...

Aktualności

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Bocuse d’Or. Aplikuj do Kulinarnej Ligi Mistrzów

Sweettargi 2023 w Katowicach

Kolacja charytatywna “Kucharze pomagają Ani”

Grzybobranie dla Gastronomii

Zwycięstwo, tytuł Archimagirusa i nominacja do finału Kulinarnego Puchary Polski

Przed nami Bocuse d’Or Polad 2021. Znamy nazwiska finalistów!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.