...

Aktualności

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

Od środy 20 marca do piątku 22 marca warszawskie EXPO XXI stanie się centrum spotkań restauratorów, hotelarzy oraz przedstawicieli firm cateringowych. A to wszystko za sprawą drugiej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi. Przygotujcie się na trzy dni pełne niezapomnianych doświadczeń.

Tegoroczna edycja gwarantuje spotkania z czołowymi przedstawicielami branży.

W strefie wystawienniczej będzie okazja do rozmów i zapoznania się z ofertą najlepszych producentów oraz dystrybutorów sprzętu i wyposażenia, produktów oraz usług dla HoReCa. Wśród wystawców pojawią się m.in. takie marki jak: DPD, BWT, DBL, GRAFEN, KOMAT, KRAFT HEIZN, MEIKO, MAPAL, SEGAFREDO, WELBILT, AVIKO, ACO, ALVA, BRITA, CHEMAN, COMBICO, DAFI PROFESSIONAL, DOTYKACKA, FIER, FINE DINE, FRESCO, FRITZ-KOLA, FROSTA, GASTRO CHEF (na stoisku którego prezentowane będą marki STALGAST oraz ROBOT COUPE), GASTRO POLBERG (na stoisku którego prezentowane będą marki DORA METAL, KROMET, RATIONAL), GRANER- ICE, HENDI, HOBART, ILLY, INTEREUROPOL, INPLUS, J.J. DARBOVEN, KOREE, LAVAZZA, LUBIANA, LSI, PANESCO, PRIMULATOR, MK KOMI, STRAUSS CAFFEE, TOMGAST, WINTERHALTER, VIOLIFE. Szczegółowa lista wystawców dostępna jest na stronie internetowej organizatora https://smakki.pl/pl/sa-z-nami-2024/.

Na każdy dzień targów zaplanowano wiele ciekawych wydarzeń.

Dzień Pierwszy: Spotkanie Liderek Branży HoReCa, pokazy masterclass i Olimpiada kawy.

Targi otworzy konferencja dedykowana Kobietom, które tworzą i rozwijają naszą branżę. Wśród znakomitych prelegentek pojawią się m.in. dr Irena Eris, Anna Chylewska, Cristina Catese, Małgorzata Kalisz, Marta Klepka oraz Marta Stańczak. W strefie wystawienniczej znakomity Martin Gimenez Castro będzie przygotowywał dania w oparciu o ryby i owoce morza. Katarzyna Gubała poprowadzi kulinarny konkurs w oparciu kuchni vegę. Natomiast w przestrzeni Festiwalu Kawowych SMAKKów odbywać się będzie kolejna edycja Olimpiady Kawy.

Dzień Drugi: Spotkanie Inwestorów i spektakularne zawody oraz pokazy.

Drugi dzień targów to SMAKKi Invest Day – konferencja dedykowana inwestorom szukającym nowych możliwości w sektorze HoReCa. To również kolejna edycja finałów konkursu Heinz Selection oraz Inne Garowanie Patryka Galewskiego i Fundacji im. Ks. Jana Kaczkowskiego i drugie Mistrzostwa Polski Palarni Kawy Cup Of Poland.

Dzień Trzeci: Egzotyczne drinki i Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej oraz masterclass w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya

Ostatni dzień targów to prawdziwa uczta dla miłośników Tajlandii. Po pierwsze w strefie Kulinarnych SMAKKów Premium odbędą się pierwsze polskie Mistrzostwa Kuchni Tajskiej organizowane przy wsparciu Ambasady Tajlandii. Ponadto w ramach SMAKKów on The BAR odbędzie się Nitro Show, czyli pokaz niesamowitych tajskich drinków w wykonaniu barmanów  z restauracji PaThaThai. Tego dnia z Tajlandii będzie można przenieść się do Londynu, a to za sprawą  Boba Mazura, który przygotowywać będzie dania w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya.

Integracja branży HoReCa

Na GASTROTARGACH SMAKKi pojawią się znani profesjonaliści i przedstawiciele tego sektora. W ramach różnych wydarzeń i pokazów będzie można spotkać się m.in. z Cristiną Catese, Michałem Fabiszewskim (Executive Chef Sodexo Poland), Pawłem Grubą, Katarzyną Gubałą, Darią Ładochą, Marcinem Rusnarczykiem, Katarzyną Zyzało-Moczydłowską (SCA National Coordinator),  a na stoisku firmy GRAFEN dania przygotowywać będzie Przemysław Klima.

Szczegółowy program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej https://smakki.pl/pl

SMAKKi GASTROTARGI to jedyne tego typu wydarzenie, na którym dowiedzieć się będzie można o sposobach pozyskania środków z funduszy KPO, a to wszystko za sprawą firmy RM GASTRO.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji do spotkań, rozmów oraz inspiracji.

Czekamy na Was na GASTROTARGACH SMAKKi 20-22 marca 2024, EXPO XXI, Warszawa.

Bezpłatna rejestracja https://smakki.pl/pl/rejestracja/zwiedzajacy/bezplatna-rejestracja-dla-branzy-horeca/

Źródło: SMAKKi

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

GASTROTARGI SMAKKi. Spotkanie profesjonalistów i pasjonatów branży HoReCa zaczyna się już za dwa dni!

