Aktualności

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

#makeitplant – globalna kampania Upfield Professional zachęca szefów kuchni do wprowadzania dań roślinnych

Design wnętrz: arktyczne niebo nad głowami

20. edycja Master Chef 4 Dogs w Poznaniu

Charytatywny live cooking na Śnieżce

20. edycja Master Chef 4 Dogs w Poznaniu. Szefowie kuchni gotują dla bezdomniaków!

Bocuse d’Or Poland ON TOUR 2022 za nami!