...

Aktualności

SMAKKi GASTROTARGI – merytoryczne spotkania gastrobiznesu

SMAKKi GASTROTARGI – merytoryczne spotkania gastrobiznesu

Branża HoReCa w marcu spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Myślą przewodnią tego wydarzenia jest hasło #gastronomiawspólnasprawa, a SMAKKi GASTROTARGI, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2023 roku w EXPOXXI w Warszawie to nie tylko przestrzeń wystawiennicza. To również miejsce spotkań ekspertów i praktyków, którzy będą się dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem.

Program merytoryczny GASTROTARGÓW SMAKKi jest ich mocną stroną i tym co je wyróżnia spośród innych wydarzeń branżowych. Do współtworzenia programu organizatorzy zaprosili ekspertów  i dzięki temu powstało wydarzenie, które do świata gastronomi wniesie również solidną dawkę wiedzy. Przez trzy dni targów odwiedzający będą mogli wziąć udział w konferencjach, które wspólnie tworzą blok o nazwie SMAKKi MERYTORYCZNIE. Tematy spotkań zostały tak dobrane, aby uczestnicy uzyskali odpowiedzi na pytania związane z funkcjonowaniem w wymagającym dla branży czasie.

I tak pierwszego dnia targów odbędzie się konferencja GASTROBIZNES W PRAKTYCE, którą poprowadzi Paweł Gruba. Wśród prelegentów pojawią się m.in. radcy prawni z Kancelarii Radcy Prawnego Edyta Duchnowska oraz Kancelarii Radcy Prawnego Piotr Jankowski, którzy omówią aspekty formalne i prawne działalności gastronomicznej oraz obowiązki i prawa przedsiębiorcy, pracodawcy i pracownika. Kwestie związane z pracownikami, a w szczególności te dotyczące ich roli w budowaniu konkurencyjności firmy poruszane będą również w trackie rozmów z zaproszonymi restauratorami i liderami przedsiębiorczości. Na scenie pojawią się między innymi Marcin i Dorota Krysińscy, właściciele  sieci wegański restauracji Mihiderka oraz Agnieszka Kazuś-Musiał CEO w DBL Wynajem Odzieży Roboczej Sp. z o.o, uznana liderka biznesu. Ten dzień to również rozmowy na temat kosztów prowadzenia działalności i jej finansowania. Uczestnicy konferencji dowiedzą się jak zarządzać kosztami w gastronomii, o czym mówić będą trenerzy z Vision for Business (V4B). Natomiast zaproszeni prelegenci z banku PKO BP S.A. i eksperci ds. funduszy unijnych przedstawią uczestnikom sposoby pozyskiwania środków na  finansowanie swojej działalności.

Drugi dzień SMAKKów MERYTORYCZNIE to debata Catering Dietetyczny od A do Z,  którą poprowadzi Marcin Dyrda, a która poświęcona jest tematyce funkcjonowania na Polskim rynku Cateringów Dietetycznych. Panel został podzielony na trzy części, a uczestnicy debaty to znani eksperci z branży. Podczas debaty goście rozmawiać będą o planowaniu inwestycji gastronomicznej;  specyfice działania tego biznesu, aspektach jakie należy brać pod uwagę, aby nie popełnić błędów oraz o utrzymaniu konkurencyjności w czasach kryzysu i budowania wizerunku marki.

Trzy dni merytorycznych rozmów zamkną spotkania z gośćmi zaproszonymi przez Annę Dębską, która poprowadzi konferencję EdukkuJEMY. Wśród zaproszonych osób są Krzysztof Kaliciński z Blackboard Consulting, który omówi różnicę między spontanicznym podejściem do biznesu, a odpowiednio przygotowaną strategią, pozwalającą przetrwać na rynku. Sporo będzie też o relacjach, tych między restauracją a jej klientami, o czym mówić będzie Patrycja Siwiec współautorka książek „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” i „Gościnność od kuchni”. Natomiast o relacjach z pracownikami, współpracy z pośrednikami, funkcjonowaniu w strefie wirtualnych restauracji uczestnicy dowiedzieć się będą mogli od Macieja Szczykutowicza właściciela restauracji Boston Port. Będzie również sporo informacji na temat marketingu, budowania marki i promocji lokalu. Tę tematykę poruszy między innymi znany z Master Chef’a i Dzień Dobry TVN kucharz i tiktoker Szymon Czerwiński. 

SMAKKi MERYTORYCZNIE to nie tylko konferencje. Organizatorzy zaprosili do udziału w targach ekspertów z branży HoReCa, którzy przez trzy dni udzielać będą bezpłatnych konsultacji z zakresu planowania i modernizacji lokalu gastronomicznego, projektowania technologii kuchni, projektowania instalacji, projektowania architektury i wnętrz, odbiorów Sanepidu i pozyskiwania koncesji na sprzedaż alkoholi, dokumentacji HACCP oraz dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych , doboru wyposażenia do lokali gastronomicznych. Na GASTROTARGACH SMAKKi będzie również możliwość zweryfikowania projektów technologicznych oraz planów lokali.

SMAKKi GASTROTARGI to wydarzenie, na którym nie może zabraknąć nikogo kto jest związany z branżą HoReCa. Obecność na SMAKKach to dostęp do nowości produktowych i sprzętowych oraz do rzetelnej wiedzy popartej doświadczeniem ekspertów.  

Do zobaczenia w Warszawie w dniach 23-25 marca 2023.

