.

Rezerwacje: [email protected] / 789 317 375

KOLACJA DEGUSTACYJNA- Gęsina na Św. Marcina w restauracji FOUR | Facebook

Kolacja degustacyjna odbywa się w ramach Festiwalu Gęsina na Św. Marcina, który oficjalnie rozpoczyna się 11 listopada. Jak co roku w restauracji FOUR będzie można skosztować dań z gęsiną w roli głównej. Więcej informacji można szukać na profilu restauracji w mediach społecznościowych.

Facebookhttps://www.facebook.com/restauracjafour

Źródło: mat. org.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

iVario w gastronomii: Produkcja bez kompromisów

Innowacyjne zmywarki MEIKO. Trendy ekologiczne na GASTROTARGACH SMAKKi 2024

Nowoczesne rozwiązania technologiczne. Welbilt zaprezentuje się na GASTROTARGACH SMAKKi

Inspirujący program Targów Cleaning Expo 2023

La Brasserie Moderne wśród laureatów konkursu Poland 100 Best Restaurants 2023

Sezonowa harmonia smaków. Restauracja Nova Wola prezentuje swoje nowe menu