Videoblog

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni w restauracji Boreczna specjalnie dla Czytelników Restaurant Management przygotował przepis na czarniaka z sałatką z kwiatów i ziół. Zobaczcie, jak krok po kroku Chef Wojciech przygotowuje danie!

https://www.flipsnack.com/CzasopismaHoReCa/restaurant-management_-1-_1_2021/full-view.html

Play Video
Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni w restauracji Boreczna specjalnie dla Czytelników Restaurant Management przygotował przepis na czarniaka z sałatką z kwiatów i ziół. Zobaczcie, jak krok po kroku Chef Wojciech przygotowuje danie!

https://www.flipsnack.com/CzasopismaHoReCa/restaurant-management_-1-_1_2021/full-view.html

Play Video

Udostępnij!

Share on facebook
Share on linkedin

Może zainteresują Ciebie

Kulinarne inspiracje od Mistrza Smaku

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 2)

Nowe smaki w Novotel Poznań Centrum – rozmowa z Grzegorzem Gajdą

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Przepis na deser z cukierni GARDENcity