Więcej na stronie internetowej www.smakki.pl

SMAKKi GASTROTARGI – merytoryczne spotkania gastrobiznesu

SMAKKi GASTROTARGI – merytoryczne spotkania gastrobiznesu

Branża HoReCa w marcu spotka się na GASTROTARGACH SMAKKi. Myślą przewodnią tego wydarzenia jest hasło #gastronomiawspólnasprawa, a SMAKKi GASTROTARGI, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2023 roku w EXPOXXI w Warszawie to nie tylko przestrzeń wystawiennicza. To również miejsce spotkań ekspertów i praktyków, którzy będą się dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem.

Program merytoryczny GASTROTARGÓW SMAKKi jest ich mocną stroną i tym co je wyróżnia spośród innych wydarzeń branżowych. Do współtworzenia programu organizatorzy zaprosili ekspertów  i dzięki temu powstało wydarzenie, które do świata gastronomi wniesie również solidną dawkę wiedzy. Przez trzy dni targów odwiedzający będą mogli wziąć udział w konferencjach, które wspólnie tworzą blok o nazwie SMAKKi MERYTORYCZNIE. Tematy spotkań zostały tak dobrane, aby uczestnicy uzyskali odpowiedzi na pytania związane z funkcjonowaniem w wymagającym dla branży czasie.

I tak pierwszego dnia targów odbędzie się konferencja GASTROBIZNES W PRAKTYCE, którą poprowadzi Paweł Gruba. Wśród prelegentów pojawią się m.in. radcy prawni z Kancelarii Radcy Prawnego Edyta Duchnowska oraz Kancelarii Radcy Prawnego Piotr Jankowski, którzy omówią aspekty formalne i prawne działalności gastronomicznej oraz obowiązki i prawa przedsiębiorcy, pracodawcy i pracownika. Kwestie związane z pracownikami, a w szczególności te dotyczące ich roli w budowaniu konkurencyjności firmy poruszane będą również w trackie rozmów z zaproszonymi restauratorami i liderami przedsiębiorczości. Na scenie pojawią się między innymi Marcin i Dorota Krysińscy, właściciele  sieci wegański restauracji Mihiderka oraz Agnieszka Kazuś-Musiał CEO w DBL Wynajem Odzieży Roboczej Sp. z o.o, uznana liderka biznesu. Ten dzień to również rozmowy na temat kosztów prowadzenia działalności i jej finansowania. Uczestnicy konferencji dowiedzą się jak zarządzać kosztami w gastronomii, o czym mówić będą trenerzy z Vision for Business (V4B). Natomiast zaproszeni prelegenci z banku PKO BP S.A. i eksperci ds. funduszy unijnych przedstawią uczestnikom sposoby pozyskiwania środków na  finansowanie swojej działalności.

Drugi dzień SMAKKów MERYTORYCZNIE to debata Catering Dietetyczny od A do Z,  którą poprowadzi Marcin Dyrda, a która poświęcona jest tematyce funkcjonowania na Polskim rynku Cateringów Dietetycznych. Panel został podzielony na trzy części, a uczestnicy debaty to znani eksperci z branży. Podczas debaty goście rozmawiać będą o planowaniu inwestycji gastronomicznej;  specyfice działania tego biznesu, aspektach jakie należy brać pod uwagę, aby nie popełnić błędów oraz o utrzymaniu konkurencyjności w czasach kryzysu i budowania wizerunku marki.

Trzy dni merytorycznych rozmów zamkną spotkania z gośćmi zaproszonymi przez Annę Dębską, która poprowadzi konferencję EdukkuJEMY. Wśród zaproszonych osób są Krzysztof Kaliciński z Blackboard Consulting, który omówi różnicę między spontanicznym podejściem do biznesu, a odpowiednio przygotowaną strategią, pozwalającą przetrwać na rynku. Sporo będzie też o relacjach, tych między restauracją a jej klientami, o czym mówić będzie Patrycja Siwiec współautorka książek „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” i „Gościnność od kuchni”. Natomiast o relacjach z pracownikami, współpracy z pośrednikami, funkcjonowaniu w strefie wirtualnych restauracji uczestnicy dowiedzieć się będą mogli od Macieja Szczykutowicza właściciela restauracji Boston Port. Będzie również sporo informacji na temat marketingu, budowania marki i promocji lokalu. Tę tematykę poruszy między innymi znany z Master Chef’a i Dzień Dobry TVN kucharz i tiktoker Szymon Czerwiński. 

SMAKKi MERYTORYCZNIE to nie tylko konferencje. Organizatorzy zaprosili do udziału w targach ekspertów z branży HoReCa, którzy przez trzy dni udzielać będą bezpłatnych konsultacji z zakresu planowania i modernizacji lokalu gastronomicznego, projektowania technologii kuchni, projektowania instalacji, projektowania architektury i wnętrz, odbiorów Sanepidu i pozyskiwania koncesji na sprzedaż alkoholi, dokumentacji HACCP oraz dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych , doboru wyposażenia do lokali gastronomicznych. Na GASTROTARGACH SMAKKi będzie również możliwość zweryfikowania projektów technologicznych oraz planów lokali.

SMAKKi GASTROTARGI to wydarzenie, na którym nie może zabraknąć nikogo kto jest związany z branżą HoReCa. Obecność na SMAKKach to dostęp do nowości produktowych i sprzętowych oraz do rzetelnej wiedzy popartej doświadczeniem ekspertów.  

Do zobaczenia w Warszawie w dniach 23-25 marca 2023.

Więcej na stronie internetowej www.smakki.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Team Poland 2022 w drodze do Europy!

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Wzrost płacy minimalnej a biznes sezonowy. Jak przedsiębiorcy radzą sobie z rosnącymi kosztami zatrudnienia?

Wielkopolski Kucharz Roku 2023 – konkurs Im. Rafała Jelewskiego. Program!

Wielkopolski Kucharz Roku 2024. Ostatnia szansa na zgłoszenie!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.