9 września będzie okazją do spróbowania różnych win musujących oraz owoców morza autorstwa Szefa Dawida Łagowskiego, jak również do poznania sommelierów odpowiedzialnych za selekcję win w Hotelu Ilonn oraz w konceptach Młyńskiej 12.
Oferta gastronomiczno-konferencyjna w Ilonn Hotel wzbogaciła się o dodatkową, nietuzinkową powierzchnię. Ogród letni przekształcił się w ogród całoroczny. Wine Garden po odświeżeniu jest ogrzewany, zadaszony (automatycznie sterowany dach) i chroni przed deszczem.
Już 9 września odbędzie się oficjalne otwarcie nowego Wine Garden i z tej okazji Ilonn Hotel zaprasza na rozmowy na rozmowy o winie przy kieliszku bąbelków w towarzystwie ostryg, muli oraz innych specjałów. Dla każdego gościa na dobry początek wieczoru podany zostanie kieliszek Prosecco lub Cavy.
MENU:
Ostryga / ponzu / chilli / cebula / limonka
1 szt – 22 zł
3 szt – 56 zł
5 szt – 99 zł
Krewetki smażone (3 szt.) / czosnek / chilli / pietruszka / 22 zł
Tatar z łososia / awokado / glony wakame / togarashi / 25 zł
Sardele smażone / majonez z wędzonych warzyw / 22 zł
Mule / czosnek / wino / masło / 25 zł
BAR:
Specjalnie w ten dzień: 5 win musujących z Francji, Włoch i Hiszpanii do zdegustowania.
Dostępne w sprzedaży zarówno na kieliszki jak i butelki.
NIESPODZIANKA!
Sommelierzy przygotują do zdegustowania coś specjalnego.
1. Pirani Prosecco Extra Dry
2. Dominio de Tharsys Cava Brut Nature Ecologico
3. Cremant du Jura Blanc Brut /Chardonnay
4. Cremant du Jura Rose Brut / Pinot Noir
5. Champagne Charles Montaine Brut Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
6. NIESPODZIANKA
Na każdą zamówioną do stolika butelkę wina -10%.
Rezerwacje: 61 656 58 00 | [email protected]