Od środy 20 marca do piątku 22 marca warszawskie EXPO XXI stanie się centrum spotkań restauratorów, hotelarzy oraz przedstawicieli firm cateringowych. A to wszystko za sprawą drugiej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi. Przygotujcie się na trzy dni pełne niezapomnianych doświadczeń.

Tegoroczna edycja gwarantuje spotkania z czołowymi przedstawicielami branży.

W strefie wystawienniczej będzie okazja do rozmów i zapoznania się z ofertą najlepszych producentów oraz dystrybutorów sprzętu i wyposażenia, produktów oraz usług dla HoReCa. Wśród wystawców pojawią się m.in. takie marki jak: DPD, BWT, DBL, GRAFEN, KOMAT, KRAFT HEIZN, MEIKO, MAPAL, SEGAFREDO, WELBILT, AVIKO, ACO, ALVA, BRITA, CHEMAN, COMBICO, DAFI PROFESSIONAL, DOTYKACKA, FIER, FINE DINE, FRESCO, FRITZ-KOLA, FROSTA, GASTRO CHEF (na stoisku którego prezentowane będą marki STALGAST oraz ROBOT COUPE), GASTRO POLBERG (na stoisku którego prezentowane będą marki DORA METAL, KROMET, RATIONAL), GRANER- ICE, HENDI, HOBART, ILLY, INTEREUROPOL, INPLUS, J.J. DARBOVEN, KOREE, LAVAZZA, LUBIANA, LSI, PANESCO, PRIMULATOR, MK KOMI, STRAUSS CAFFEE, TOMGAST, WINTERHALTER, VIOLIFE. Szczegółowa lista wystawców dostępna jest na stronie internetowej organizatora https://smakki.pl/pl/sa-z-nami-2024/.

Na każdy dzień targów zaplanowano wiele ciekawych wydarzeń.

Dzień Pierwszy: Spotkanie Liderek Branży HoReCa, pokazy masterclass i Olimpiada kawy.

Targi otworzy konferencja dedykowana Kobietom, które tworzą i rozwijają naszą branżę. Wśród znakomitych prelegentek pojawią się m.in. dr Irena Eris, Anna Chylewska, Cristina Catese, Małgorzata Kalisz, Marta Klepka oraz Marta Stańczak. W strefie wystawienniczej znakomity Martin Gimenez Castro będzie przygotowywał dania w oparciu o ryby i owoce morza. Katarzyna Gubała poprowadzi kulinarny konkurs w oparciu kuchni vegę. Natomiast w przestrzeni Festiwalu Kawowych SMAKKów odbywać się będzie kolejna edycja Olimpiady Kawy.

Dzień Drugi: Spotkanie Inwestorów i spektakularne zawody oraz pokazy.

Drugi dzień targów to SMAKKi Invest Day – konferencja dedykowana inwestorom szukającym nowych możliwości w sektorze HoReCa. To również kolejna edycja finałów konkursu Heinz Selection oraz Inne Garowanie Patryka Galewskiego i Fundacji im. Ks. Jana Kaczkowskiego i drugie Mistrzostwa Polski Palarni Kawy Cup Of Poland.

Dzień Trzeci: Egzotyczne drinki i Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej oraz masterclass w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya

Ostatni dzień targów to prawdziwa uczta dla miłośników Tajlandii. Po pierwsze w strefie Kulinarnych SMAKKów Premium odbędą się pierwsze polskie Mistrzostwa Kuchni Tajskiej organizowane przy wsparciu Ambasady Tajlandii. Ponadto w ramach SMAKKów on The BAR odbędzie się Nitro Show, czyli pokaz niesamowitych tajskich drinków w wykonaniu barmanów  z restauracji PaThaThai. Tego dnia z Tajlandii będzie można przenieść się do Londynu, a to za sprawą  Boba Mazura, który przygotowywać będzie dania w oparciu o kuchnię Gordona Ramsaya.

Integracja branży HoReCa

Na GASTROTARGACH SMAKKi pojawią się znani profesjonaliści i przedstawiciele tego sektora. W ramach różnych wydarzeń i pokazów będzie można spotkać się m.in. z Cristiną Catese, Michałem Fabiszewskim (Executive Chef Sodexo Poland), Pawłem Grubą, Katarzyną Gubałą, Darią Ładochą, Marcinem Rusnarczykiem, Katarzyną Zyzało-Moczydłowską (SCA National Coordinator),  a na stoisku firmy GRAFEN dania przygotowywać będzie Przemysław Klima.

Szczegółowy program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej https://smakki.pl/pl

SMAKKi GASTROTARGI to jedyne tego typu wydarzenie, na którym dowiedzieć się będzie można o sposobach pozyskania środków z funduszy KPO, a to wszystko za sprawą firmy RM GASTRO.

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji do spotkań, rozmów oraz inspiracji.

Czekamy na Was na GASTROTARGACH SMAKKi 20-22 marca 2024, EXPO XXI, Warszawa.

Bezpłatna rejestracja https://smakki.pl/pl/rejestracja/zwiedzajacy/bezplatna-rejestracja-dla-branzy-horeca/

Źródło: SMAKKi

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Czas na rybę! 2025. Rekrutacja rozpoczęta

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się na targach POLAGRA w Poznaniu

Poland 100 Best Restaurants Awards 2023

Barista radzi: efektywne porządki w kawiarni gwarancją lepszej kawy

Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Sommelierów

Instytut Kulinarny Transgourmet zaprasza do odkrywania “Historii Kuchni Polskiej”

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.