Aktualności

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Zapraszamy wszystkich specjalistów z branży gastronomicznej do wzięcia udziału w cyklu profesjonalnych szkoleń dla biznesu sushi. Podczas bezpłatnych warsztatów, Grafen Europe – dystrybutor najwyższej jakości sprzętu Suzumo – zaprezentuje nie tylko sztukę japońskiej kuchni, ale i nowe możliwości technologiczne dla jej rozwoju.

Wydarzenia Sushi MasterClass prowadzone będą przez jednego z najlepszych szefów sushi w Polsce – Pawła Trzaskowskiego, trenera kulinarnego, wykładowcę czołowych szkół gotowania, od 19 lat związanego zawodowo z gastronomią. W 2017 roku wszedł on do finału Mistrzostw Świata Sushi World Sushi Cup Japan, jest też finalistką polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015. W 2019 roku dołączył do grona 50 najlepszych szefów kuchni w Polsce. Paweł Trzaskowski to także seminarzysta World Sushi Skills Institute i All Japan Sushi Association. Posiada ,,czarny pas‘’ sushi – Certyfikat Kuro-obi zdobyty w Tokyo. W pracy łączy tradycyjną szkołę Edomae ze współczesnymi trendami kulinarnymi.

Inspirujące spotkanie pozwoli przybliżyć historię sushi czy filozofię potrawy, ale też udowodni, jak łatwo rozwinąć biznes, wprowadzając nowe rozwiązania inwestycyjne. Szef kuchni podczas spotkania wskaże narzędzia, które optymalizują zaplecze techniczne, a tym samym zwiększają jego efektywność nawet czterokrotnie. Sushi MasterClass to też świetna okazja do degustacji i poznania efektownych form podania dania.

Marka Grafen wraz z Pawłem Trzaskowskim zapraszają na 12 szkoleń m.in. w Szczecinie, Poznaniu, Warszawie, Białymstoku, Krakowie, Katowicach, Łodzi, Wrocławiu, Gdańsku, Toruniu, Rzeszowie oraz Lublinie. Lista gości jest ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy i dokładny kalendarz wydarzeń znajdą Państwo na: Sushi Master Class – GRAFEN – Profesjonalne wyposażenie restauracji.

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Zapraszamy wszystkich specjalistów z branży gastronomicznej do wzięcia udziału w cyklu profesjonalnych szkoleń dla biznesu sushi. Podczas bezpłatnych warsztatów, Grafen Europe – dystrybutor najwyższej jakości sprzętu Suzumo – zaprezentuje nie tylko sztukę japońskiej kuchni, ale i nowe możliwości technologiczne dla jej rozwoju.

Wydarzenia Sushi MasterClass prowadzone będą przez jednego z najlepszych szefów sushi w Polsce – Pawła Trzaskowskiego, trenera kulinarnego, wykładowcę czołowych szkół gotowania, od 19 lat związanego zawodowo z gastronomią. W 2017 roku wszedł on do finału Mistrzostw Świata Sushi World Sushi Cup Japan, jest też finalistką polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015. W 2019 roku dołączył do grona 50 najlepszych szefów kuchni w Polsce. Paweł Trzaskowski to także seminarzysta World Sushi Skills Institute i All Japan Sushi Association. Posiada ,,czarny pas‘’ sushi – Certyfikat Kuro-obi zdobyty w Tokyo. W pracy łączy tradycyjną szkołę Edomae ze współczesnymi trendami kulinarnymi.

Inspirujące spotkanie pozwoli przybliżyć historię sushi czy filozofię potrawy, ale też udowodni, jak łatwo rozwinąć biznes, wprowadzając nowe rozwiązania inwestycyjne. Szef kuchni podczas spotkania wskaże narzędzia, które optymalizują zaplecze techniczne, a tym samym zwiększają jego efektywność nawet czterokrotnie. Sushi MasterClass to też świetna okazja do degustacji i poznania efektownych form podania dania.

Marka Grafen wraz z Pawłem Trzaskowskim zapraszają na 12 szkoleń m.in. w Szczecinie, Poznaniu, Warszawie, Białymstoku, Krakowie, Katowicach, Łodzi, Wrocławiu, Gdańsku, Toruniu, Rzeszowie oraz Lublinie. Lista gości jest ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy i dokładny kalendarz wydarzeń znajdą Państwo na: Sushi Master Class – GRAFEN – Profesjonalne wyposażenie restauracji.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy laureatów 2. edycji konkursu KULINARNY PUCHAR Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

Kolacja degustacyjna Wschód vs Zachód w Arłamowie

Znamy zwycięzców konkursu Czas na rybę!

Różnorodność: Ulubione jedzenie na wynos świecie

Barista radzi: efektywne porządki w kawiarni gwarancją lepszej kawy