Restauracja FOUR w Krakowie zaprasza 10 listopada br. na inaugurację festiwalu Gęsina na Św. Marcina w postaci wyjątkowej degustacyjnej kolacji. Co czeka na gości tego wieczoru?
𝟔 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐨𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐜𝐲𝐣𝐧𝐞 – autorem dań jest Chef Tomasz Kowal i jego zespół z restauracji FOUR.
- Domowe pieczywo z masłem
- Pate z gęsich wątróbek, blin ziemniaczany , gruszka
- Tatar z solonej gęsi
- Flaczki z boczniaków, żołądki gęsie, bulion grzybowy , warzywa
- Maczanka po krakowsku z gęsią , pampuch z truflą , pieczone jabłko
- Deser
- Wina
Restauracja FOUR zaprasza na wyjątkowe spotkanie kulinarne od godz. 18.00. O 18.30 rozpoczyna się muzyka na żywo – saksofon Michał Król. Serwis rozpocznie się o 19.00. Do każdego dania zostanie podany kieliszek wina z komentarzem o poszczególnych butelkach od Endorwina.
Koszt kolacji: 299 zł / osoba.
Rezerwacje: [email protected] / 789 317 375
KOLACJA DEGUSTACYJNA- Gęsina na Św. Marcina w restauracji FOUR | Facebook
Kolacja degustacyjna odbywa się w ramach Festiwalu Gęsina na Św. Marcina, który oficjalnie rozpoczyna się 11 listopada. Jak co roku w restauracji FOUR będzie można skosztować dań z gęsiną w roli głównej. Więcej informacji można szukać na profilu restauracji w mediach społecznościowych.
Facebookhttps://www.facebook.com/restauracjafour
Źródło: mat. org.