Aktualności

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Artur Lenczewski, pomysłodawca i organizator konkursu kulinarnego dla profesjonalnych szefów kuchni zaprasza na kolejną edycję wydarzenia. “Smaki Podlasia” odbędą się w hotelu Pięć Dębów w Supraślu w dniach 13-15 marca 2023 roku.

Wydarzenie ma zasięg ogólnopolski, co pozwala kucharzom z każdego zakątka Polski spróbować sił w konkursie. Zmagania wymagają dużej wiedzy i umiejętności, gdyż konkurs odbywa się w formule black box, a skład sędziowski, złożony z szefów kuchni z całego kraju, pilnie będzie obserwował zmagania.

Podczas poprzedniej edycji kucharze zmagali się z policzkiem wieprzowym, który nawet przez grono jury był uważany za trudny do przygotowania w czasie dwóch godzin. Jednak wszyscy uczestnicy poradzili sobie z zadaniem.

Trzecia edycja konkursu odbędzie się w nieco zmienionej wersji. Przewidzianych jest sześć ekip kucharzy profesjonalistów i mini konkurs pomiędzy organizatorem Arturem Lenczewski a gośćmi specjalnymi.

Regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy dostępny pod adresem [email protected] w razie pytań tel.: 512 745 568.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2023. Zapisz się!

Poradnik foodowych sesji zdjęciowych i nagrań na 2024 rok

Innowacyjne zmywarki MEIKO. Trendy ekologiczne na GASTROTARGACH SMAKKi 2024

Najlepszy showroom RATIONAL 2023 roku wybrany. To Klimatex z Kołobrzegu!

tAPP Gastro – nowy system POS dla gastronomii. W chmurze!

Poznaj historię mrożonej herbaty