Videoblog

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni w restauracji Boreczna specjalnie dla Czytelników Restaurant Management przygotował przepis na czarniaka z sałatką z kwiatów i ziół. Zobaczcie, jak krok po kroku Chef Wojciech przygotowuje danie!

https://www.flipsnack.com/CzasopismaHoReCa/restaurant-management_-1-_1_2021/full-view.html

Play Video
Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni w restauracji Boreczna specjalnie dla Czytelników Restaurant Management przygotował przepis na czarniaka z sałatką z kwiatów i ziół. Zobaczcie, jak krok po kroku Chef Wojciech przygotowuje danie!

https://www.flipsnack.com/CzasopismaHoReCa/restaurant-management_-1-_1_2021/full-view.html

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wracamy do gry – rozmowa z Filipem Cwojdzińskim

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Chefs Academy 2022 – warsztaty kulinarne z Tomaszem Purolem

Chefs Academy 2022

Wspólne gotowanie Tomasza Zdrenki i Jakuba Walczaka

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim